KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Muhtarlar şirket bünyesinde çalışıyor

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı açıklamada, &';Belediyeye hizmet veren Dicle A.Ş tarafından hizmetin sağlıklı yürüyebilmesi için merkez mahalle muhtarları belediyemizin bilgisi dahilinde görevlendirilmişlerdir” denildi.

Muhtarlar şirket bünyesinde çalışıyor
25 ŞUBAT 2011 CUMA 08:51
0
2639
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, “Hizmetin sağlıklı yürüyebilmesi için merkez mahalle muhtarları Bingöl Belediyesi'nin 2011 şehir genel temizlik ihalesini kazanan şirket bünyesinde ‘mahalle koordinatörü' olarak çalışmaktadırlar. Muhtarlar siyasi kişilik değillerdir. Yapılan işlerde kimseye susması için herhangi bir şey yapılmamıştır. Herkes ve her kesim görüşlerini ve eleştirilerini demokratik ortamda açıklayabilir. İyi niyetle yapılan işler ortadadır. Muhtarların işi daha sağlıklı ve iyi yürütebileceği unutulmamalıdır. Haklı eleştirilere açık olduğumuzu belirtir, kamuoyuna saygılar sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Belediye Basın ve Yayın Koordinatörlüğü açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “ Belediyemizin muhtarlarla direk bir işçi işveren ilişkisi yoktur. Belediyenin muhatabı temizlik şirketidir. Muhtarlarda şirkete karşı sorumludur. Bu husussun kamuoyuna doğru anlatılması maksadıyla adına bu açıklama yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Dicle İnşaat Sanayi Ticaret Limited. Şirketi Sahibi Abdullah Andırman, “Her muhtar kendi mahallesinde koordinatörlük yaparak şirketin bünyesinde çalışmaktadır. Muhtarların bu işi yapıyor olması bizim açımızdan çok iyi. Bu görevde olmaları birilerinin susturulması için verilen bir iş değildir. Mahallede oluşabilecek herhangi bir sıkıntıyı muhtarlarımız bize anında aktarıyor ve bizlerde sorunun çözümü için anında gerekli önlemleri alıyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Erdal CAN (@Misafir_1967)
25 Şubat 2011 Cuma 16:06
Kime yutturuyorsunuz Zaten mahhalle muhtarının görevi değilmi sorunları aktarmak. Millet salak değil böyle saçma sapan bir açıklama olamaz...
31.10.2025
20:21
12Bingölspor kritik maça hazırlanıyor!
12Bingölspor kritik maça hazırlanıyor!
Yeşil beyazlı ekip, grupta 15 puanla 3. sırada yer alan rakibini mağlup ederek hem hanesine 3 puanı yazdırmak hem de liderliğini korumak istiyor.
31.10.2025
20:18
Bingöl`de gençlik buluşması!
Bingöl'de gençlik buluşması!
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Bingöl Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. Buluşmada, gençlik çalışmaları, yerel yönetime katılım ve şehir–gençlik iş birliklerinin güçlendirilmesi konularında fikir alışverişleri gerçekleştirildi.
31.10.2025
17:14
MHP Bingöl İl Başkanından İl Sağlık Müdürü Tatlı`ya sert uyarı!
MHP Bingöl İl Başkanından İl Sağlık Müdürü Tatlı'ya sert uyarı!
MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Samet Tatlı'ya sert çıktı: 'Devletin itibarı, hiç kimsenin siyasi şovuna malzeme edilemez.'
31.10.2025
16:14
Yine aynı güzergâh! Bu kez 11 yaşındaki Berra hayattan koparıldı
Yine aynı güzergâh! Bu kez 11 yaşındaki Berra hayattan koparıldı
Bingöl'de yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 11 yaşındaki Berra Kızılboğa, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberi sonrası okul arkadaşları ve aileler tedbirsizliğe isyan için yolu trafiğe kapattı!
31.10.2025
15:48
Prof. Dr. Aksoy;
Prof. Dr. Aksoy; 'Bingöl'de risk devam ediyor'
Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercan Aksoy; 'Doğu Anadolu Fay zonunun Palu-Bingöl arasında kalan bölümü ve Kuzey Anadolu Fay zonunun Yedisu segmenti diye isimlendirilen Erzincan-Yedisu arasındaki bölümü risk olarak devam ediyor. Onun dışındaki fayları, normal olarak karşılamak lazım' dedi.
31.10.2025
15:47
Kripto dolandırıcılıkta 38 gözaltı!
Kripto dolandırıcılıkta 38 gözaltı!
Bingöl dahil 19 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, sahte kripto yatırım sitesi kurarak 200'den fazla kişiyi 100 milyon lira dolandıran çete lideri ve 38 örgüt üyesi gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın