KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Haziran 2026 Cuma
°C

Mobil Kanser Tarama Aracı Ova Köylerde

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü mobil kanser tarama aracı, 24-26 Ekim tarihleri arasında merkeze bağlı Çeltiksuyu, Yeniköy ve Dik köylerinde hizmet verecek.

Mobil Kanser Tarama Aracı Ova Köylerde
24 EKİM 2023 SALI 03:51
0
1442
0
AA aa

Bingöl merkeze bağlı köylerde mobil kanser tarama aracıyla kanser taraması hizmeti verilecek.  Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi'nin (TSM) Mobil Kanser Taraması Aracı, merkeze bağlı Çeltiksuyu, Yeniköy ve Dik köylerinde 24-26 Ekim tarihleri arasında kanser taraması hizmeti verecek.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, daha önce Karlıova ilçesinde 11 gün süreyle kanser taraması çalışmalarını yürüten mobil araç, yarından itibaren merkez köylerinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Köylerde çalışmalarını sürdürecek olan Mobil KETEM Aracı, meme, rahim ağzı ve kalın bağırsak kanserlerinin taraması çalışmaları kapsamında 30-69 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri taraması, 40-69 yaş arası kadınlara meme kanseri taraması, 50 yaş üstü vatandaşlara da kalın bağırsak kanseri taraması hizmeti verecek.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.06.2026
14:20
TOKİ Bingöl`de 88 konut satacak!
TOKİ Bingöl'de 88 konut satacak!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) 64 ilde satışa sunacağı yaklaşık 20 bin konuta ilişkin merak edilen 10 sorunun yanıtını paylaştı. Bingöl'de satışa sunulacak konut sayısı ise 88 olarak açıklandı.
05.06.2026
14:09
İzahı olmayınca mizahı olur! Kiğı`da yol balığı…
İzahı olmayınca mizahı olur! Kiğı'da yol balığı…
Daha önce çukurlara fidan dikmiştiler, bu kez su dolu çukurlardan balık çıkarıp 'yol balığı' mizahıyla paylaştılar. Kiğı Online Bilim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Cüneyt Cici; 'Başka illerde dağlar delinip tüneller, devasa yollar yapılırken bizler halen çukursuz ve açık bir yol diye haykırıyorsak, bu ilimiz için bir ayıptır!' diye sitemini paylaştı.
05.06.2026
13:44
Emiroğlu, Bingöl`de Engellilerin Sorunlarını Dinledi
Emiroğlu, Bingöl'de Engellilerin Sorunlarını Dinledi
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl Engelliler Platformu temsilcileriyle bir araya gelerek engelli bireylerin karşılaştığı sorun ve talepleri dinledi. Emiroğlu, sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.
05.06.2026
01:04
Vicdanın Rotası; Sumud Filosu Konferansı
Vicdanın Rotası; Sumud Filosu Konferansı
Tavz-Der tarafından Solhan'da düzenlenen konferansta, Global Sumud Filosu'nda yer alan Eğitimci-Aktivist Nevzat Öylek, yaşadığı süreci ve Gazze gerçeğini anlattı. Gazze'de açlık, susuzluk ve sağlık hizmetlerine erişim konusunda ciddi sorunların bulunduğunu belirten Öylek, özellikle çocukların ve sivillerin ağır bedeller ödediğini dile getirdi.
04.06.2026
23:14
Bingöl Ilıcalar`da Feci Kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Bingöl Ilıcalar'da Feci Kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Bingöl merkez Ilıcalar Beldesi'nde meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi yaralandı. Araç, aniden yola çıkan ata çarptıktan sonra hurdaya döndü.
04.06.2026
22:09
'Köyler Arası Efrayim Bebeğe Umut Turnuvası'
Bingöl'ün SMA tip-1 hastası bebeği Efrayim Gökalp için bu kez köyler sahaya iniyor. Düzenlenmesi planlanan futbol turnuvasından elde edilecek tüm gelir tedavi kampanyasına aktarılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın