KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Haziran 2025 Salı
°C

Müslüm baba'nın sırrı!

Müslüm Gürses'in babası ile olan dramını biliyor muydunuz? Meğer ne büyük acılar yaşanmış.

Müslüm baba`nın sırrı!
07 ARALIK 2007 CUMA 18:50
0
1806
0
AA aa
Müslüm Gürses'in babası Mehmet Aktaş, şu anda Urfa'nın bir köyünde yaşamını sürdürüyor. Çay ocağı işleten baba Mehmet Aktaş, 30 yıldır oğlu Müslüm Gürses'i görmüyor...

Nedeni de ailenin yaşadığı iki ölüm vakası...
İlki 35 yıl önce yaşanıyor... Müslüm Gürses'in erkek kardeşi öldürülüyor. Bu olaydan sonra köyünü terkeden Müslüm Gürses, babası ile görüşmemeye başlıyor.

Ama baba-oğulu birbirinden tamamen koparan ikinci ölüm olayı çok vahim... Mehmet Aktaş, oğlu öldükten sonra eşi ile birlikte Urfa'dan Adana'ya göçüyor... Mehmet Aktaş, Adana'da karısının katili oluyor. Yani Müslüm Gürses'in annesini öldürüyor.

İşte bu olaydan sonra baba-oğul bir daha hiç yüzyüze gelmiyor. Mehmet Aktaş tutuklanıp, cezaevine giriyor. Cezaevinde kaldığı günler boyunca "belki gelir" umudu ile oğlunun yolunu gözlüyor. Ama babasını hiç affetmeyen Müslüm Gürses, cezaevine bir kez olsun onu görmeye gitmiyor.

Aradan yıllar geçiyor. Baba cezaevinden çıkıp, yeniden Urfa'daki köyüne dönüyor, evleniyor... Çay ocağı işleterek ve köy muhtarının yaptığı yardımlarla geçiniyor. 

Müslüm Gürses, zaman zaman babasına 400-500 YTL civarında bir para gönderiyormuş. Ancak Mehmet Aktaş'ın ikinci eşi, bu paranın kameralara konuşmamaları için kendilerine verildiğini ve
-"Bizi rezil etmeyin" dendiğini söylüyor. 
İkinci eş şunları anlatıyor;
- "Muhterem bizi yanına yaklaştırmıyor. Huylanıyor bizden. 'Gelmeyin, bakamayız size. Gidin evinizde oturun' diyor bize."

Baba Mehmet Aktaş, 30 yıldır yüzünü görmediği ve bir kez olsun köyüne gelmeyen oğluna kızsa da evinin duvarlarını ölen oğlunun ve Müslüm Gürses'in fotoğraflarıyla süslemiş.

Aktaş;
-"Benim çoluğum çocuğum yok. Müslüm Gürsesmiş, beni hiç ilgilendirmez. Benim oğlummuş. Bir gün gelip Mehmet Akbaş diye çağıran oldu mu kapıda" diyerek cezaevinde kendisini ziyaret etmeyen oğluna sitem ediyor. Yine de bir umut var içinde. 30 yıl sonra da olsa bir gün babaocağına döner diye bekliyor.



İnternethaber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.06.2025
02:37
Özturan`dan yeni yönetim mesajı!
Özturan'dan yeni yönetim mesajı! 'Omuz omuza, inanç ve kararlılıkla…'
Önceki yönetime teşekkür edip yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden 12Bingölspor Kulübü Başkanı M.Engin Özturan; 'Bu sezon, sıradan bir mücadele değil; şampiyonluk inancıyla atılan adımların, birlik ruhuyla kurulan temelin ve memleket sevdasıyla büyüyen bir hayalin sezonudur. Kurulan bu güçlü yönetim; omuz omuza, inançla ve kararlılıkla yürüyeceğimiz bu zorlu yolculukta, kulübümüzün hedeflerine ulaşmasında en büyük teminat olacaktır.'
17.06.2025
02:36
Arıcıların ilgisi büyüdü! Başvurular 7 kat arttı
Arıcıların ilgisi büyüdü! Başvurular 7 kat arttı
Bingöl Valisi Usta: 'Bu artış hem kalite bilincinin yaygınlaştığını hem de Bingöl Balı'nın marka değerinin üreticilerimiz tarafından da benimsendiğini göstermektedir' dedi.
17.06.2025
02:35
Çoban 3 ay için 1 milyon TL isteyince…
Çoban 3 ay için 1 milyon TL isteyince…
Bir çoban 3 aylık otlatma için 1 milyon TL isteyince köylüler imece usulüne geri dönerek kendi hayvanlarını sırayla otlatmaya başladı.
17.06.2025
02:33
Bingöl`de kuruldu! Türkiye`de üçüncü
Bingöl'de kuruldu! Türkiye'de üçüncü
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'Bu stratejik yatırımın Bingöl'de hayata geçmiş olması sadece Bingöl'ümüz değil hem bölgemiz hem de ülkemiz için büyük bir güç ve onurdur' dedi.
17.06.2025
02:32
Bingöl Valiliği`nden orman yasağı!
Bingöl Valiliği'nden orman yasağı!
Bingöl'ün Genç ilçesinde çıkan örtü yangını ekipler tarafından söndürüldü. Valilik, ormanlık alanlara girişlerin 01 Ekim 2025'e kadar yasaklandığını duyurdu!
17.06.2025
02:31
2 Bini aşkın aileye kurban eti ulaştırdılar
2 Bini aşkın aileye kurban eti ulaştırdılar
İhtiyaç sahiplerine yönelik birçok alanda yardım faaliyeti yürüten Bingöl Umut Kervanı Derneği, Kurban Bayramı'nda binlerce ihtiyaç sahibi ve muhtaç ailenin umudu oldu ve 2 binden fazla muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın