KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2024 Cuma
°C

Muratspor bal liginde

Bingöl 1. Amatör Liginde mücadele ederek Play-Off a çıkan ve Play-Off karşılaşmaları sonucu şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lig (BAL) için final oynamaya hak kazanan ekibimiz Genç Muratspor, Çaytepe Gençlikspor ile oynadığı final maçını 3-1 kazanarak BAL Ligi’ne çıktı.

Muratspor bal liginde
15 NİSAN 2012 PAZAR 23:25
0
1823
0
AA aa

Genç Muratspor taraftarlarının yoğun bir şekilde hazır bulunduğu karşılaşmayı Genç Kaymakamı Muammer Köken, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, İl Genel Meclis Üyesi Arif Andiç ve Genç'ten giden yüzlerce taraftar izledi.

EFSANE MAÇA HIZLI BAŞLADI

Maça hızlı başlayan ekibimiz Genç Muratspor maçın ilk dakikalarında Çaytepe Gençlikspor kalesini adeta abluka altına aldı girilen gol pozisyonlarından yararlanamayan ekibimiz maçın 13.dakikasında aradığı golü Volkan Yılmazın kafa golüyle buldu. Golden sonra geri çekilmeyip rakibinin üstüne giden ekibimiz dakikalar 21'i gösterdiğinde kazanılan duran top sonrası Volkan Yılmaz bir kez daha sahneye çıkarak attığı kafa golüyle takımının ve kendisinin 2. golünü kaydederek takımına rahat nefes aldırdı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 2-0'lık skorla gittiler.

İkinci Yarının başlama düdüğüyle birlikte orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın seyri 73.dakikada değişti. Çaytepe Gençlikspor geliştirdiği ani kontra atakta 9 numaralı futbolcusu İlter Cirit'in ayağından bulduğu golle skoru 2-1 e taşıdı ve takımını umutlandıran golü attı. Golden sonra gerginleşen maçta dakikalar 79'u gösterdiğinde sahneye çıkan Forvet oyuncumuz Emrullah Karaman skoru 3-1 e taşıyan golü attı ve taraftarlarımızı sevince boğdu maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve maç Ekibimiz Genç Muratsporun 3-1 ‘lik üstünlüğüyle bitti.

BİNGÖL ŞEHİR STADI BÖYLE SEVİNÇ GÖRMEDİ

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bal Ligi ne çıkan Genç Muratspor da yöneticiler ve futbolcular sevinç gözyaşları döktüler taraftarlarında sahaya inmesiyle birlikte sevinç gösterileri iki katına çıktı Yöneticileri ve futbolcuları omuzlara alan taraftarlar Bingöl şehir stadını şampiyon Genç Muratspor tezahüratlarıyla inletti.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN ARİÇ VERDİ

Sürekli olarak ekibimiz Genç Muratspor'a destek çıkan ve takımı hiç yalnız bırakmayan Ariç maçtan sonra sahaya inerek yönetimi ve futbolcuları tebrik etti. Yapılan tören ile şampiyonluk kupasını Sportif Direktör Cedid Şen ve Teknik Direktör Arif Kaya'ya veren Ariç yaptığı açıklamada; ‘Bundan sonra Genç ismi daha çok duyulacak buda futbolcu kardeşlerimizin eseridir GençMuratspor Yönetimine ve futbolcu kardeşlerimize bize böylesine unutulmaz bir gün yaşattıkları için teşekkür ederim'' dedi.

ESKİ BAŞKAN ANDİÇ BAŞARILAR DİLEDİ

Bir Dönem Genç Muratspor başkanlığını icra eden ve şuanda İl Genel Meclis Üyesi olan Arif Andiç'te yaptığı açıklamada; ‘Bundan sonraki süreçte hep birlikte takıma destek olmalı ve birlik içerisinde olmalıyız. Çünkü Genç İlçesi potansiyeli olan ve futbolu çok seven bir ilçe bütün Genç halkı artık gereken desteği vermeli diye düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

ŞEN VE KAYA ARTIK SÖZ HALKIMIZDA

Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Genç Muratspor Sportif Direktörü Cedid Şen ve Genç Muratspor Teknik Direktörü Arif Kaya yaptıkları açıklamada; ‘Biz bugüne kadar yaptığımız bütün maçlarda yüreğimizi ortaya koyarak oynadık ve bugünlere bileğimizin hakkıyla geldik ve şampiyonluk ipini göğüslediğimiz için çok mutluyuz. Her zaman dediğimiz gibi futbolcularımız maddi hiçbir destek beklemeden sadece Genç İlçesinin İsmini duyurmak için oynadılar ve şampiyon olup Genci Bal ligine çıkardılar. Şimdi söz hakkının Genç Halkında olduğunu belirten Kaya ve Şen biz üzerimize düşen görevi laikiyle yerine getirdik'.ifadelerini kullandılar.

TAKIMI YÜZLERCE TARAFTAR KARŞILADI

Ekibimizin şampiyon olmasıyla birlikte sevince boğulan genç halkı Dörtyol mevkiinde toplanıp davul zurna eşliğinde takımı omuzlara alıp sevinç gösterilerinde bulundular. Sevinç gösterileri uzun süre devam etti. Daha sonra Gençli İşadamı Nurullah Yılmaz'ın verdiği yemeğe katılan Genç Muratspor Yönetimi ve Futbolcular yenilen yemekten sonra şampiyonluk kupasını da alarak çarşıdaki esnafları gezip tebrikleri kabul ettiler.

ŞAMPİYONLUĞU VEFAT EDEN TARAFTARA ARMAĞAN ETTİLER

Şampiyonluk kupasını alan Genç Muratspor yönetimi ve futbolcuları esnafları ziyaret ettikten sonra, geçtiğimiz hafta Erzincan'da hayatını kaybeden ve halk arasında Genç Muratspor Fahri Başkanı olarak görülen Abdulvali Çakırcı'yı da unutmadı. Şampiyonluğu Fahri Başkan olarak gördükleri Rahmetliye armağan ettiklerini belirten yönetim ve futbolcular, kazandığımız kupayı ve Genç Muratspor formasını Rahmetlinin ailesine hediye edeceğiz'' ifadelerini kullandılar.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.05.2024
16:31
Bingöl`de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl'de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Nisan ayı içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında toplam Bin 239 araç sürücüsüne 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun maddelerine uymamaktan ceza işlem uygulandığı belirtildi.
02.05.2024
15:27
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, Nisan ayında 612 aileye 1 milyon 723 bin 431 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Dernek, ayrıca Filistin için 1 milyon 202 bin TL nakdi yardım yaptı.
02.05.2024
15:03
Bakan Yardımcısı Eminoğlu`ndan Bingöl`e seçim tebriği
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bingöl'e seçim tebriği
AK Parti Bingöl İl Başkanlığı ziyaretindeki konuşmasında 'Bingöl, bölgede zafer ile çıkan nadir illerimizden oldu. Tebrik ederiz. Teşekkür ederiz' diyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu; 'Bingöl hak ettiğinin daha fazlasını nasıl alabilir hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bingöl'ün en büyük şansı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'dır.'
02.05.2024
13:40
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz,
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Bingöl Deprem Çalıştayı'na katılacak
Bingöl'ün birinci derece deprem bölgesi gerçeğine dikkatin çekileceği ve alınması gereken önlemlerin masaya yatırılacağı çalıştayda, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi akademisyenlerinin sunumlarının yanı sıra AFAD'dan daire başkanları da paylaşımda bulunacak.
02.05.2024
12:09
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Ticaret Bakanlığı'nın yeni taslağına göre bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak ve ön ödeme yüzde 10'u geçemeyecek.
02.05.2024
11:44
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Kafeslerdeki ölü balıkların toplanıp paketlenerek özellikle Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Batman'a, Doğu illerine arabalara yüklenerek buralara gönderilip burada kilosunu 50-60 liraya piyasaya sürüldüğünü belirten somon ve alabalık üreten işletmeci Samettin Tokgöz, kilo maliyeti 150 lira olan somon balığının bazı yerlerde 130 liraya satıldığını kaydederek, 'Bu balıklar ya dip balık ya da ölü balıktır. 160 ila 200 liranın altında da alabalık görüyorsan yine bilsin ki dip balığı, ölü balıktır. Bu insan sağlığına da, sektöre de zararlıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın