KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Proje üretmeye çağrı

Devlet Planlama Teşkilatı'nca (DTP) yürütülen, Avrupa Birliği (AB) Bölgesel Kalkınma Hibe Programları eğitim toplantısında, proje üretme çağrısı yapıldı.

Proje üretmeye çağrı
28 NİSAN 2006 CUMA 10:41
0
1282
0
AA aa
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda ''Proje Teklif Çağrısı Eğitim Programları'' başlığı altında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan DPT uzmanları, Bölgesel Kalkınma Hibe Programları'nın, Yerel Kalkınma Girişimleri, Küçük Çaplı Altyapı ile Küçük ve Orta Boy İşletmeler (KOBİ) Hibe prog-ramı olmak üzere üç başlık altında yürütüleceğini belirtti. Uzmanlar, AB Hibe Programlarından kimlerin nasıl yararlanacaklarını, başvuru şartları ve hazırlanacak projeler konusunda katılımcılara bilgi verdi. Yerel Kalkınma Girişimleri Hibe Programı'nın genel amacı hakkında bilgi veren DTP KOBİ Bileşenleri Birim Koordinatörü Handan Ataölmez, ''Programın genel amacı; Düzey 2 böl gelerinde ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmanın yanı sıra merkezi ve bölgesel düzeyde proje uygulama kapasitesini artırmaktır'' dedi.
Düzey 2 Bölgeleri Kalkınma Programı'nın Ağrı, Ardahan, Bingöl, Elazığ, Iğdır, Karaman, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Sivas, Tunceli ve Yozgat illerini kapsadığını belirten Ataölmez, program bütçesinin 90,67 milyon Euro olduğunu söyledi. Programın öncelik alanlarının Tarım ve Hayvancılık, Yerel kalkınma girişimleri, KOBİ'ler, Küçük Ölçekli Altyapı ve Kapasite Geliştirme işletmeleri olduğunu belirten Ataölmez, hazırlanacak projelere verilen en asgari tutarın 10 bin, en azami tutarında 100 bin Euro olduğunu hatırlattı.
Toplantıda, Yerel Kalkınma Girişimleri Hibe Programları için Proje Tekliflerinin son teslim tarihi 12 Temmuz 2006, Küçük Çaplı Altyapı Hibe Programı için 19 Temmuz 2006, KOBİ Hibe Programı için de 17 Temmuz 2006 olarak açıklandı.
Toplantıya Vali Vehbi Avuç, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile İş adamları katıldı.

bingolgazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın