KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Eylül 2025 Pazar
°C

Memurlara ek ödeme tamam

Ek ödeme alamayan memurlara Ocak ayından itibaren 40 YTL, Temmuz'dan itibaren de 40 YTL ilave ödeme yapılmasını öngören kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
    
Kanuna göre, ek ödeme alamayan kurumlarda çalışan memurların maaşlarına 2006 Ocak'tan itibaren her ay 40 YTL, Temmuz'dan itibaren de 40 YTL daha olmak üzere toplam 80 YTL ek ödeme yapılacak.

Memurlara ek ödeme tamam
22 MART 2006 ÇARŞAMBA 10:18
0
1415
0
AA aa
Ek ödeme alacak olanlar şunlar:
    
Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay, Yüksek Seçim Kurulu, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, AB Genel Sekreterliği, Diyanet İşleri Başkanlığı, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı ile bağlı kuruluşları, Türk Patent Enstitüsü Başkanlığı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı, Yükseköğretim Kurulu, üniversiteler ile yüksek teknoloji enstitüleri, Emniyet, DSİ, Karayolları, Tapu ve Kadastro, Orman, Tarım Reformu, Petrol İşleri, SHÇEK, Basın-Yayın ve Enformasyon, Gençlik ve Spor, Vakıflar, Sivil Havacılık, Devlet Opera ve Balesi, Devlet Tiyatroları, Elektrik İşleri Etüt İdaresi, İller Bankası, Türkiye ve Orta-Doğu Amme İdaresi Enstitüsü, Maden Tetkik ve Arama genel müdürlükleri, il özel idareleri ve belediyeler ile bunların bağlı kuruluşları, il özel idareleri ve belediyelerin kurdukları mahalli idare birlikleri ile Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nün merkez ve taşra teşkilatı kadrolarında yer alanlar ile subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaşlar.
    
Sendikalı kamu görevlilerine, üyelik kesintisi yapılan her ay için 5 YTL tutarında sendika ödeneği verilecek.
    
Aile yardımı ödeneği gösterge rakamı, 1.500'e çıkarılacak. Böylece aile yardımı ödeneği, 10 YTL artırılacak.
    
Din ile emniyet hizmetleri tazminat gösterge rakamları da yükseltilecek. Buna göre, ek ödemenin yanı sıra, polis ve din görevlilerinin maaşlarında aylık ortalama 100 YTL'lik daha artış yapılacak.
    
Kamu kurum ve kuruluşlarında mimar, mühendis ve teknik hizmetler kadrosunda bulunan ve açık mahallerde fiilen çalışan personele, kurum ayrımı yapılmaksızın, ayda yaklaşık 90 YTL ek özel hizmet tazminatı verilecek.
    
Öğretmenlerin ek ders ücretleri de 3.6 YTL'den 5 YTL'ye çıkarılacak.

(mynet)
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.09.2025
19:23
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü bir kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı.
13.09.2025
19:12
12 Dev Adam`ın Final Heyecanı Bingöl`de Dev Ekranda Yaşanacak
12 Dev Adam'ın Final Heyecanı Bingöl'de Dev Ekranda Yaşanacak
A Milli Erkek Basketbol Takımımız, büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldi. Tüm Türkiye'yi sevince boğan bu gurur tablosu, Bingöl'de de coşkuyla yaşanacak.
13.09.2025
18:50
Sağlık Bakanı duyurdu:
Sağlık Bakanı duyurdu: '17 bin sağlık çalışanı daha alınacak'
Atama bekleyenlere müjde! Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu atamalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
13.09.2025
18:33
Hükümetten gelir arttırıcı yeni yol arayışı
Hükümetten gelir arttırıcı yeni yol arayışı
Son dönemde konuşulan vergilere ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, genel vergi oranlarına ilişkin bir değişikliğe olumlu bakmadıklarını, vergi artışı yapmadan gelirleri artırmanın yollarını arayacaklarını söyledi.
13.09.2025
18:02
Bingöl DEM Parti`den İHD ziyareti
Bingöl DEM Parti'den İHD ziyareti
Ormangören; 'Hep birlikte adalet ve barış mücadelesini sürdüreceğimiz bir alanda sorumluluğumuzun bilincinde olup, hukukun askıya alındığı bu süreçte dayanışma duygusuyla sessizlerin sesi olmaya devam edeceğiz' dedi.
13.09.2025
17:40
12 Bingölspor Ağrı`dan da lider döndü
12 Bingölspor Ağrı'dan da lider döndü
12 Bingölspor, ligin ikinci maçında deplasmanda konuk olduğu Ağrı 1970 Spor karşısında 1-2'lik skorla kazandı. Tek farkla 3 puanı hanesine yazdıran yeşil beyazlı ekip, liderliğini sürdürdü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın