KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

'Oy potansiyelimizi de görmek istiyoruz'

Partisinin kendi logosuyla seçime girme kararının sebebini 'Kendi oy potansiyelimizi de görmek istiyoruz' sözüyle özetleyen HÜDAPAR Bingöl Belediye Başkan Adayı Yunus Emiroğlu; 'Tabi ki, hedefimiz seçimi kazanmak. Bu hususta iyi bir hazırlık sürecini de tamamlamak üzereyiz' dedi.

15 ŞUBAT 2024 PERŞEMBE 15:29
36
2114
32
AA aa

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarını sürdüren Hür dava Partisi (HÜDAPAR) Bingöl Belediye Başkan Adayı Yunus Emiroğlu, HÜDAPAR İl Başkanı Refik Alpaya ve beraberindeki heyetle birlikte Bingöl Online'ı ziyaret etti. Burada bir dizi açıklamalarda bulunan Emiroğlu, yöneltilen soruları da yanıtladı.

“PROJELERİMİZİ YAKINDA AÇIKLIYORUZ”

Kampanya çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirten Emiroğlu, Bingöl'ün sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiklerini, bu kapsamda birçok kesimden görüş ve önerileri de aldıklarını söyledi.

Tolu taşıma, depreme hazırlık, ulaşım, turizm, sosyal belediyecilik ve birçok alanda proje hazırlıklarının devam ettiğini kaydeden Emiroğlu; “Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısında projelerimizin detaylarını paylaşarak kamuoyuna sunacağız” dedi.

“İLKELERİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Ziyaretler kapsamında bir araya geldikleri vatandaşların talep ve beklentilerini dinlediklerini, bundan sonraki yol haritalarını da bu görüşler ışığında şekillendireceklerini aktaran Emiroğlu; “Toplumsal beklentileri karşılamak elbette önceliğimiz olacaktır. Ancak siyaset yaparken iftira atmadan, rakiplerimizi karalamadan, toplumsal gerilimi tetiklemeden, projelerimizi paylaşıp ne yapacağımızı makul koşullarla ortaya koyarak sonuca ulaşma gayretindeyiz, böyle de devam edeceğiz. Siyaset yaparken inancımız ve medeniyet yasalarımız merkezimde olacaktır. İlimizin maddi ve manevi kalkınmasını önceleyen siyasi anlayışla hareket ediyoruz. İlkelerimizden asla taviz vermeyecek, insanı ve adaleti merkeze alan kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz” diye konuştu.

NEDEN İTTİFAKTA YER ALINMADI?

“Genel seçimlerde dahil olduğunuz Cumhur İttifakıyla bu iş birliğini neden yerel seçimlerde de sürdürmediniz?” sorusuna “Bu kapsamda bir dizi görüşmeler oldu. Ancak bir ortak noktada buluşma olanağı mümkün olmadı. Daha sonra da kendi logomuzla seçime girme kararımız oldu” yanıtını veren Emiroğlu, şunları söyledi;

“Hüdapar'ın potansiyeli sürekli çok önceki seçimlerdeki oy oranlarıyla değerlendiriliyor. Bu seçim, bize kendi potansiyelimizi ölçme fırsatı da sunacak. Etkimizi, potansiyelimizi görmüş olacağız. Elbette seçime kazanmak için giriyoruz. Lakin kazanamasak da ilkesel bakımdan siyasetimizi sürdürecek, şehrimizin ve ülkemizin geleceğine fayda noktasında gayretimizi devam ettireceğiz.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107872)
19 Şubat 2024 Pazartesi 17:00
Hüda Par geçmişinden aldığı tecrübeyle büyük insanlık medeniyeti projesi halkımız tarafından sevilmiş ve büyük bir teveccüh gösterilmiştir bu da Hüda Parın Türkiyeden Dünya açılan siyaset ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu beyan ediyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107870)
19 Şubat 2024 Pazartesi 14:11
Bence bu sefer hüdapar kazanacak çünkü Yunus Emiroğluna baktığımız zaman gerçektende çok samimi ve içten konuşuyor ve anlatmış olacağı projelerinide yapacağına canı gönülden inanıyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107869)
19 Şubat 2024 Pazartesi 13:50
Karalama yapmaya gerek yok. Yunus Bey ağırlığını koydu. Bunu bütün Bingöl halkı gördü. Bu kadar sanal alemde gezerseniz, dış dünyanın gerçekliğinden koparsınız böyle.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107858)
18 Şubat 2024 Pazar 16:39
Bingöl belediye sinden memnun değiliz inşaAllah yeni biri seçilir halka hizmeti esas alan .bingölde asfalt yenileme çalışmasından başka bir çalışma görürüz inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107849)
18 Şubat 2024 Pazar 11:03
Hüda Par çok iyi donanımlı ve birikimli birini aday göstermiştir. Herkesin Yunus Emiroğlu na destek vermesi Bingöl un geleceği için çok isabetli olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107847)
18 Şubat 2024 Pazar 09:11
Yorumlara bakıyorum memleket te ne kadar demokrat vatmış neyse sizi tebrik ediyorum tebesüm dolu yüzünüz bile nerdeyse bazılarını üzmüş yolunuz açık olsun inşaallah kazanırsınız. Konuştuğunuz bir çok insanı etkilediğinizi biliyorum çok konuşuluyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107846)
18 Şubat 2024 Pazar 06:29
Yorumlara bakıyorum, üzülüyorum. İnsanları tanımadan, bilmeden işkembeden salla sallayabildiğin kadarıyla...
Yunus Bey'i yakından tanısaydınız kendi kendinizi kınardınız. İnsanlarla ilgili bir merakınız varsa, endişeniz varsa ve bilmek istedikleriniz varsa yer belli, adres bellidir. Gidin, bu dibi olmayan iddia/yalanlarınızı onların yüzüne söyleyin; şayet medeni cesaretiniz varsa...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107844)
18 Şubat 2024 Pazar 01:32
Iyi ve dürüst biri olabilirsin sözüm yok.. senin seçmen kitlen senden memnun olabilir eywallah.. ama bu seçimin düellosu akp dem ve y.refah arasinda geçecek..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107838)
17 Şubat 2024 Cumartesi 14:45
Butun bos yorumlar görmeden ne karar veriyonuz bakın batman Kayapınar a da gorun dürüst belediyecilik gercek adaleti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_107834)
17 Şubat 2024 Cumartesi 00:15
Basit insanlar sadece karalar kendileri hiçbir yere tutunamadigi için her şeyi ve herkesi öyle zannederler oyum hudapara
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın