KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2026 Pazar
°C

Projelerde hedefimizi yükselteceğiz

Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, “Projelerde hedefimizi yükselteceğiz. Bu proje ekibi istişare ederek ilçemizde hazırlanan projeleri tek elden yönetecek. Böylelikle projelerde daha verimli sonuçlara ulaşmış olacağız” dedi.

Projelerde hedefimizi yükselteceğiz
15 KASIM 2011 SALI 19:25
0
2506
0
AA aa

Solhan Eğitim Derneği'nin Solhan Kaymakamlığı ortaklığında, Fırat Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Uzun Dönem Proje Döngüsü Yönetimi (PCM) Eğitimi'nin 29 Ekim – 2 Kasım 2011 ve 11–14 Kasım 2011 tarihleri arasında Solhan Proje Koordinasyon Merkezi'nde verildi. PCM Uzmanı Esra KARLIOVA tarafından verilen eğitim 8 gün sürdü.

Eğitim sonucunda düzenlenen sertifika alma töreni Solhan Kaymakamı Şeref Aydın ve Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Sertifika alma töreninde konuşan İlçe Kaymakamımız Şeref AYDIN bu kursu başarı ile tamamlanan kursiyerlere teşekkür ederek, sözlerine şöyle sürdürdü:

“Kursa katılan arkadaşlarımız hem kendiişlerini aksatmadan yürüttüler hem bu eğitime katıldılar bu yüzden hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Bu eğitim sonucunda İlçede proje konusunda eğitimli bir ekip oluştu. Her şeyden önemlisi Kaymakamlık bünyesinde Proje Koordinasyon Ekibi oluşturacağız. Projelerde hedefimizi yükselteceğiz. Bu proje ekibi istişare ederek ilçemizde hazırlanan projeleri tek elden yönetecek. Böylelikle projelerde daha verimli sonuçlara ulaşmış olacağız.”

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın