KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Muhtarlar derneği'nden bbp'ye cevap

Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku, dünkü sayımızda yayınlanan ''Çolakoğlu: Muhtarları toplantıya çağırıyorum'' isimli haberde yer alan Büyük Birlik Partisi Bingöl İl Başkanı Muammer Çolakoğlu'nun açıklamalarına cevap verdi.

Muhtarlar derneği`nden bbp`ye cevap
24 HAZİRAN 2006 CUMARTESİ 09:58
0
1446
0
AA aa
Yaptığı yazılı açıklamada Çolakoğlu'nun ifadelerini ağrı bir dil ile eleştiren Butaku, ''21 Haziran 2006 tarihinde Ak Parti İl Başkanlığı'nda gelen davet üzerine Bingöl'de yapılan işlerin ne aşamada olduğunu ve yapılması gereken işlerin neler olduğu hakkında bir toplantı yaptık.
Ancak Muammer Çolakoğlu'nun 23 Haziran 2006 tarihli Bingöl Gazetesi'nde yaptığı açıklama bizi derinden üzmüştür'' dedi.
Açıklamasında, ''Bir il başkanı ve aynı zamanda avukat olan bir kişinin neyin suç olup olmadığını bilmemesi gerçekten üzücü bir oladır'' diyen Butaku, şöyle devam etti:
''Biz muhtarlar, Çolakoğlu gibi her hangi bir parti kimliğini taşımıyoruz. Bizim cebimizde Türkiye Cumhuriyeti kimliği ve Bingöl kimliği vardır. Sanki vatan hainleri ile görüşmüşüz de bu ülkenin birliğine ve berberliğine zarar vermiş ve bir suç işlemişiz. Kaldı ki hiçbir siyasi parti bizi çağırıp yoklama yapma gücüne sahip değildir ve Çolakoğlu bizi şikâyet edeceğini söylemekte. Aynı gazeteyi BBP Genel başkanına yollasam kendi il başkanını kendisi de tanısın. Bunu buradan açıkça belirteyim; biz muhtarlar olarak Bingöl de hizmet amacı ile yapılan bütün toplantılara hiç kimseden izin almadan katılırız ve görevimizi de iyi biliriz.''

bingolgazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.04.2026
03:34
Verdiği sözü tuttu! Özturan:
Verdiği sözü tuttu! Özturan: 'Bu daha başlangıç, sırada stat var'
12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, 2. Lig'e yükselmenin ardından hem memlekete hem de babasına verdiği sözü tuttuğunu söyledi. Şampiyonluk sevincinin ortasında konuşan Özturan, 'BAL'dan aldığımız takımı 2. Lig'e taşıdık. Şimdi hedefimiz stat… Bu şehir dışarıda kalmayacak' dedi.
06.04.2026
03:32
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
193 milyonluk yol yine çöktü! Trafiğe kapatıldı
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı! 2023'te davetiye usulüyle verip 193 milyon TL harcanarak yapılan yol bir kez daha çöktü. Yol trafiğe kapatılırken kamu zararına yönelik eleştiriler yeniden gündeme geldi.
06.04.2026
03:31
Anşin:
Anşin: 'Teknikerlerin yetki, tanım ve istihdam sorunları çözülsün'
5 Nisan Teknikerler Günü dolayısıyla açıklama yapan Bingöl Teknikerler Derneği Başkanı Sadık Anşin, teknikerlerin yıllardır çözüm bekleyen mesleki tanım, yetki ve istihdam sorunlarına dikkat çekerek, teknik ara kadronun güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılması çağrısında bulundu.
06.04.2026
03:22
Murat Nehri ve Genç Köprüsü`nün eşsiz manzarası…
Murat Nehri ve Genç Köprüsü'nün eşsiz manzarası…
Bingöl'de karların erimeye başlaması ve devam eden yağışlarla birlikte il sınırlarından geçen Murat Nehri'nde debi yükseldi. Tarihi köprüyle birlikte oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi.
05.04.2026
16:59
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig`e yükseldi
30 yıllık hasret bitti! 12Bingölspor 2. Lig'e yükseldi
1995-1996 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2. Lig'e yükselen Bingölspor, 30 yıllık hasreti bitirdi ve 2025-2026 sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta rakiplerine 12 puan fark atarak bugün 4-0 kazandığı Hacettepe maçıyla şampiyonluğunu ilan etti ve 2. Lig'e yükseldi.
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın