KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Marcelinho da trabzonspor'dan ayrılıyor

Brezilyalı oyuncu Almanya Birinci Lig takımlarından Wolfsburg'dan teklif aldığını ve Almanya'ya gitemk istediğini söyledi.

Marcelinho da trabzonspor`dan ayrılıyor
12 OCAK 2007 CUMA 09:21
0
1242
0
AA aa
Szymkowiak ve Eller den sonra şimdi de Marcelinho Trabzonspor'dan ayrılma kararı aldı. Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu HABERTÜRK'e konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Wolfsburg Kulübünden resmi teklif aldıklarını doğrularken kesin kararın 2 gün içinde verileceğini söyledi. Marcelinho'yla bugüne dek bir problem yaşamadıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Marcelinho Wolfsburg'dan teklif aldığını ve gitmek istediğini söyledi. Henzü anlaşma yapılmadı, Wolfsburg kulübü'yle yazışmalarımız devem ediyor" diye konuştu.

 İbrahim Hacıosmanoğlu, Turkcell Super Lig'e verilen arada ülkesi Polonya'ya giden ve hala geri dönmeyen Szymkowiak ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Szymkowiak'ın eşi Trabzon'a gelmedi. Kendisi yalnız kalınca da motivasyonu bozuldu, performansı düştü. "Dönmek istemiyorum" dedi. Ancak bunlar mektupla olmaz. Eğer futbolu kesin olarak bıraktıysa bunu Federasyona bildirmek zorunda. Zaten biz de Trabzonspor Kulübü olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na konuyla ilgili başvuruda bulunduk. Bu ciddi bir konudur. Belli bir prosedürü vardır." dedi.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen bir diğer oyuncu Eller'in kendisini isteyen takımlar olduğunu söylediğini belirterek "Eller'in teklif aldığı doğrudur ancak henüz kesinlik kazanmış birşey yok" dedi. Hacıosmanoğlu, Eller'in transferi kesinlik kazanmazsa Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu olarak Trabzon'da kalacağını da sözlerine ekledi.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın