KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Muhtarlar şirket bünyesinde çalışıyor

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı açıklamada, &';Belediyeye hizmet veren Dicle A.Ş tarafından hizmetin sağlıklı yürüyebilmesi için merkez mahalle muhtarları belediyemizin bilgisi dahilinde görevlendirilmişlerdir” denildi.

Muhtarlar şirket bünyesinde çalışıyor
25 ŞUBAT 2011 CUMA 08:51
0
2937
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, “Hizmetin sağlıklı yürüyebilmesi için merkez mahalle muhtarları Bingöl Belediyesi'nin 2011 şehir genel temizlik ihalesini kazanan şirket bünyesinde ‘mahalle koordinatörü' olarak çalışmaktadırlar. Muhtarlar siyasi kişilik değillerdir. Yapılan işlerde kimseye susması için herhangi bir şey yapılmamıştır. Herkes ve her kesim görüşlerini ve eleştirilerini demokratik ortamda açıklayabilir. İyi niyetle yapılan işler ortadadır. Muhtarların işi daha sağlıklı ve iyi yürütebileceği unutulmamalıdır. Haklı eleştirilere açık olduğumuzu belirtir, kamuoyuna saygılar sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Belediye Basın ve Yayın Koordinatörlüğü açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “ Belediyemizin muhtarlarla direk bir işçi işveren ilişkisi yoktur. Belediyenin muhatabı temizlik şirketidir. Muhtarlarda şirkete karşı sorumludur. Bu husussun kamuoyuna doğru anlatılması maksadıyla adına bu açıklama yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Dicle İnşaat Sanayi Ticaret Limited. Şirketi Sahibi Abdullah Andırman, “Her muhtar kendi mahallesinde koordinatörlük yaparak şirketin bünyesinde çalışmaktadır. Muhtarların bu işi yapıyor olması bizim açımızdan çok iyi. Bu görevde olmaları birilerinin susturulması için verilen bir iş değildir. Mahallede oluşabilecek herhangi bir sıkıntıyı muhtarlarımız bize anında aktarıyor ve bizlerde sorunun çözümü için anında gerekli önlemleri alıyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Erdal CAN (@Misafir_1967)
25 Şubat 2011 Cuma 16:06
Kime yutturuyorsunuz Zaten mahhalle muhtarının görevi değilmi sorunları aktarmak. Millet salak değil böyle saçma sapan bir açıklama olamaz...
26.05.2026
15:04
Bingöl`de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler bayram arefesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Solhan-Genç bağlantı yolunda yer yer metrelerce karla mücadele eden ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun mesai harcıyor.
26.05.2026
14:40
Bingöl`de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl'de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde şehir içi toplu taşımayı ücretsiz hale getirecek. 27–28 Mayıs tarihlerinde özel halk otobüslerinden ücret alınmayacak, yolcu ücretleri belediye tarafından karşılanacak.
26.05.2026
14:38
Yargıtay`dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay'dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, SSK prim günü daha fazla olmasına rağmen 'son 7 yıl' kuralı gerekçe gösterilerek Bağ-Kur'dan emekli edilen vatandaş lehine emsal niteliğinde karar verdi. Kararın, benzer durumda bulunan milyonlarca sigortalıyı ilgilendirdiği değerlendiriliyor.
26.05.2026
14:37
Bingöl`de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Bingöl'de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Kurban Bayramı öncesi Bingöl genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri artırıldı. İl genelinde 129 uygulama noktası oluşturulurken, bayram süresince 4 bin 573 personelin sahada görev yapacağı bildirildi.
26.05.2026
14:36
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı arifesiyle birlikte yoğunluk arttı. Pazarda sık sık pazarlık görüntüleri yaşanırken, üreticiler hayvan sayısının geçen yıla göre daha az olduğunu ancak talebin sürdüğünü belirtti.
26.05.2026
14:34
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın