Ortaöğretim Kurumları Sınavı'nda (OKS) gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencileri kutlayan Vali Avuç, ''Hayat bir yarıştır, yarış öğrencilik hayatı ile başlar, ömrün sonuna kadar devam eder'' dedi.
Vali Avuç, OKS sınavındaki başarı sıralamasında Bingöl genelinde ilk 10'na giren Özel Hulusi Bey İlköğretim Okulu (İÖO) Öğrencilerini kabul etti. Başarılı öğrencilere birer kalem hediye eden Vali Avuç, öğrencilere bazı nasihatlerde bulundu. Öğrencileri tek tek kutlayan Avuç, ''Okulların bitmesi ile sınavlar bitmi-yor. Yarış sadece okulda değil sosyal hayatta da devam ediyor. Yarışmanın ilkini başardınız sizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum'' dedi.
Kabulde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, Özel Hulusi Bey İÖO Müdürü Erhan Karabekmez, Murat Eğitim Kurumları yönetici Sait Demirel'de hazır bulundu.