KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
23 °C Kısmen güneşli

Nike halı saha ligi başladı

Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Nike Halı Saha Ligi'nin yeni sezon açılışı yapıldı.

Nike halı saha ligi başladı
17 ŞUBAT 2011 PERŞEMBE 08:21
0
2956
0
AA aa

Nike Halı Saha Ligi'nin yeni sezon açılışı dün saat 11.00'da Alimoğlu Halı Saha'da yapıldı. Gerçekleşen açılışa Belediye Başkanı Serdar Atalay, Vali Yardımcıları Süleyman Ovalı ve Alper Çığ, ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu ve davetliler katıldı.

Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ve 12 Mart'ta yeni sezonu başlayacak olan Nike Halı Saha Ligi tanıtım toplantısı esnasında lige katılacak olan kulüplerin kayıtları yapıldı. 

Nike Halı Saha Ligi ile ilgili açıklama yapan ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, ligin 15 – 18 ve 19 – 35 yaş kategorilerinde, 6 as 2 yedek olmak üzere toplam 8 kişiden oluşacak takımların katılımıyla gerçekleşeceğini ifade ederek, “6 Mart tarihine kadar www.nikehalisahaligi.com adresine girerek ön kayıt formunu eksiksiz dolduran katılımcılar en yakın kayıt noktasına gidip, 80 TL takım katılım bedelini ödeyerek başvurularını tamamlayabilirler. Nike Halı Saha Ligi'ne katılacak tüm oyuncular Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilecek Herkes İçin Futbol (HİF) lisansına sahip olacaklar ve kayıt sırasında HİF lisansı için gerekli belgeleri (sağlık raporu, kimlik fotokopileri, küçükler için veli muvafakkatnamesi ve banka dekontu) kayıt noktalarına teslim edeceklerdir. Ön kayıt yaptırdığı halde kayıt noktasına gidip kesin kayıt yaptırmayan katılımcıların lige girmeleri mümkün olmayacaktır. Katılımcı takımlar lig için gerekli belgeleri Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Alimoğlu Halı Saha, Murat Halı Saha ve Binmax İş Merkezinde bulunan Nike Satış Mağazasından temin edebilirler. 15 – 18 ve 19 – 35 yaş kategorinde 6 as 2 yedek olmak üzere toplam 8 kişiden oluşan takımlarının katılması ile gerçekleşen Nike Halı Saha Ligi'nde grup turunda puan eleme turlarında ise eliminasyon sisteminde oynanacak 15'er dakikalık 2 devre halinde oynanacak maçlarda beraberlik halinde seri penaltı atışlarını geçilecek. Grup maçları 12 Mart ta başlayıp 1 Mayıs'a kadar devam edecek. Gruplarda
ilk iki sırayı alan takımlar eleme turuna hak kazanacak. Saha finalleri ardında 14 – 15 Mayıs'ta bölge finalleri oynanacak, daha sonra 22 Mayıs tarihlerinde bölge şampiyonlarının mücadele edeceği Süper Bölge Finalleri oynanacak, Türkiye final maçları ise 4 – 5 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek finale kalan 8 takım final günü öncesi Türkiye Futbol Federasyonu antrenörlerinin yönetiminde özel bir kampa girecek” dedi.

ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Nike Halı Saha Ligi'nde finale kalan takımlar final maçları öncesinde, TFF Antrenörleri tarafından kampa alınacağını ve özel bir futbol eğitim programına tabii tutulacağını sözlerine ekledi.

Tanıtım toplantısı esnasında Belediye Başkanı Serdar Atalay, Vali Yardımcıları Süleyman Ovalı ve Alper Çığ, futbol oynadılar.

Tanıtım toplantısı sonrasında Vali Yardımcıları Süleyman Ovalı ve Alper Çığ, bu yıl faaliyete giren Alimoğlu Halı Saha'da incelemelerde bulunarak, Alimoğlu Halı Saha İşletmecisi Hakan Alimoğlu'ndan bilgi aldılar.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın