KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2026 Cuma
°C

Kumru, bu yıl da geleneği bozmadı

Bingöl'de geçtiğimiz yıl bir dönercinin cam balkonunun penceresine yuva yapan Kumru, bu yıl geleneği bozmadı, yine yuvasını yaptı. İşletmeci de Kumru'nun yuva yaptığı cam balkonu iple bağlayarak koruma altına aldı.

Kumru, bu yıl da geleneği bozmadı
06 TEMMUZ 2020 PAZARTESİ 18:03
5
3470
1
AA aa

Bingöl merkez İnönü Mahallesi'nde bulunan bir döner lokantasına geçtiğimiz yıl yuva yapan Kumru, bu yıl da yuvasını aynı cam balkon penceresine yaptı.

İki katlı işletmenin ikinci katındaki cam balkona yuva yapan Kumru, yuvasını tamamladıktan sonra iki adet yumurtayı bıraktı ve kuluçkaya yattı.

Yuva yapan Kumru'nun aynı olduğunu düşünen işletme sahibi Ümit Dursun, yine aynı şekilde yuvayı görünce cam balkon penceresini iple bağlayarak hem Kumru'yu hem de yavrularını koruma altına aldı.

Kumru ve yavrularının tamamen yuvadan uçup gidinceye kadar hiçbir şekilde yuvayı bozmayacaklarını söyleyen Dursun, “Kumru, geçtiğimiz yıl da cam balkona yuvasını yapmıştı. Biz o yuvayı hiçbir şekilde bozmamaya çalıştık. Hırsızlık olur diye düşünmedik, cam balkonumuzu kapatmadık. Hep açık bıraktık, kuşlar yuvadan çıkana kadar. Bu sene ne tesadüf ki, biz aynı kumru olduğuna inanıyoruz ve yine aynı şekilde yuva yaptı. Yine aynı şekilde önem veriyoruz, değer veriyoruz, ilgi gösteriyoruz. Müşterilerimiz de bu durumdan çok mutlu” dedi.

Her sabah ve akşam yuvayı kontrol ettiğini de söyleyen Dursun, “Ben her sabah gelip kontrol ediyorum. Yumurtada olan yavrular ne durumda diye. Hatta bir kuş yumurtadan çıkmış. Diğer kuşu bekliyoruz. Onlarda tamamen büyüyüp, doğaya kavuşana kadar her zaman iyi bir şekilde sahip çıkacağız. Geçen yıl oldu, bu yıl oldu, önümüzde ki yıl yine olursa yine sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60059)
07 Temmuz 2020 Salı 00:05
Bize de iki senedir misafirler aileden sayılırlar
26.06.2026
13:55
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi`nde Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaz Kursları Başlıyor
Eğitimden sanata, spordan kişisel gelişime kadar birçok alanda ücretsiz kursların düzenleneceği Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde başvurular başladı. Kayıtlar 3 Temmuz'a kadar devam edecek.
26.06.2026
13:19
Bingöl`de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Bingöl'de 56 bin 386 öğrenci karne aldı. Çapakçur İlkokulu'nda düzenlenen törende protokol üyeleri öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
26.06.2026
13:13
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
'Karacellatlar' adlı silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli operasyonda, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 10 ilde düzenlenen baskınlarda 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında toplam 87 gözaltı kararı bulunuyor.
25.06.2026
21:22
Bingöl`de trafiğe tek yön ayarı!
Bingöl'de trafiğe tek yön ayarı!
İl Trafik Komisyonu kararıyla dört noktada tek yön uygulamasına geçildi. Kalium AVM çevresinde ise trafik akışı, duraklar ve park düzeni yeniden planlandı.
25.06.2026
21:20
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.06.2026
21:20
Bingöl`de Orman Yangını Paniği
Bingöl'de Orman Yangını Paniği
Bingöl merkeze bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın