Türkiye Hentbol 1. Ligi B Grubu'nda ilimizi temsil eden Belediye Bingölspor, 23 Şubat 2011 Çarşamba günü Diyarbakır'da oynadığı erteleme maçında, Diyarbakır Mavi Yıldızlar Hentbol Takımı'nı 31-27 yenerek, Türkiye Hentbol 1. Ligi B Grubu'nu 2010-20101 sezonunu lider olarak tamamladı.
Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Belediye Bingölspor Hentbol Takım Yöneticisi Şevket Kılıç, çok zorlu bir maç oynadıklarını ifade ederek, “Gurubumuzdaki tüm takımları ilgilendiren bir müsabaka olduğu için üzerimizde yoğun bir psikolojik baskıyla maça çıktık. Yaklaşık 2 bin taraftarın önünde ve deplasmanda oynadık. Rakibimiz Play-Off'a kalabilmek için bizi yenmek zorundaydı. Kendi saha ve seyircisi önünde oynuyordu. Grubumuzun diğer takım yöneticilerinin de yakından takip ettiği böyle bir karşılaşmada galip geldikleri için tüm sporcularımıza verdikleri olağanüstü mücadeleden dolayı kutluyorum” diye konuştu.
Çok başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Kılıç, “ Süper Lig yolunda çok önemli bir aşama kaydettik. Nisan ayında yapılacak olan Play-Off müsabakalarına en iyi şekilde hazırlanıp ilimizi süper ligde temsil etmek için önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza başlayacağız. Geride bıraktığımız 2010-2011 sezonunda bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Serdar Atalay'a, Başkan Yardımcılarına, Belediyeye Bağlı Birim Amirlerine, Belediye Bingölspor Kulüp Başkanı ve Yöneticilerine teşekkür ederiz. Bize verdikleri emeği boşa çıkarmadığımız için ayrıca gururluyuz. Ayrıca geride bıraktığımız bu uzun lig maratonunda gerek sahamızda gerekse deplasmanlardaki maçlarımızda bizleri destekleyen tüm sporseverlere teşekkür ederiz. Önümüzdeki sezon süper lige çıkıp ilimize kazandırılan 2 bin seyirci kapasiteli yeni salonunuzda oynamayı ümit ederek, tüm spor kamuoyuna saygılar sunarım” şeklinde konuştu.