KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mart 2026 Salı
°C

Muhtarlar şirket bünyesinde çalışıyor

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı açıklamada, &';Belediyeye hizmet veren Dicle A.Ş tarafından hizmetin sağlıklı yürüyebilmesi için merkez mahalle muhtarları belediyemizin bilgisi dahilinde görevlendirilmişlerdir” denildi.

Muhtarlar şirket bünyesinde çalışıyor
25 ŞUBAT 2011 CUMA 08:51
0
2800
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, “Hizmetin sağlıklı yürüyebilmesi için merkez mahalle muhtarları Bingöl Belediyesi'nin 2011 şehir genel temizlik ihalesini kazanan şirket bünyesinde ‘mahalle koordinatörü' olarak çalışmaktadırlar. Muhtarlar siyasi kişilik değillerdir. Yapılan işlerde kimseye susması için herhangi bir şey yapılmamıştır. Herkes ve her kesim görüşlerini ve eleştirilerini demokratik ortamda açıklayabilir. İyi niyetle yapılan işler ortadadır. Muhtarların işi daha sağlıklı ve iyi yürütebileceği unutulmamalıdır. Haklı eleştirilere açık olduğumuzu belirtir, kamuoyuna saygılar sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Belediye Basın ve Yayın Koordinatörlüğü açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “ Belediyemizin muhtarlarla direk bir işçi işveren ilişkisi yoktur. Belediyenin muhatabı temizlik şirketidir. Muhtarlarda şirkete karşı sorumludur. Bu husussun kamuoyuna doğru anlatılması maksadıyla adına bu açıklama yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Dicle İnşaat Sanayi Ticaret Limited. Şirketi Sahibi Abdullah Andırman, “Her muhtar kendi mahallesinde koordinatörlük yaparak şirketin bünyesinde çalışmaktadır. Muhtarların bu işi yapıyor olması bizim açımızdan çok iyi. Bu görevde olmaları birilerinin susturulması için verilen bir iş değildir. Mahallede oluşabilecek herhangi bir sıkıntıyı muhtarlarımız bize anında aktarıyor ve bizlerde sorunun çözümü için anında gerekli önlemleri alıyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Erdal CAN (@Misafir_1967)
25 Şubat 2011 Cuma 16:06
Kime yutturuyorsunuz Zaten mahhalle muhtarının görevi değilmi sorunları aktarmak. Millet salak değil böyle saçma sapan bir açıklama olamaz...
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
09.03.2026
02:37
Bingöl`de Jandarma Operasyonları: 38 şüpheli yakalandı
Bingöl'de Jandarma Operasyonları: 38 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin bir haftalık çalışmaları kapsamında 38 şüpheli hakkında işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi tutuklandı. Aynı dönemde 25 olaya müdahale edilirken uyuşturucu maddeler ve tarihi olduğu değerlendirilen sikkeler ele geçirildi.
09.03.2026
02:35
Enkazdan atölyeye uzanan azim!
Enkazdan atölyeye uzanan azim!
6 Şubat depremlerinde AFAD gönüllüsü olarak Gaziantep'in İslâhiye ilçesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Bingöllü Nevin Baysan, bugün memleketinde kurduğu mobilya atölyesiyle hem üretim yapıyor hem de kadın girişimcilere örnek oluyor.
09.03.2026
02:34
Kırsalda yol açma çalışmaları devam ediyor
Kırsalda yol açma çalışmaları devam ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmaları devam ediyor.
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın