KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Nonoş dese de konuşmayacağım

Eşinden boşanmaya karar veren Nez'in, açıklamasına eşi Berna Nuri Süer'den yanıt geldi

Nonoş dese de konuşmayacağım
05 OCAK 2008 CUMARTESİ 09:32
0
1287
0
AA aa
Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanmaya karar veren Nez'in, "Ben ona evimi, ailemi açtım. Ama o sabahlara kadar MSN'de gazeteci arkadaşlarıyla çok özelimizi paylaştı" açıklamasına eşi Berna Nuri Süer'den yanıt geldi. Süer, "Bana nonoş dese de asla konuşmayacağım" dedi. Hamileliğinin 3.5 ayında bebeğinin ölümüyle büyük üzüntü yaşayan
Nez, eşi Berna Nuri Süer'le ayrılık kararını, hamile kaldığını öğrenmeden önce aldıklarını açıklayarak, eşinin gazetecilere farklı açıklamalarda bulunmasını eleştirmişti. Evini açtığı Süer'in irternette gazetecilerle sabaha kadar konuşup, çok özellerini anlatmasına çok üzüldüğünü belirten Nez, "Benim loğusa olduğumu unutup, çok farklı konuşuyor. Bu beni çok üzüyor. Böyle davranması çok ayıp" demişti. Eşinin bu açıklaması karşısında konuşan Berna Nuri Süer, "Bana nonoş dese de konuşmayacağım, susacağım" diyerek şu açıklamayı yaptı: "Benim hakkımda o kadar şey söylemiş ki, ama ben ona cevap vermeyeceğim. O benim halen eşim ve ben eşim hakkında açıklama yapmak istemiyorum. Yaşananlar bizim özelimizdir. Bu yüzden benim için nonoş bile dese susacağım. Sadece şunu söylemek isterim ki söylediği hiçbir şey doğru değil. Bir şey söyleniyorsa, arkasında durmak ve ispatlamak gerekir." Evlendikleri günden beri çalışmayan Nez'in, kirasını bile ödemediği evini, nasıl kendisine açtığını merak ettiğini söyleyen Süer, "Şu an değil ama benim de konuşacağım zamanlar gelecek" dedi.





Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın