KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Mehmetçiğe başsağlığı ziyareti!

Mehmetçiğe başsağlığı ziyaretinde bulunan Vali Ekinci; Sizler bu milletin gerçek kahramanlarısınız. Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız. Sizin varlığınız sayesinde bu millet huzur buluyor.

Mehmetçiğe başsağlığı ziyareti!
15 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA 19:02
0
3816
0
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve Tunceli Valisi Tuncay Sonel, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit olan J. Ast. Çvş. Ferdican Altunkaş ve J. Uz. Çvş. Halil İbrahim Öztürk'ün silah arkadaşlarına taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Kiğı Jandarma Komando Alay Komutanlığını ziyaret eden Vali Kadir Ekinci ve Tunceli Valisi Tuncay Sonel,  burada yetkililerden ‘Şehit J. Uzm. Çvş. Emre Sarıtaş Operasyonu' hakkında brifing aldı.

Daha sonra Kiğı 1'inci Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret eden Vali Ekinci ve Vali Sonel,  şehitlerin silah arkadaşlarına taziyelerini sundular.

Burada bir konuşma yapan Vali Ekinci, “Öncelikle başınız sağ olsun, tüm Türk milletinin başı sağ olsun. Değerli arkadaşlar sizler bu milletin gerçek kahramanlarısınız. Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız. Sizin varlığınız sayesinde bu millet huzur buluyor. Sizlerin verdiği güvenle milletimiz rahat rahat orucunu tutuyor, çoluğunu çocuğunu okuluna gönderiyor, rahat bir nefes alıyor, uykusunu uyuyup sabah ticaretini yapıyor. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olasınız, var olasınız. İnşallah bundan sonra sizlerle daha sık birlikte olacağız ve problemleriniz, sorunlarınız noktasında elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz, sizlerin emrinde olacağız. Rabbim sizlere güç kuvvet versin, sizleri her türlü kazadan beladan esirgesin. Kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimize de yüce rabbimden rahmet ve mağfiret diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun. Her biriniz bizim tek tek kahramanlarımızsınız. Allah hepinizden razı olsun. Emeğinize, gayretinize sağlık. Varlığınız bizlere güven veriyor, onur veriyor. Allah sizleri daim ve kaim eylesin. Allah hepinizden razı olsun. Arkadaşlarımızı şehit verdik. Bu kardeşlerimiz şehadet mertebesi ile peygamberlik makamından sonra en yüce olan makamdalar inşallah. Rabbü-l alemin onları cennetiyle, cemaliyle kuşatsın. Şehadet makamına ulaşmak her birimizin, her Türk evladının gönlünde yatan tahttır, murattır ”dedi.

“Bizler için hepiniz birer kahramansınız”

Daha sonra konuşan Tunceli Valisi Tuncay Sonel ise şunları söyledi:

Vali Ekinci'nin ardından Mehmetçiğe hitap eden Vali Sonel ise, “Kahraman arkadaşlarım, öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Bizler için hepiniz birer kahramansınız; hem yurt içinde hem de yurtdışında. Hamdolsun kahraman jandarmamız, kahraman polisimiz, kahraman askerimiz destanlar yazıyor. Bu bölgede de destan yazanlar listesinde hepinizin tek tek adı var. Şehitlerimize çok üzüldük. Allah yar ve yardımcınız olsun. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Kahraman gazilerimize yüce rabbimden acil şifalar diliyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Rabbim vatanımıza, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize göz diken hainlere fırsat vermesin. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

Program kapsamında daha sonra Adaklı 3'üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlığı ve Yayladere 2'inci Jandarma Tabur Komutanlığı ziyaret edildi.

Ziyaret programında Vali Kadir Ekinci ve Tunceli Valisi Tuncay Sonel'e Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Kiğı Kaymakamı Onur Yeniay, Adaklı Kaymakamı Muharrem Coşgun ve Yayladere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar eşlik ettiler.

HABER: DUYGU FAİKOĞLU-ŞEMSİNUR TAŞYÜREK- CENGİZ BOSTANCI

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.07.2026
03:32
Bingöl`de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Bingöl'de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Yeni eğitim yılı öncesi eğitim yatırımlarına hız verildi. Bingöl İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelerdeki okul ile pansiyon binalarını kapsayan güçlendirme ve onarım çalışmaları için ağustos ayında peş peşe ihaleler gerçekleştirecek.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bingöl'de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bu yıl etkisini uzun süre sürdüren yağışlar ve serin hava, Bingöl'de sebze üretimini haftalarca geciktirdi. Komşu il Muş'ta ise 40 dereceyi bulan sıcaklık altında biber hasadı başladı, ürünler Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye başlandı.
29.07.2026
03:28
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Uzun süredir trafik güvenliği açısından eleştirilen Genç ilçe giriş ve çıkışı yeniden düzenleniyor. AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, bağlantı yollarının yapılacağını ve TOKİ konutlarını da kapsayan yeni ulaşım düzenlemesi için karar alındığını açıkladı.
29.07.2026
03:27
Canlı:
Canlı: 'Taklit Arttı, Bingöl Kültürü Geriye Düştü'
Düğünlerde Bingöl'e ait türkülerin giderek daha az seslendirildiğini, yöresel oyun ve kıyafetlerin yerini farklı kültürlerin taklidinin aldığını belirten Ses Sanatçısı Veysel Canlı, yerel hafızanın korunması için 'öze dönüş' çağrısında bulundu.
29.07.2026
03:24
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri`nde Mahsur Kaldı
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri'nde Mahsur Kaldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın