KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Şubat 2026 Pazar
°C

Muhtarlar şirket bünyesinde çalışıyor

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı açıklamada, &';Belediyeye hizmet veren Dicle A.Ş tarafından hizmetin sağlıklı yürüyebilmesi için merkez mahalle muhtarları belediyemizin bilgisi dahilinde görevlendirilmişlerdir” denildi.

Muhtarlar şirket bünyesinde çalışıyor
25 ŞUBAT 2011 CUMA 08:51
0
2781
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, “Hizmetin sağlıklı yürüyebilmesi için merkez mahalle muhtarları Bingöl Belediyesi'nin 2011 şehir genel temizlik ihalesini kazanan şirket bünyesinde ‘mahalle koordinatörü' olarak çalışmaktadırlar. Muhtarlar siyasi kişilik değillerdir. Yapılan işlerde kimseye susması için herhangi bir şey yapılmamıştır. Herkes ve her kesim görüşlerini ve eleştirilerini demokratik ortamda açıklayabilir. İyi niyetle yapılan işler ortadadır. Muhtarların işi daha sağlıklı ve iyi yürütebileceği unutulmamalıdır. Haklı eleştirilere açık olduğumuzu belirtir, kamuoyuna saygılar sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Belediye Basın ve Yayın Koordinatörlüğü açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “ Belediyemizin muhtarlarla direk bir işçi işveren ilişkisi yoktur. Belediyenin muhatabı temizlik şirketidir. Muhtarlarda şirkete karşı sorumludur. Bu husussun kamuoyuna doğru anlatılması maksadıyla adına bu açıklama yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Dicle İnşaat Sanayi Ticaret Limited. Şirketi Sahibi Abdullah Andırman, “Her muhtar kendi mahallesinde koordinatörlük yaparak şirketin bünyesinde çalışmaktadır. Muhtarların bu işi yapıyor olması bizim açımızdan çok iyi. Bu görevde olmaları birilerinin susturulması için verilen bir iş değildir. Mahallede oluşabilecek herhangi bir sıkıntıyı muhtarlarımız bize anında aktarıyor ve bizlerde sorunun çözümü için anında gerekli önlemleri alıyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Erdal CAN (@Misafir_1967)
25 Şubat 2011 Cuma 16:06
Kime yutturuyorsunuz Zaten mahhalle muhtarının görevi değilmi sorunları aktarmak. Millet salak değil böyle saçma sapan bir açıklama olamaz...
22.02.2026
04:22
Feci kaza! Bariyerleri aşıp karşı şeride geçti! 2 yaralı
Feci kaza! Bariyerleri aşıp karşı şeride geçti! 2 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan ve bariyerlere çarpan otomobil, takla atıp karşı şeride geçti. Kazada, sürücü ve yanındaki kişi ağır yaralandı.
22.02.2026
04:20
Baytemur`un Zazaca `Qêriya Bêveng` Kitabı Çıktı
Baytemur'un Zazaca 'Qêriya Bêveng' Kitabı Çıktı
Şair ve yazar İsmail Baytemur'un 'Qêriya Bêveng / Sessiz Çığlık' isimli Zazaca hikâye kitabı yayımlandı.
22.02.2026
04:19
Bingöl`e Stadyumu için ödenek çıktı, ihale süreci başladı
Bingöl'e Stadyumu için ödenek çıktı, ihale süreci başladı
Yeri ve kapasitesiyle uzun süredir kamuoyunda tartışılan Bingöl Şehir Stadyumu projesinde beklenen açıklama geldi. Vali Cahit Çelik, yeni stadyum için ödeneğin temin edildiğini ve ihale sürecine geçildiğini duyurdu.
22.02.2026
04:18
947 milyonluk vurgun ağı çökertildi!
947 milyonluk vurgun ağı çökertildi!
Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 9 ili kapsayan dolandırıcılık operasyonunda, 'Forex yatırım danışmanlığı' vaadiyle milyonlarca liralık vurgun yaptığı belirlenen 16 şüpheli tutuklandı. Mali incelemelerde yaklaşık 947 milyon TL'lik para trafiği tespit edildi.
22.02.2026
04:16
Bingöl Umut Kervanı`ndan Ramazan Seferberliği
Bingöl Umut Kervanı'ndan Ramazan Seferberliği
Bingöl'de faaliyet gösteren Umut Kervanı Derneği, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi, muhtaç ve yetim aileler için yardım çalışmalarını başlattı. Dernek, bu yıl artan başvurulara dikkat çekerek hayırseverlere destek çağrısında bulundu.
22.02.2026
04:15
Bingöllü vatandaş sağ salim bulundu
Bingöllü vatandaş sağ salim bulundu
Bingöl'den Elazığ'a giden ve 112'yi arayarak kaybolduğunu bildiren epilepsi hastası 57 yaşındaki vatandaş, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede bulunarak ailesine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın