KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Temmuz 2026 Salı
°C

Mehmetçiğe başsağlığı ziyareti!

Mehmetçiğe başsağlığı ziyaretinde bulunan Vali Ekinci; Sizler bu milletin gerçek kahramanlarısınız. Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız. Sizin varlığınız sayesinde bu millet huzur buluyor.

Mehmetçiğe başsağlığı ziyareti!
15 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA 19:02
0
3797
0
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve Tunceli Valisi Tuncay Sonel, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit olan J. Ast. Çvş. Ferdican Altunkaş ve J. Uz. Çvş. Halil İbrahim Öztürk'ün silah arkadaşlarına taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Kiğı Jandarma Komando Alay Komutanlığını ziyaret eden Vali Kadir Ekinci ve Tunceli Valisi Tuncay Sonel,  burada yetkililerden ‘Şehit J. Uzm. Çvş. Emre Sarıtaş Operasyonu' hakkında brifing aldı.

Daha sonra Kiğı 1'inci Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret eden Vali Ekinci ve Vali Sonel,  şehitlerin silah arkadaşlarına taziyelerini sundular.

Burada bir konuşma yapan Vali Ekinci, “Öncelikle başınız sağ olsun, tüm Türk milletinin başı sağ olsun. Değerli arkadaşlar sizler bu milletin gerçek kahramanlarısınız. Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız. Sizin varlığınız sayesinde bu millet huzur buluyor. Sizlerin verdiği güvenle milletimiz rahat rahat orucunu tutuyor, çoluğunu çocuğunu okuluna gönderiyor, rahat bir nefes alıyor, uykusunu uyuyup sabah ticaretini yapıyor. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olasınız, var olasınız. İnşallah bundan sonra sizlerle daha sık birlikte olacağız ve problemleriniz, sorunlarınız noktasında elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz, sizlerin emrinde olacağız. Rabbim sizlere güç kuvvet versin, sizleri her türlü kazadan beladan esirgesin. Kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimize de yüce rabbimden rahmet ve mağfiret diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun. Her biriniz bizim tek tek kahramanlarımızsınız. Allah hepinizden razı olsun. Emeğinize, gayretinize sağlık. Varlığınız bizlere güven veriyor, onur veriyor. Allah sizleri daim ve kaim eylesin. Allah hepinizden razı olsun. Arkadaşlarımızı şehit verdik. Bu kardeşlerimiz şehadet mertebesi ile peygamberlik makamından sonra en yüce olan makamdalar inşallah. Rabbü-l alemin onları cennetiyle, cemaliyle kuşatsın. Şehadet makamına ulaşmak her birimizin, her Türk evladının gönlünde yatan tahttır, murattır ”dedi.

“Bizler için hepiniz birer kahramansınız”

Daha sonra konuşan Tunceli Valisi Tuncay Sonel ise şunları söyledi:

Vali Ekinci'nin ardından Mehmetçiğe hitap eden Vali Sonel ise, “Kahraman arkadaşlarım, öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Bizler için hepiniz birer kahramansınız; hem yurt içinde hem de yurtdışında. Hamdolsun kahraman jandarmamız, kahraman polisimiz, kahraman askerimiz destanlar yazıyor. Bu bölgede de destan yazanlar listesinde hepinizin tek tek adı var. Şehitlerimize çok üzüldük. Allah yar ve yardımcınız olsun. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Kahraman gazilerimize yüce rabbimden acil şifalar diliyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Rabbim vatanımıza, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize göz diken hainlere fırsat vermesin. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

Program kapsamında daha sonra Adaklı 3'üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlığı ve Yayladere 2'inci Jandarma Tabur Komutanlığı ziyaret edildi.

Ziyaret programında Vali Kadir Ekinci ve Tunceli Valisi Tuncay Sonel'e Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, Kiğı Kaymakamı Onur Yeniay, Adaklı Kaymakamı Muharrem Coşgun ve Yayladere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar eşlik ettiler.

HABER: DUYGU FAİKOĞLU-ŞEMSİNUR TAŞYÜREK- CENGİZ BOSTANCI

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.07.2026
12:06
Fırat Havzası Projesi`yle Bingöl`e kırsal kalkınma desteği
Fırat Havzası Projesi'yle Bingöl'e kırsal kalkınma desteği
Bingöl dahil 6 ildeki 400 orman köyünde yaklaşık 40 bin haneye ulaşılması hedeflenen proje çerçevesinde başta kadınlar ve gençler olmak üzere kırsal alanda üretim yapan vatandaşlara yaklaşık 86 milyon avro tutarında hibe ve kredi desteği sağlanacak. Bingöl'ün 5 ilçesi projeden yararlanacak. İşte o ilçeler ve detayları…
21.07.2026
11:08
Bingöl`de araç uçuruma yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'de araç uçuruma yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde aracın uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
21.07.2026
00:22
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Terör soruşturmalarında yeni dönem! Tüm illerde özel bürolar kurulacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in talimatıyla, terör suçlarına ilişkin soruşturmaların daha etkin, koordineli ve uzmanlaşmış şekilde yürütülmesi amacıyla tüm il Cumhuriyet başsavcılıkları bünyesinde müstakil 'Terör Suçları Soruşturma Büroları' kurulmasına karar verildi.
21.07.2026
00:03
Suudi Arabistan`dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan'dan umre vizesinde yeni düzenleme
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
20.07.2026
23:51
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yanında olmaya devam edeceğini belirterek, 'Kıbrıs hiçbir zaman bir Rum adası olmayacaktır' dedi.
20.07.2026
23:50
Çakan, Ağrı`daki görevine başladı
Çakan, Ağrı'daki görevine başladı
Bingöl İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Abdulhaluk Çakan, düzenlenen devir teslim töreniyle yeni görevine başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın