KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Kumru, bu yıl da geleneği bozmadı

Bingöl'de geçtiğimiz yıl bir dönercinin cam balkonunun penceresine yuva yapan Kumru, bu yıl geleneği bozmadı, yine yuvasını yaptı. İşletmeci de Kumru'nun yuva yaptığı cam balkonu iple bağlayarak koruma altına aldı.

Kumru, bu yıl da geleneği bozmadı
06 TEMMUZ 2020 PAZARTESİ 18:03
5
3123
1
AA aa

Bingöl merkez İnönü Mahallesi'nde bulunan bir döner lokantasına geçtiğimiz yıl yuva yapan Kumru, bu yıl da yuvasını aynı cam balkon penceresine yaptı.

İki katlı işletmenin ikinci katındaki cam balkona yuva yapan Kumru, yuvasını tamamladıktan sonra iki adet yumurtayı bıraktı ve kuluçkaya yattı.

Yuva yapan Kumru'nun aynı olduğunu düşünen işletme sahibi Ümit Dursun, yine aynı şekilde yuvayı görünce cam balkon penceresini iple bağlayarak hem Kumru'yu hem de yavrularını koruma altına aldı.

Kumru ve yavrularının tamamen yuvadan uçup gidinceye kadar hiçbir şekilde yuvayı bozmayacaklarını söyleyen Dursun, “Kumru, geçtiğimiz yıl da cam balkona yuvasını yapmıştı. Biz o yuvayı hiçbir şekilde bozmamaya çalıştık. Hırsızlık olur diye düşünmedik, cam balkonumuzu kapatmadık. Hep açık bıraktık, kuşlar yuvadan çıkana kadar. Bu sene ne tesadüf ki, biz aynı kumru olduğuna inanıyoruz ve yine aynı şekilde yuva yaptı. Yine aynı şekilde önem veriyoruz, değer veriyoruz, ilgi gösteriyoruz. Müşterilerimiz de bu durumdan çok mutlu” dedi.

Her sabah ve akşam yuvayı kontrol ettiğini de söyleyen Dursun, “Ben her sabah gelip kontrol ediyorum. Yumurtada olan yavrular ne durumda diye. Hatta bir kuş yumurtadan çıkmış. Diğer kuşu bekliyoruz. Onlarda tamamen büyüyüp, doğaya kavuşana kadar her zaman iyi bir şekilde sahip çıkacağız. Geçen yıl oldu, bu yıl oldu, önümüzde ki yıl yine olursa yine sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60059)
07 Temmuz 2020 Salı 00:05
Bize de iki senedir misafirler aileden sayılırlar
26.12.2025
20:46
Bingöl Basın Konseyi`nden TSO`ya iade-i ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden TSO'ya iade-i ziyaret
Kent ekonomisinin sürdürülebilirliği, yatırım ortamı ve basın–kurum iş birliğinin irdelendiği ziyarette, Bingöl'ün ekonomik gelişimi ve basınla kurulacak stratejik iş birlikleri masaya yatırıldı.
26.12.2025
20:30
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
'Yüzde 90'ı virüs kaynaklı' diyen Uzm. Dr. Hasan Elmas, gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının fayda sağlamadığını, aksine direnç ve hastane yatış riskini artırdığını vurguladı.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor`a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
`Çifte zam` geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl`de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın