KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Objektiflere takılan yakınlaşma

CHP ile seçim işbirliğine gidip daha sonra yolları ayıran DSP lideri Zeki Sezer ve CHP'den ihraç edilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, özel bir gecede yanyana geldi.

Objektiflere takılan yakınlaşma
12 MART 2008 ÇARŞAMBA 10:13
0
1048
0
AA aa
Yakalandığı hastalık nedeniyle yaklaşık 3 aydır tedavi gören sanatçı Hadi Çaman'a maddi destek sağlamak amacıyla gece düzenlendi.

Maslak TİM'deki ''Hadi Çaman'a Selam'' gecesinde konuşan sanatçı Haldun Dormen, bu gecenin, Hadi Çaman'a, ''biz senin tiyatro aşkını devam ettireceğiz'' deme gecesi olduğunu söyledi.

Dormen, ''Ancak böyle şeylerle Hadi'ye yardım edebiliyoruz. Umudumuz, Hadi Çaman sahnesinin ismiyle devam etmesi. Maalesef çok hoş bir şey söyleyemeyeceğim. Maalesef tekrar sahneye çıkmasında pek umut yok. İnsanların doğruyu görmesi gerek. Bizim yapabileceğimiz şey, Hadi Çaman'ın yıllarca didinip ayakta tutmaya çalıştığı tiyatroyu devam ettirmek'' şeklinde konuştu.

Sanatçı Füsun Önal da ''Hadi'ciğim, sen hayatı seven bir adamsın. Hayata asıl. Seni seviyorum eski aşkım'' diyerek, Hadi Çaman Yeditepe oyuncularının ilk oyunu olan ''Kelebekler Özgürdür''ün şarkısını seslendirdi.

Geceye katılan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer de siyasetçiler olarak mikrofonu ellerine aldıklarında konuşmayı çok sevdiklerini belirterek, ''Ancak bu akşam bu kadar ustanın önünde fazla konuşmayacağım. Hadi Çaman'ın tekrar sahneye döneceği konusunda umutluyum'' dedi.

Hastaneye yattıktan yaklaşık 12 gün sonra Çaman'ı ziyaret ettiğini dile getiren Sezer, ''Yeni yeni konuşmaya başlamıştı. Ben sahnelere döneceğine inanıyorum'' diye konuştu.

Sanatçı Suna Keskin de bu gecenin duyulması için aradığı Hakkı Devrim'in, Çaman için ''O bir rüzgar adamdır'' yakıştırması yaptığını ifade ederek, ''Şimdilerde bedenen duruldu. Ama görüyorum ki yaşamak için içinde fırtınalar kopuyor'' dedi.

Çaman'ın oğlu Doç. Dr. Efe Çaman da babasının yıllardır kendisini sahneye çıkarmak için uğraştığını belirterek, ''Sonunda bu gece çıkarmayı başardı. Bu benim için üzüntü verici bir gece değil. Yine de tek üzüntüm, onun burada olmaması'' dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise ''Sanata ve sanatçıya önem vermek, sanata ve sanatçıya destek vermekten geçer'' şeklinde konuştu.

Gecede, Ferhan Şensoy ''Fername'' adlı oyunundan bir sahne, Zuhal Olcay da piyanoda Selim Atakan eşliğinde dinleti sundu.

Gecenin sunuculuğunu Behzat Uygur üstlenirken, Gülriz Sururi'nin yazıp sahnelediği ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileriyle gerçekleştirdiği ''Konçinalar Kumpanyası''nın ''Biz sıfırdan başladık'' adlı müzikalinden bir sahne sunuldu.


USTA SUNUCU ORADAYDI

Halit Kıvanç ve Tolga Çevik'in de aralarında bulunduğu ünlü isimlerin Çaman'la ilgili anılarını anlattığı gecenin sonunda, Hadi Çaman'la 25 yıldır birlikte çalışan arkadaşları sahneye çıkarak Çaman'ı selamladı.














AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
22.04.2026
09:53
Bingöllü Çiftçilere Yabancı Ot ve Hastalık Riski Uyarısı
Bingöllü Çiftçilere Yabancı Ot ve Hastalık Riski Uyarısı
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, son dönemde etkili olan yoğun yağışların ardından hububat ekili alanlarda yabancı ot artışı ve kök boğazı çürüklüğü riskine karşı üreticilere herbisit ve fungisit uygulamalarını zamanında yapmaları çağrısında bulundu.
21.04.2026
20:19
Bingöl Belediyesi`nden plaka soruşturması!
Bingöl Belediyesi'nden plaka soruşturması!
Kamuoyuna yansıyan 'Taksi Plakası' konusunda 31 Mart'ta başlatılan süreçle ilgili tüm detayları paylaşan Bingöl Belediyesi, usule aykırı işlem şüphesiyle başlatılan idari ve adli sürecin devam ettiğini, ilgili personelin de görevden alındığını bildirdi.
21.04.2026
20:18
12 Bingölspor açıkladı;
12 Bingölspor açıkladı; 'Sıfır borçla sezon tamamlandı!'
12 Bingölspor yönetimi, 2025-2026 sezonu itibarıyla kulübün hiçbir kuruma veya futbolcuya borcu bulunmadığını açıkladı. Yapılan duyuruda, kulübün mali disiplinle yeni sezona sıfır borçla gireceği belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın