KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Ölüm yolunu yetkililer görmüyor!

Merkeze bağlı Bilaloğlu köyü sakinleri, ölüm yolu diye anılan yolda, levhalar dışında güvenlik önlemi alınması için kaç kişi daha can vermeli diye sitem etti.

Ölüm yolunu yetkililer görmüyor!
23 TEMMUZ 2019 SALI 20:47
1
2919
1
AA aa

Merkeze bağlı Bilaloğlu köyünde Bingöl istikametine doğru hareket eden 34 UV 3627 plakalı tır yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada tır şoförü hafif şekilde yaralanırken, yola sarkan elektrik tellerinden dolayı trafik bir süre durdu. Bilaloğlu köyü sakinleri, Karayolları Genel Müdürlüğünün gerekli önlemleri almamasından dolayı sıkça kaza yaşandığını belirterek, ölümlü kazların yaşanmasına rağmen önlemlerin arttırılmamasından şikâyet etti.

Kaza Pazartesi akşamı meydana geldi. Kaza anını anlatan köy sakinleri, büyük bir gürültünün ardından yola doğru gittiklerini, kaza yapan tırın önce kaldırıma çıktığını ardından kaldırımın kenarında bulunan elektrik direğine çarptığını söyledi.

KAÇ KİŞİNİN CAN VERMESİ GEREKİYOR

Sık sık kaza yaşanmasına rağmen alınan önlemlerin yetersiz kalmasından şikâyet eden köy sakinleri, ‘‘yaklaşık üç ayda bir bu yolda kaza yaşanıyor. En son yaşanan kazada bir aileden dört kişi yaşamını yitirdi. Aynı noktada kaza yaşanmasına rağmen hiçbir önlem alınmadı. Yol köyün içerisinden geçtiği için, çoğu araç hız sınırına uymuyor ve Karayolları Genel Müdürlüğü hız tabelalarının yeterli olduğunu düşünüyor. Kaç tonluk yüklü tır önce kaldırıma çıktı. Kaldırım kenarlarında bariyerlere yok. Görüş mesafesini daraltan üstgeçit yapılmış ancak üstgeçit 'in ayakları kaldırım üzerine yapılmış. Köy giriş ve çıkışlarına sabit radar konulmasını istiyoruz. Daha kaç kişinin can vermesi gerekiyor bu yola müdahale edilmesi için.'' İfadelerini kullandılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47563)
24 Temmuz 2019 Çarşamba 22:55
Kim ölmüs kimin umrunda yetkiler malk Mülk para torpil pesinde kardes
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
24.06.2026
18:37
Vedat Karabulut`u Arama Çalışmaları 11`inci Gününde
Vedat Karabulut'u Arama Çalışmaları 11'inci Gününde
Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki genç için bekleyiş sürüyor. Ekipler hem su üstünde hem de su altında arama faaliyetlerini sürdürürken, bölgede dron destekli taramalar da gerçekleştiriliyor.
24.06.2026
18:36
Hafızlık finalinde Bingöl`ü o temsil edecek
Hafızlık finalinde Bingöl'ü o temsil edecek
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın