KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

'Mazluma ve mağdura kucak açmayı unutmayalım'

Vali Kadir Ekinci: 'Ramazan ayının yarattığı yoğun maneviyat ikliminde; çevreye karşı duyarlı olmayı, dertlilere derman olmayı, yardıma muhtaç olana yardım eli uzatmayı, mazluma ve mağdura kucak açmayı unutmayalım.'

`Mazluma ve mağdura kucak açmayı unutmayalım`
23 NİSAN 2020 PERŞEMBE 16:50
0
1704
2
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ramazan ayına kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Vali Ekinci, sorumluluk bilincine sahip insanlar için bir ‘Hidayet Kaynağı' olan yüce kitabımız bu ayda, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde indirildiğini anımsattı.

Vali Ekinci, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Ramazan Ayı, Rabbimizin af ve mağfiretinin, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı; gönüllerin sevgi ve merhamet ile birleşip kötülüklerden sakındığı; hakikatin billur sesinin gözleri ve kalpleri aydınlattığı; dostluk, kardeşlik, paylaşma ve dayanışmanın bolca yaşandığı aydır. Bu ayın çok özel bir zaman kesiti olduğu bilinciyle, gecesinden gündüzüne her anını hayırlara uzanan örneklerle yaşayıp yaşatalım. Kendimize ve ulaşabildiğimiz herkese iyiliği merkeze alan tavsiyelerde bulunalım. Ramazan ayının yarattığı yoğun maneviyat ikliminde; çevreye karşı duyarlı olmayı, dertlilere derman olmayı, yardıma muhtaç olana yardım eli uzatmayı, mazluma ve mağdura kucak açmayı unutmayalım. Aklımıza ve bedenimize feyiz ve bereket katan Ramazan ayını, bu yıl koronavirüs salgınının belirlediği gündem ile idrak ediyoruz. Bunun için; Kovid-19 ile etkin mücadele ve tüm toplumun sağlığı adına, sahurlarımızı, iftarlarımızı evlerimizde yapalım, teravih namazlarımızı evlerimizde eda edelim. Ramazan ayı boyunca da; sosyal mesafe, maske kullanımı, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama gibi kurallara riayet edelim. Evlerimizde kalalım, iftar ve sahurlar için misafir almayalım. Aziz milletimizin ve tüm insanlığın Koronavirüs ile mücadelesinin en az hasarla ve en kısa zamanda atlatılmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Bu duygularla; tüm Bingöllü hemşehrilerimin Mübarek Ramazan ayını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, oruçlu günlerimizin tüm insanlık için barış, kardeşlik ve kurtuluşa vesile olmasını diliyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57955)
25 Nisan 2020 Cumartesi 00:58
Vali bey haksız yere hapis yatan mağrurlarda dahil mi? Çıkardığınız yasaya girmeyen ailelerde dahil mi vali bey el cevap lütfen.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57920)
24 Nisan 2020 Cuma 09:24
Vali bey mazluma ve mağdura valilik olarak yapacaklarını söylemesi gerekir. Onu yapın şunu yapın diyeceğine,neden hala daha 'mağdur' var onun cevabını vermeli. Biz zaten yapacağımızı biliriz.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın