KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Posta dağıtıcıları yarışında bingöl ikinci oldu

Elazığ’da yapılan Balkan Ülkeleri 41'nci PTT Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali’nde Bingöl iller arasında ikinci oldu.

Posta dağıtıcıları yarışında bingöl ikinci oldu
22 HAZİRAN 2012 CUMA 06:55
0
2078
0
AA aa

Balkan Ülkeleri 41'nci PTT Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali, bugün Elazığ'da yapıldı. 21 kentten 31'i kadın toplam 115 sporcunun katıldığı 5 bin ve 10 metre yarışları, 35 derece sıcaklık altında yapıldı. Yarışlara katılan sporcular, yakalarına taktıkları siyah kurdela ile Hakkâri'deki 8 şehidi unutmadıklarını göstererek, yaptıkları konuşmalarla da teröre lanet yağdırdı.

Elazığ Valiliği önünde düzenlenen törene Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ak Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, PTT Genel Müdürü Osman Tural, PTT Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fethi Toptaş ve davetliler katıldı.

 

31 kadın ve 84 erkek olmak üzere toplam 115 posta dağıtıcısı, bayanlarda 5 bin metre, erkeklerde ise 10 bin metre yürüdüğü yarışmada; Balıkesir, Edirne, Trabzon, Diyarbakır, Bingöl, Sivas, İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul, Adana, Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Şanlıurfa, Samsun, Muğla, Ankara, Hatay, Ordu ve Antalya olmak üzere 21 kentin PTT müdürlüklerinde görevli posta dağıtıcıları katıldı.

35 derece sıcaklıkta yapılan yarışları Elazığ Valisi Muammer Erol başlatırken, aşırı sıcaktan dolayı yarışları tamamlayamayan ve bayılanlara 112 acil servis ekipleri müdahale etti.

Konuşmaların ardından derece elde eden posta dağıtıcılarına düzenlenen törenle madalya ve kupaları verildi.

Yarışma sonucunda bayanlar 5 bin metrede Ankara'dan Yeliz Ayyıldız birinci, İzmir'den Gülşen Eser ikinci, Trabzon'dan Nebahat Atasoy üçüncü olurken; erkekler 10 bin metrede Balıkesir'den Sebahattin Tatar birinci, Elazığ'dan Suat Ersoy ikinci, Edirne'den Selçuk Çelik üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Finali'nde ise illerarası yarışmada; erkekler 10 bin metrede Diyarbakır birinci, Bingöl ikinci, Trabzon üçüncü olurken; bayanlar 5 bin metrede ise İzmir birinci, Ankara ikinci, İstanbul üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren bayan ve erkek yürüyüşçüler Ankara'da kampa alınacak ve yapılacak elemeler sonucunda en iyi 3 bayan ve 5 erkek sporcu seçilerek, Milli Takım oluşturulacak. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.07.2026
18:42
Yeşilay Bingöl`den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın