KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Haziran 2025 Perşembe
°C

Pazarcılardan belediyeye tepki

Yenimahalle pazarında tezgah açacak yer bulamayan pazarcılar toplanıp, Belediye'ye gelerek büyük tepki gösterdiler. Yetkililerle tartışan pazarcılar Belediye Başkanı Hacı KETENALP'le görüşmek için uzun süre Belediye'de beklediler.

Pazarcılardan belediyeye tepki
23 ŞUBAT 2006 PERŞEMBE 07:15
0
1475
0
AA aa
Sorunlarının çözülmediğini belirten pazarcılar, "İki yıldır aynı sıkıntıları çekiyoruz. Soğuk sıcak demeden çocuklarımıza ekmek götürmek için çalışıyoruz. Yine ekmek parası için Yenimahalle semt pazarına geldik. Ancak tezgah açmak için yerin olmadığını ve kaldırımların karlar altında olduğunu gördük. Tüm Pazar yerleri karla kaplı, küreklerle kendimiz yer açıyoruz. Ama kar buz tutunca yer açamıyoruz. Belediye ekmek kapımıza sahip çıksın. Yetkililer bizimle ilgilenmiyor." şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Her hafta aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirten pazarcıların sorunlarını, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet AFACAN ve Ali BURAKGAZİ dinlediler. Pazarcıların sorunlarını dinleyen ve çözüm bulacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet AFACAN; "Semt pazarımız 2 yıl önce kuruldu. Sistemi yeni yeni oturtuyoruz. Sorunlarınıza çözüm bulunacaktır ve buna göre çalışmalar yürütülecektir. Sizinle her zaman ilgilenmesi için bir zabıta görevlisi bulundurulacaktır" dedi. Kış şartları nedeniyle karla mücadeleye daha fazla zaman ayırmak zorunda kaldıklarını belirten AFACAN, "Sıkıntılarınızı çözeceğiz, karşılıklı anlayışla her sorunu birlikte çözebiliriz" dedi.

Yetkililer Yenimahalle Pazar yerinin açılması için bir iş makinesini görevlendirdiler.

Bingöl Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.06.2025
17:29
Vali Usta`dan Bingöl`e gelecek yatırımcılara müjde!
Vali Usta'dan Bingöl'e gelecek yatırımcılara müjde!
41 tesiste Bin 200 kişinin istihdam edildiği Bingöl OSB'de artıma tesisi ve altyapı-üstyapı eksikliklerinin tamamlanarak hızla büyüdüğünü belirten Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta, sanayi parseli sayısını 92'ye çıkardığını, arıtma tesisi ihalesinin yapılıp sözleşme imzalandığını vurguladı.
04.06.2025
16:56
Baraç`tan liyakat eleştirisi!
Baraç'tan liyakat eleştirisi!
Türkiye'nin en derin sorunlarından birinin kamu yönetimindeki liyakatsizlik olduğunu belirten DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç: 'Kurumlarda vasıflı değil, sadakat gösteren kişiler tercih ediliyor. İş bulamayan gençler ya başka ülkelere umut bağlıyor ya da uyuşturucu gibi çıkmazlara sürükleniyor' dedi.
04.06.2025
16:44
Kızılay Kan Bağış Tırı Bingöl`de kan bağışı alacak
Kızılay Kan Bağış Tırı Bingöl'de kan bağışı alacak
Diyarbakır'a bağlı Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi'nden Bingöl'e gelecek olan 'Kan Bağışı Tırı', 12-29 Haziran 2025 tarihleri arasında Genç Caddesi Türk Telekom İl Müdürlüğü Hizmet Binası'nın ön tarafında kurularak, 10:00-19:00 saatleri arasında destekçilerinden kan bağışı alacak.
04.06.2025
16:16
Bingöl`deki su sıkıntısı için Bakan Kurum`dan yanıt istedi
Bingöl'deki su sıkıntısı için Bakan Kurum'dan yanıt istedi
Bingöl'deki su sıkıntısı ve yaşanan kesintilere ilişkin iki ayrı yazılı soru önergesi veren DEM Parti Bingöl Milletvekili Hülakü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan yanıt istedi. İşte yanıtı istenen o sorular;
04.06.2025
15:41
Özel sektör Dikkat! Elden ödemeye yeni düzenleme!
Özel sektör Dikkat! Elden ödemeye yeni düzenleme!
Çalışan ve işverenleri yakından ilgilendiren önemli bir düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücret, prim, ikramiye gibi ödemelerin elden yapılabileceği işçi sayısında değişikliğe gidildi. İşte detaylar...
04.06.2025
15:10
Tahliyeler ne zaman, kimler çıkacak?
Tahliyeler ne zaman, kimler çıkacak?
10. yargı paketi ile birlikte cezaevlerinde tahliye hevesi yaşanıyor. Yeni yasayla birlikte 20 bin mahkûmun dışarı çıkacağı tahmin ediliyor. Peki kimler tahliye edilecek, tahliyeler ne zaman başlayacak, Kurban Bayramı'na yetişecek mi? İşte son bilgiler:
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın