KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Müslüman liderlere çağrı

“İsrail ve müttefiklerinin akan bu kanlarda boğulmalarını temenni ediyoruz. Ayrıca İslam ülkeleri yöneticileri Müslümanlar arasındaki ihtilafları asgari düzeye çekmek için işbirliğine gitmelidirler.”

Müslüman liderlere çağrı
21 KASIM 2012 ÇARŞAMBA 03:57
0
1340
1
AA aa

İsrail'in Filistin'de uyguladığı terör saldırılarını kınayarak, saldırılarda şehid olanların şehadetleri tebrik eden Mustazaflar Cemiyeti Bingöl Şubesi'nden;

Terör Devleti İsrail'in Filistin(Gazze)'e saldırısını sert bir dille kınayan Mustazaflar Cemiyeti Bingöl Şubesi, yaptığı yazılı açıklamayla, saldırıda şehid olanların şehadetleri tebrik etti ve Müslümanlara önemli çağrılarda bulundu.

İsrail'in kınandığının belirtildiği açıklamada: “İnna lillah we inna ileyhi raciun. (Biz Allah'tan geldik ve yine O'na dönücüleriz.) Yüce Rabbimizin Kitab-ı Mubininde kendilerine lanet ettiği melun kavim İsrail, âdeti olduğu üzere kardeşlerimizi katletmeye ve soykırıma uğratmaya devam etmektedir. Bütün dünyanın gözleri önünde, en çağdaş silahlarla savunmasız - masum kadınları, erkekleri, çocukları ve yaşlıları hunharca şehid etmekte, insanlığın bağrına saplanan zehirli ok misali her gün ciğerimizi yakmaktadır. Siyonist işgal rejimin bu kabul edilemez katliamlarından dolayı kınıyor ve şiddetle lanetliyoruz. Mavi Marmara'nın kanı daha taze duruyorken, böylesi zalimane saldırılarda bulunması kabul edilemez bir insanlık suçudur ve tarihe kara bir leke olarak yazılan bu katliamlar hiçbir zaman unutulmayacaktır” denildi.

İSRAİL BU CESARETİ VE CÜRETİ NEREDEN ALIYOR ACABA?

İsrail'in azgınlığının sadece söz ve demeçler ile engellenemeyeceği vurgulanan açıklamada, Müslüman ülkelerinin yöneticilerinin bir araya gelerek ciddi yaptırımlar için atılması çağrısının da altı çizildi.

İsrail ile tüm alanlarda ki ilişkilerini askıya alınması gerektiği kaydedilen açıklamada, “Şüphesiz büyük şeytan ABD ve Batı ülkelerinin desteğini aldıkları aşikârdır. Bunun yanında kimi İslam ülkeleri de direk olmasa da dolaylı olarak İsrail ile yapmış oldukları askeri, ticari ve siyasi ilişkilerini sürdürmeleri neticesinde İsrail azgınlığını devam ettirmektedir.

Yine Müslümanların içindeki mezhebi ve milliyetçi söylem ve benzeri fitne tohumları ekmektedir. Tüm bunlar İsrail'i hırçınlaştırmakta, şımartmakta, sınır tanımaz vahşet ve hukuksuzlukları icra etmeye sürüklemektedir. İsrail'in bu azgınlığı sadece söz ve demeçler ile engellenmez. İslam ülkeleri yöneticileri bir araya gelmeli, ciddi yaptırımlar için adımlar atmalıdırlar. Yine İsrail ile tüm alanlarda ki ilişkilerini askıya almalıdırlar. Ayrıca İslam ülkeleri yöneticileri Müslümanlar arasındaki ihtilafları asgari düzeye çekmek için işbirliğine gitmelidirler. Biz biliyoruz ki, Müslümanlar arasındaki ihtilafları körükleyen İsrail'in ta kendisidir. Müslümanlar tek yürek, tek ümmet olma bilincini yaşatmalıdırlar. Müslümanları bugünkü dağınıklığı şüphesiz İsral'in iştahını kabarmakta ve vahşetlerine her gün yenilerini eklemektedir. Şehitlerimizin şahadetlerini tebrik ediyoruz, İsrail ve müttefiklerinin akan bu kanlarda boğulmalarını ve Müslümanların birlikteliğine vesile olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
öğretmen (@Misafir_10363)
21 Kasım 2012 Çarşamba 12:36
sayın mustazaf cemiyeti lütfen önümüzdeki seçimlerde bingölde bir üyenizi aday gösterin.. size çok ihtiyacımız varrr
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın