KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Mazbatasını alan Başkan Tartar, görevine başladı

Eski Başkan Mehmet Zeki Dirik'ten görevi teslim alan Genç'in yeni Belediye Başkanı Kemal Tartar, 'Cenab-ı hak akıbetimizi hayırlı kılsın. Memleketimize ve insanlarımıza en güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Tek derdimiz halkımıza hizmet etmek olacak' dedi.

Mazbatasını alan Başkan Tartar, görevine başladı
04 NİSAN 2024 PERŞEMBE 22:26
6
1370
10
AA aa

31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Yeniden Refah Partisinden Genç İlçe Belediye Başkanı seçilen Kemal Tartar, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.

Başkanlık mazbatasını alan Kemal Tartar ve encümenleri daha sonra belediye hizmet binasına geldi. Burada eski Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve belediye çalışanları tarafından çiçeklerle karşılanan Tartar, yeni görevini alkışlar eşliğinde devraldı.

Dirik: “Allah yar ve yardımcınız olsun”

Devir teslim töreninde konuşan eski Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, “5 yıllık görev süremiz boyunca güzel eserlere imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün de başımız dik bir şekilde makamı devrediyoruz. Seçimin kazananı olur ve birde kaybedeni olur. Kazanmak ne kadar büyük bir şeref ise onurunla kaybetmekte büyük bir şereftir. Ben bir kez daha halkımızın verdiği karara büyük bir saygı duyduğumu ifade ederek sizlere başkanlık göreviniz boyunca başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. 5 yıllık görev sürem boyunca çalıştığım görev arkadaşlarımdan da helallik istiyorum. Rabbim, Kemal başkana ve çalışma arkadaşlarına başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

Tartar: “Halkımızın gönlüne girmeyi Allah'ın izniyle başaracağız”

Görev süresi boyunca tek dertlerinin Genç halkına güzel ve hayırlı hizmetler yapmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kemal Tartar, “Bugün itibari ile bismillah deyip başladığımız görevimizde bizleri karşılayan ve medeni bir şekilde görevi devreden başkanımız Mehmet Zeki Dirik'e öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizler, halkımıza hizmet etmeyi amaç gütmüş kadrolar olarak Zeki başkanın bıraktığı yerden hizmetleri devam ettirip halkımızın gönlüne girmeyi Allah'ın izniyle başaracağız. Bugün itibariyle Genç ilçesinde siyasi parti terimini bir kenara bırakacağız ve bir kamu görevi gören kurum gibi hareket ederek sadece halkımıza en güzel hizmetleri nasıl götürürüz onun derdinde olacağız. Görevler ve makamlar gelip geçicidir. Bizler, görev süremizde halkımızın hayır duasını alma gayretinde olacağız. Cenab-ı hak akıbetimizi hayırlı kılsın. Memleketimize ve insanlarımıza en güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından eski Başkan Dirik, belediye mührünü Başkan Kemal Tartar'a takdim etti. Program, Başkan Tartar ve yeni seçilen belediye meclis üyelerinin hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sona erdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108981)
05 Nisan 2024 Cuma 18:48
Ah zeki başkan ah. Çevrendeki insanların sana son hediyesi oldu. Yazık oldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108977)
05 Nisan 2024 Cuma 16:27
Dünyada genç ilçesinin siyaseti kadar rezil bir siyaset bulamazsınız. Bu seçimde çalişilip çalisilmamaya oy verilmedi. İnsanların kendi ihtiraslarina oy verildi. Şimdiki yönetimin neler yapacağı belli. Şimdiki başkanın hedefi ne ki yıllar sonra gelip kendini aday koyuyorsun. Boş konuşmalar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109002)
06 Nisan 2024 Cumartesi 18:04
@Misafir Kullanıcı Şimdiki başkan 1 ay gençte kalmış mı. Gencin sorunlarını bilsin. Klasik bir çevirme köyü siyaseti. MHP den geçmiş dönemden aday olan şahıs 1 defa genç te kalmışlığı yok. Kendini önce akp den sonra MHP den aday koydu. Çok dikkat edilmesi gereken bir aile
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108975)
05 Nisan 2024 Cuma 15:41
Başkanım tebrik ederim, Rabbim HAYIRLI işler yapmayı nasip etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108961)
05 Nisan 2024 Cuma 09:58
Kemal Bey Dürüstlük Timsali Bir İnsandır, RABBİM Yardımcısı Olsun İNŞAALLAH.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109014)
08 Nisan 2024 Pazartesi 17:19
@Misafir Kullanıcı Dürüstlüğü ölçen bir makina mı icat edildi haberimiz yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108980)
05 Nisan 2024 Cuma 18:43
@Misafir Kullanıcı Para ve makam her babayiğidin kaldiracagi bir yük değildir. Dürüst olabilir ama yanındakiler için aynı şeye kefilmisin. Bunu Zaman gösterecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108957)
05 Nisan 2024 Cuma 08:31
Başkanım genç ana cadde yolunu asfalt yaparak başlayabilirsiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108942)
04 Nisan 2024 Perşembe 23:27
Helal olsun Genç lilere bu sefer iyi bir ders verdiler bu halk çantada keklik değil halkın bir iradesi var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108978)
05 Nisan 2024 Cuma 16:29
@Misafir Kullanıcı Gerçekten helal olsun DEM CHP SAADET DEVA hepinizi birleştirmiş zeki baskan
02.05.2024
12:09
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Ticaret Bakanlığı'nın yeni taslağına göre bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak ve ön ödeme yüzde 10'u geçemeyecek.
02.05.2024
11:44
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Kafeslerdeki ölü balıkların toplanıp paketlenerek özellikle Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Batman'a, Doğu illerine arabalara yüklenerek buralara gönderilip burada kilosunu 50-60 liraya piyasaya sürüldüğünü belirten somon ve alabalık üreten işletmeci Samettin Tokgöz, kilo maliyeti 150 lira olan somon balığının bazı yerlerde 130 liraya satıldığını kaydederek, 'Bu balıklar ya dip balık ya da ölü balıktır. 160 ila 200 liranın altında da alabalık görüyorsan yine bilsin ki dip balığı, ölü balıktır. Bu insan sağlığına da, sektöre de zararlıdır' dedi.
02.05.2024
10:27
TFF`ye çağrı! Play-Off uygulansın
TFF'ye çağrı! Play-Off uygulansın
BAL'da sadece liderin 3. Lige yükselmesinin ciddi bir mağduriyete sebep olduğunu belirten 12Bingölspor Kulübü Başkanı Özturan, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) BAL'da da diğer liglerde olduğu gibi Play-Off maçlarının oynanması çağrısında bulundu ve gerekçesini şu sözlerle açıkladı;
01.05.2024
18:30
Bingöl`den Gazze`ye un yardımı
Bingöl'den Gazze'ye un yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen 'Özgürlük Filosu Yeniden Yola Çıkıyor' kampanyası çerçevesinde, Bingöl'den Gazze'ye 4 tır dolusu un gönderildi.
01.05.2024
14:49
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine sevk edildi.
01.05.2024
14:48
Bingöl`de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi
Bingöl'de çiftçilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibeli olarak coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi dağıtıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın