KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Aralık 2025 Çarşamba
°C

Kuzey ilçeleriyle ulaşım kurulamıyor

Bingöl'de yoğun kar yağışı sonucu kapanan ilçe yolları aradan geçen zamana rağmen halen açılmadı.Kar yağışı sonucu kapanan Bingöl-Sancak, Sancak-Hasbağlar, Hasbağlar-Adaklı ve Yedisu-Karlıova yolları açılmayı bekliyor.

Kuzey ilçeleriyle ulaşım kurulamıyor
27 OCAK 2006 CUMA 15:24
0
1746
0
AA aa
Her kar yağışı sonucu kapanan bu yollara yıllardır kalıcı çözüm bulunmazken, şehirle bağlantısı kesilen vatandaşlar, yollarının biran önce açılmasını istiyor. Kar yağışı sonrası kapanan yollar hala açılmazken, yüzlerce köy yolu da kapalı bulunuyor.




Kar Ağırlığına Dayanamayan Kulübe Çöktü

Bingöl'de kar yağışının ardından başlayan karla karışık yağmur bir kulübenin çökmesine neden oldu.

Yenişehir Mahallesi Galeria İş Merkezi önü yer altı çarşısının üstünde satış yapan esnaflardan Hakim Uzunboy adlı esnafın işyeri kar ağırlığına dayanamayıp çöktü. Kulübenin çökmesi esnasında işyeri içinde kimsenin bulunmaması nedeniyle ölü yada yaralı olmazken, işyerinde bulunan giyim eşyaları zarar gördü.

Çöküş esnasında şansa orda kimsenin bulunmadığını söyleyen işyeri sahibi Hakim Uzunboy; “Yağan karla karışık yağmur ağır olunca derme çatma yaptığım kulübe ağırlığına dayanamayıp çöktü. Zaten kar yağışı sebebiyle siftah yapmadan iş yerimizi kapatıyoruz. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Burayı tekrar yapabilmem için 700-800 YTL'ye yakın masraf gider. Yinede cana zarar gelmediği için seviniyorum” diye konuştu.

Çöken kulübedeki giyim malzemeleri komşu esnaflar ve Uzunboy'un yakınları tarafından toplanılarak kolilere bırakıldı.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.12.2025
23:04
Bingöl`de Sinema Dolu Üç Gün
Bingöl'de Sinema Dolu Üç Gün
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor`da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
15.12.2025
23:02
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Melekan (Mutluca) Köyü Beroj/Cevizli Mezrası'nda yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.
15.12.2025
23:01
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, yeşil beyazlı kulübe para cezası verdi. Aynı maçta bir antrenöre de talimat ihlali gerekçesiyle ceza uygulandı.
15.12.2025
23:00
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 55 ilde siber suçlara yönelik son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 301 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çocuk istismarı, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis suçlarına darbe vuruldu.
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın