KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Köy Pazarı çürümeye terkedildi

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Hanımeli Köy Pazarı projesi kapsamında yapılan ahşap dükkânlar, çürümeye terkedildi.

Köy Pazarı çürümeye terkedildi
16 NİSAN 2018 PAZARTESİ 00:41
4
5291
2
AA aa

Bingöl'ün Solhan ilçesinde 2012 yılında Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilerek yapılan  “Hanımeli Köy Pazarı” nda ki ahşap dükkânlar çürümeye terkedildi.

2012 yılında dönemin İlçe Kaymakamı Şeref Aydın ile FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva arasında imzalanan ve 69 bin 865 TL'ye yaptırılan ahşap dükkânlarda pazar değeri olan yerel ürünler satılacaktı.

2012 Yılında, Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında ‘Hanımeli Köy Pazarı' adlı proje Fırat Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Solhan İlçesinde kadın istihdamını ve kadınların işgücüne dahil edilmesi amacıyla yapılan pazar, kadınların kendi ürettikleri ürünleri pazarlayacakları bir mekan olarak tasarlanmıştı.  (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24695)
16 Nisan 2018 Pazartesi 01:35
Riya nasılki tüm yapılan ibadetleri boşa çıkartıyorsa dünyavi işlerdede riyanın sonu aynı...göstermelik yapılan projeler..sorsan basit bir cevap ile Avrupa projesi...yazık hemde çok yazık oraya harcanan yatırım bedeli ile her öğrenciyi teşvik edecek kitaplar verile bilirdi...allah herşeyi en iyi bilendir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24692)
16 Nisan 2018 Pazartesi 01:06
Bu anlamsız -bulunduğu yer itibariyle hiç bir zaman uygulanma imkanı olmayan- projeye onay veren ve sürecinde yer alan kişilerin hak ettikleri karşılığı yargı makamları önünde almaları açısından suç duyurusu niteliğinde sayılabilecek bu haberle ilgili işlem başlatılırsa, kamu zararına neden olan kişilerin daha sonraki süreçlerde verecekleri kararlarda etki yaratacağını düşünüyorum.
Hiç kimsenin kamu kaynaklarını har vurup harman savurma hakkı yoktur...
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın