KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Korgeneral özarslan, kaynarpınar'da

8.Kolordu Komutanı Korgeneral M. Korkut Özarslan ve eşi, sürekli ziyaret edip sohbet ettikleri Karlıova İlçesi Kaynarpınar Köyü'nü ziyaret etti. Köyde onardığı okulun açılışını da yapan Özarslan, köy halkı ve öğrencilerle de uzun uzun sohbet etti.

Korgeneral özarslan, kaynarpınar`da
01 ŞUBAT 2011 SALI 08:48
0
4318
1
AA aa

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Çelebi ile birlikte, Kaynarpınar Köyü'ne giderek bir çalışma başlattı. Köyde okulun olmamasını yerinde tespit eden heyet köylülerden okul için bir ev istediler. Vatandaşlardan Fazlı Güngör, boş olan ve yine kendisine ait olan evini verebileceğini söyledi. Yüzbaşı Fatih Çelebi evin onarımını kendilerinin yapacağını söyledi. İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı okulun onarımı için malzemeyi alıp İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim etti. 

Okulun eksikliklerinin giderilmesi ve tamiratının yapılması için çalışmaya başladılar. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askeri görevlerini yerine getiren usta erler tespit edildi ve okulun onarımına hemen başlanıldı. Konu hakkında bilgilendirilen 8. Kolordu Komutanı Korgeneral M. Korkut Özarslan'ın desteğiyle bitirilen okul, hizmete açıldı.

 Okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını üstlenen Korgeneral M. Korkut Özarslan, okulun açılışına geldi. Helikopterle Kaynarpınar Köyü'ne gelen 8. Kolordu Komutanı Korgeneral M. Korkut Özarslan, Bingöl 1. Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral İ. Hakkı Önder, İl Jandarma Komutanı ve eşleriyle gelen heyeti Karlıova ilçe Kaymakamı M. Ali Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve Karlıova İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Çelebi karşıladı. Okulun açılışını yapan heyet, öğrencilere yanlarında getirdikleri hediyelerden dağıttılar. Köy halkıyla yakından ilgilenen Korgeneral Özarslan ve yanındaki heyet, evini okul için bağışlayan Fazlı Gürgen adlı vatandaşın evini ziyaret edip, evde çay içip sohbet ettiler. Son olarak Kaynarpınar Jandarma Karakolunu da ziyaret eden Korgeneral Özarslan ve yanındaki heyet programın ardından köyü terk etti.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
h kalabalık (@Misafir_1797)
02 Şubat 2011 Çarşamba 01:04
8. kol ordu komutanımız M.Korkut Kolarslan Beye bu duyarlılığından dolayı bir öğretemn olarak en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi borç bilir .kendierini lve saygı değer eşini tebrik ederim. sizn gibi değerli insanlara her zaman ihtiyacımız vardırlyüce rabbimsizden razı olsun.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın