KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Aralık 2025 Salı
°C

Millerimizin muhtemel ilk onbiri

Bu akşam Yunanistan ile çok kritik bir maça çıkıyoruz. Fatih Terim Volkan dışında kadroyu açıklamadı ama Yunanistan'a karşı sahada şu isimlerin yer alması bekleniyor.

Millerimizin muhtemel ilk onbiri
24 MART 2007 CUMARTESİ 10:55
0
1278
0
AA aa
Yunanistan'ın bu geceki maça şu 11'le sahaya çıkması bekleniyor: Antonis Nikopolidis, Yourkas Seitaridis, Traianos Dellas, Sotiris Kyrgiakos, Takis Fyssas, Kostas Katsouranis, Angelos Basinas, Giorgos Karagounis, Stelios Giannakopoulos, Fanis Gekas, Yorgos Samaras

Antrenmanları takip eden basın mensupları ise Fatih Terim'in oyun anlayışına göre ilk 11'i şekillendirmeye başladılar. Sakatlıklardan dolayı nasıl bir kadro çıkaracağı merak konusu olan Fatih Terim'in ise Yunanistan karşısına şu ilk 11'i sahaya sürmesi bekleniyor:

1.Volkan Demirel,

2.Emre Aşık,

3.İbrahim Üzülmez,

4.Gökhan Zan,

5.Servet Çetin,

6.Mehmet Aurelio,

7.Tugay Kerimoğlu,

8.Gökdeniz Karadeniz,

9.Sabri Sarıoğlu,

10.Tuncay Şanlı,

11.Hakan Şükür

MİLLİ TAKIM MAÇA HAZIR

13. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda bu akşam başkent Atina'da Yunanistan ile karşılaşacak olan (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını dün akşam maçın yapılacağı Yorgos Karaiskaki Stadı'ndaki son antrenmanla tamamladı. 

Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümünde medya mensuplarının görüntü almasına izin verilirken, daha sonra çalışma basına kapatıldı.

Antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması yapan ay-yıldızlıların, daha sonra yarınki maçın taktiği üzerinde çalışma yaptığı öğrenildi. Kasığından sakatlığının bulunduğu bildirilen Gökhan Ünal, takımdan ayrı olarak kondisyoner eşliğinde çalıştı.

Milli takımın antrenmanını, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile başkanvekili Affan Keçeci de saha içinden izlerken, futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olduğu gözlendi.

Yorgos Karaiskaki Stadı'nda yarın akşam 21.30'da başlayacak olan karşılaşmayı, Alman Wolfgang Stark, Carsten Kadach, Sönke Glindemann hakem üçlüsü yönetecek.

Avrupa Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'nda yarın yapılacak karşılaşmalar öncesi 3 maçta 9'ar puana sahip olan Türkiye ve Yunanistan ilk 2 sırada yer alırlarken, Türkiye, averajla lider durumda bulunuyor.

HABER7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.12.2025
23:04
Bingöl`de Sinema Dolu Üç Gün
Bingöl'de Sinema Dolu Üç Gün
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor`da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
15.12.2025
23:02
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Melekan (Mutluca) Köyü Beroj/Cevizli Mezrası'nda yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.
15.12.2025
23:01
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, yeşil beyazlı kulübe para cezası verdi. Aynı maçta bir antrenöre de talimat ihlali gerekçesiyle ceza uygulandı.
15.12.2025
23:00
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 55 ilde siber suçlara yönelik son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 301 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çocuk istismarı, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis suçlarına darbe vuruldu.
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın