KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Aralık 2025 Cuma
°C

Mirasımızı Geleceğe Taşıyacağız

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin; 'Halk oyunlarının yaşatılması için okullarımızda halk oyunları ekipleri kurduk, kurslarımızı açtık. Okullarımızda öğrencilere verdiğimiz kurslarla ve oluşturduğumuz ekiplerle bu mirasımızı geleceğe taşıyacağız.'

Mirasımızı Geleceğe Taşıyacağız
25 NİSAN 2019 PERŞEMBE 19:44
1
2105
2
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Okul Sporları Halkoyunları Türkiye 2'inci olan Halk Oyunları ekibini makamında kabul ederek tebrik etti.

Ekibe çeşitli hediyeler veren Engin, Okul Müdürü Orhan Korkmazcan ve halk oyunları eğitmeni Yahya Demirel'e başarılarından dolayı plaket vererek tebrik etti.

Öğrencilerin bu başarısının kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Engin: “2023 Eğitim Vizyonu'nda belirlediğimiz en temel hedeflerden biri 'Okullarımızda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artırılması.' Bu kapsamda Bingöl kültürünün en önemli öğelerinden biri olan halk oyunlarının yaşatılması için okullarımızda halk oyunları ekipleri kurduk, kurslarımızı açtık. Okullarımızda öğrencilere verdiğimiz kurslarla ve oluşturduğumuz ekiplerle bu mirasımızı geleceğe taşıyacağız, hem de ulusal ve uluslararası yarışmalarla tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtacağız. Bu nedenle Halk Oyunları yarışmasında Türkiye 2.si olan Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi öğrencilerimizin bu başarısı tüm okullarımız için örnek teşkil etmelidir. İdarecilerimizi, Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43851)
26 Nisan 2019 Cuma 14:16
Servi YİBO dan eski bir öğrenciniz olarak tebrik ederim Orhan Hocam.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_43832)
26 Nisan 2019 Cuma 07:31
2023 vizyonuna sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle girilmez müdür efendi, dünya bilimle yeni buluşlarla yarışıyor uzayı inceliyor senin öyle bir vizyonun varmı?
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu`ndan yanıt istedi
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl`ün Vergi Yargısı Değişiyor
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın