KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Sağlık sen yüksek lisans programları başladı

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi tarafından bir ilk gerçekleştirilerek sağlık çalışanlarına yönelik örgün yüksek lisans eğitimleri başlatıldı.

Sağlık sen yüksek lisans programları başladı
22 NİSAN 2012 PAZAR 20:25
0
1627
0
AA aa

İ.K.Enstitüsü - Toros Üniversitesi - Sağlık-Sen Genel Merkezi'nin yaptığı üçlü protokol çerçevesinde  27 sağlık çalışanı  “Sağlık Kurumları İşletmeciliği” alanında yüksek lisans yapacak. Eğitimler İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda hafta sonları verilecek ve 2 dönem halinde 1 yıl sürecek.

Yüksek Lisans Eğitim programı, Yar. Doç. Mehmet Sena Ekici'nin “Sağlık Kurumları Yönetimi ve ekonomisi” dersini anlatmasıyla başladı.

Ayrıca sınırlı sayıda kontenjanın olduğu ve kayıtların gelecek hafta sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

Derslerin başlaması sebebiyle bir açıklama yapan Sağlık–Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant, şunları söyledi:

“İlimizin ve Türkiye'nin yeniden inşa edilmesi noktasında, sağlık çalışanları ile Bingöl'de yüksek lisans eğitimlerimiz başladı. Sağlık çalışanları olarak sağlıkta dönüşüm programının bir parçası olmak ve yenilenen sağlık sistemine daha kaliteli, nitelikli, bilgili, eğitimli kişileri sisteme kazandırmak adına bu eğitimi veriyoruz.  Çağın gerisinde kalmamak, çağı yakalamak için buradayız. Akademik sendikacılık yapıyoruz ve sağlık kurumlarının yönetimini, çağdaş ve üst düzey yönetime kavuşturmak istiyoruz. Arkadaşlarımız son derece memnun ve mutlu. Önlisans mezunlarına lisans tamamlama fırsatını sağlayan sendikamız şimdi de 27 sağlık çalışanı arkadaşımıza yüksek lisans yapma imkanını sağladı. Hem de üniversiteyi ayaklarına getirdi.  Üyelerimize böylesine özel bir fırsatı sağlayan Sağlık-Sen Genel Merkezimize teşekkür ediyoruz. Sağlık-Sen Bingöl Şubesi olarak yönetimde uzmanlaşmayı hedefleyen bir anlayışla, Genel Merkezimizin politikalarına uygun olarak, sağlık kurumları yüksek lisans eğitimlerini başlatıyoruz. Burada bu eğitim için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu eğitime gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı tüm katılımcıları da tebrik ediyorum. Eğitim salonlarını bize tahsis eden İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah DEMİR ve İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vedat SÖYİLER'e teşekkür eder, tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.".

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.04.2024
17:29
Bingöl`de zehir tacirleriyle mücadele! 17 gözaltı
Bingöl'de zehir tacirleriyle mücadele! 17 gözaltı
Güvenlik birimlerini tebrik eden Vali Usta; 'Operasyonları başarıyla gerçekleştiren kahraman Emniyet ve Jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle...' açıklamasında bulundu.
29.04.2024
15:56
IBAN`la ödeme alan esnaf 3 bin 400 TL ceza ödeyecek
IBAN'la ödeme alan esnaf 3 bin 400 TL ceza ödeyecek
Hazine ve Maliye Bakanlığı, IBAN yoluyla yapılan ödemeleri sıkı bir şekilde denetleyerek vergi kaybını önlemeye çalışıyor. Bu doğrultuda artık fiş kesmeyenlere her bir fiş için 3 bin 400 TL özel usulsüzlük cezası kesilecek.
29.04.2024
14:54
Başkan Özturan`dan sitem dolu açıklama!
Başkan Özturan'dan sitem dolu açıklama!
3. Lige yükselen Yozgat Bozospor'a 'kupanızın hikayesi kapkaranlıktır' diyen Başkan Özturan, şehrin sahipsizliğine de işaret etti; 'Ne yazık ki rakibimiz kadar şehrimize, gençlerimize, hayallerimize, bu işe harcanmış maddi manevi değerlere sahip çıkılmadı... Sesimiz, 'Canımız yanıyor, hakkımız yeniyor' feryatlarımız duyulması gereken mecralar tarafından bir türlü duyulmadı... Onların sözü, siyasi gücü birçok masada bizi ezdi geçti... Bir itirazımıza bile olumlu bir dönüş alma gücünü arkamızda hissedemedim, hissedemedik...'
29.04.2024
14:52
Bingöl`de ilk dört ayda 606 bebek dünyaya geldi
Bingöl'de ilk dört ayda 606 bebek dünyaya geldi
Doğumların 315'nin sezaryenle, 291'inin ise normal doğum yoluyla gerçekleştiği belirtildi.
29.04.2024
14:51
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu Klinik Açtı!
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu Klinik Açtı!
Uzman Psikolog Kemal Alimoğlu, kendi özel kliniğini açarak Bingöllü vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
29.04.2024
14:50
Rotahane`nin durağı `Yüzen Adalar` oldu
Rotahane'nin durağı 'Yüzen Adalar' oldu
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Türkiye'nin kültürel zenginliğini tanıtmak amacıyla hayata geçirdiği proje çerçevesinde Bingöl'e gelerek Yüzen Adalar'ı gezdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın