KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Muhtarlık adaylarında heyecan dorukta

Saray mahallesi muhtarlık seçim tarihi olan 4 Haziran yaklaştıkça seçim heyecanı artmaya başladı. Seçim öncesi muhtar adaylarından açıklama geldi.

Muhtarlık adaylarında heyecan dorukta
31 MAYIS 2006 ÇARŞAMBA 09:37
0
1784
0
AA aa
Muhtar adayları şu açıklamalarda bulundular:
 

Murat Ayverdi, “Altyapı, trafikte sinyalizasyon sistemi, sokak lambaları, çocuk parkı, semt pazarı, köylünün tarımsal ve hayvansal ürünlerini pazarlaması, yoksul ailelerin tespiti, Valilik ve Sosyal yardımlaşma ile çalışma gibi yüzeysel olarak belirlediğim bu hizmetleri yapabilme adına gerekli çabayı sarf edeceğimi belirtirim. Mahallemizde esnaf oluşum siz semt sakinlerine bir avantaj oluşturmakta. Yaşanabilir bir mahalle için, siz semt sakinlerinin oylarına talibim.”

 

Ali Turan (Muhtar 1.Azası): “2 aydır muhtar vekili olarak görev yapıyorum. Bu süre içinde Selim Atalay camisinin arkasında bulunan çocuk parkına toprak doldurulmuş ve düzeltilmesi yapılmıştır ve yakında ağaçlandırılması da yapılacaktır. Bundan dolayı Belediye'ye teşekkür ediyorum. Mahallemizde çöpler nizami olarak toplanmakta ve mahallemizde 3 yıldan beri elektrik sorunları vardı. Girişimlerim sonucu bu sorunu da hallettim. Bu ve benzeri hizmetlerin devam etmesi için sevgili Saray mahallesi sakinlerinden destek istiyorum. Hizmet benden, destek sizden.”

 

Mehmet Karabulut: “Saray mahallesine en iyi hizmeti sunmak için aday oldum. Mahallenin sorunlarının çözülmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Her sorunun ilgili kurumu ile temasa geçerek, işlemleri hızlandırmak adına girişimlerde bulunacağım. Kalıcı çözüm için oylarınıza talibim.”

 

Sedat Berrak: “Saray mahallesine hizmet için aday oldum. Mahallenin elektrik, su, telefon ve benzeri tüm sorunlarının kalıcı çözümü için çalışmaya hazırım. Ferah bir Saray mahallesi için oylarınızı istiyorum. Altyapı, yoksul ailelere yardım kampanyaları, kısacası Saray mahallesini ilgilendiren tüm sorunların yok edilmesi adına sizlerden destek bekliyorum. Sorunsuz ve Berrak bir Saray mahallesi için oylarınızı istiyorum.”

 

Saray Mahallesi eski muhtarı Mahsun Kibar memuriyet nedeni ile istifa etmişti. Yeni muhtar seçimi 4 Haziran'da Saray mahallesi muhtarlık bürosunda yapılacağı belirtildi. 


Bingöl Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın