KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mayıs 2025 Pazar
°C

Meslek öğrencileri sigortalandı

İZELTAŞ, Türkiye genelinde teknik ve endüstri meslek liselerinde okuyan toplam 7 bin 500 öğrenciye, tedavi masraflarını da içeren ferdi kaza sigortası yaptırdı.

Meslek öğrencileri sigortalandı
28 ARALIK 2007 CUMA 09:26
0
959
0
AA aa
Milli Eğitim Bakanlığı ile İzeltaş'ın yaptığı, ‘Teknik Eğitim İşbirliği Protokolü' çerçevesinde, Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'ne bağlı teknik ve endüstri meslek liselerinde okuyan toplam 7 bin 500 öğrenciye ferdi kaza sigortası yapıldı. Tedavi masraflarını da karşılamaya yönelik yapılan bu sigortayla İzeltaş, öğrencileri, okul, gündelik hayatlarında, herhangi bir kaza ya da iş kazası karşısında güvence altına alıp, tedavi masraflarını da karşılamayı hedefliyor. Sigorta poliçeleri Türkiye genelinde valilikler ve okullara gönderilerek tüm öğrencilere dağıtıldı. Yine bu protokol çerçevesinde İzeltaş, Türkiye genelinde toplam 300 okula da teknik donanım sağlayacak. Üç yıl sürecek protokolde, okullara teknik anlamda el aletleri ve takım panoları gönderilmeye başlandı.

ÇOCUKLAR BİZİM SORUMLULUĞUMUZDA
Türkiye'de yaşanan işsizlik sorunun ana nedenlerinden birinin de nitelikli ara eleman sıkıntısı olduğuna dikkat çeken İzeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “Bu anlamda mesleki ve teknik eğitimin ne kadar önemli olduğu çok açık. Çocuklarımız, mesleki eğitim sırasında zaman zaman istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalabiliyor. Kazaları önlemek mümkün. Ama tamamen ortadan kaldırmak imkansız. Bunun için, İzeltaş olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi, okul ve özel yaşamlarında, gelebilecek olası risklere karşı güvence altına almak bizlerin sorumluluğudur. Bu sorumluluk çerçevesinde Türkiye genelinde 7 bin 500 öğrenciyi tedavi masraflarını da içeren ferdi kaza sigortası sahibi yaptık. Bu sayede nispeten de olsa, öğrencilerin ailelerinin üzerine binecek yükü de hafifletmeyi amaçladık” dedi.


Hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.05.2025
22:17
Bingöl`de PKK`lı teröristler tarafından şehit edilen 33 er anıldı
Bingöl'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 33 er anıldı
Bingöl'de 24 Mayıs 1993'te bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen silahsız ve sivil 33 asker, düzenlenen törenle anıldı.
24.05.2025
22:15
Bingöl`de trafik kazası: Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı
Bingöl'de trafik kazası: Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Kazada baba ölürken, eşi ve çocuğu yaralandı.
24.05.2025
22:14
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı.
24.05.2025
22:13
Evin bahçesindeki masada duran paraları çaldı, polisten kaçamadı
Evin bahçesindeki masada duran paraları çaldı, polisten kaçamadı
Bingöl'de bir şahıs, bir evin bahçesindeki masa üzerinde duran paraları çalıp kaçtı. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.05.2025
22:12
Bingöl`de arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı
Bingöl'de arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı
Bingöl'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile ifadeye yönelik arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı.
23.05.2025
20:19
12 Bingölspor`dan sert mesaj: ‘Ya sahip çıkın ya da çekiliyoruz!`
12 Bingölspor'dan sert mesaj: 'Ya sahip çıkın ya da çekiliyoruz!'
Bingöl'ün simge kulübü 12 Bingölspor'un yönetimi, altyapı, stat ve bütçe taleplerinin karşılanmaması halinde görevi bırakacaklarını duyurdu. 'Bu şehir artık sessiz kalmamalı' diyen yönetim, iş dünyasına ve yetkililere açık çağrıda bulundu: 'Şimdi değilse ne zaman?'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın