KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mayıs 2025 Pazar
°C

Saha temizlendi lig başlıyor

Kardan dolayı kapanan sentetik saha, dün başlatılan çalışmalarla yeniden açıldı. 2 hafta ertelenen Amatör Lig, yarın başlıyor

Saha temizlendi lig başlıyor
12 OCAK 2008 CUMARTESİ 11:13
0
1124
0
AA aa
Bir hafta önce etkili olan kar nedeniyle kapanan Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait sentetik saha, dün başlatılan çalışmalarla yeniden açıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara kontrolünde başlatılan çalışmalarda, 6 personel görev aldı. Kar temizleme motorlarıyla yürütülen çalışmalarla temizlenen sahanın bugünden itibaren hizmete açılacağını belirten Kara, amatör ligin başlaması için çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. 
Öte yandan sentetik sahanının temizlenmesiyle, Antalya'da kamp yapan B.Bingölspor'un kamp dönüşü antrenman alanı olarak kullanabileceği bir alana sahip olacağını ifade eden Kara: “Kar ve ardından etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle çalışmalarımız aksadı ancak bugün başlattığımız çalışmalarla sorunu çözmüş bulunmaktayız. Gerek amatör ligin başlaması, gerek B.Bingölspor'un kamp dönüşü antrenman yapabilmesine olanak sağlamak amacıyla hızlandırdığımız çalışmalarımız tamamlanmış, sahamız hafta sonu itibariyle kullanılabilecektir” dedi.
Pazar günü lig başlıyor
2 haftalık bir erteleme süresinin ardından amatör ligin Pazar günü oynanacak 16. hafta karşılaşmalarıyla yeniden start alacağını bildiren Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, sahanın hazır hale getirilmesinin sevindirici olduğunu belirtti.
Pazar günü 3 maçın yapılacağı amatör ligde haftayı ‘bay' geçirecek ekip Çeltikspor olacak.
Günün ilk karşılaşması, saat 10,30'da sentetik sahada Ağaçelispor ile Çaytepe Gençlikspor arasında oynanacak. Günün ikinci maçı ise saat 12.00'da Genç'te, Köyhizmetlerispor ile Genç Telekom arasında gerçekleştirilecek.
Haftanın ve günün son maçı ise, saat 13.30'da sentetik sahada Yenimahalle Bingölspor ile Kardeşlespor arasında yapılacak.
 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.05.2025
22:17
Bingöl`de PKK`lı teröristler tarafından şehit edilen 33 er anıldı
Bingöl'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 33 er anıldı
Bingöl'de 24 Mayıs 1993'te bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen silahsız ve sivil 33 asker, düzenlenen törenle anıldı.
24.05.2025
22:15
Bingöl`de trafik kazası: Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı
Bingöl'de trafik kazası: Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Kazada baba ölürken, eşi ve çocuğu yaralandı.
24.05.2025
22:14
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı.
24.05.2025
22:13
Evin bahçesindeki masada duran paraları çaldı, polisten kaçamadı
Evin bahçesindeki masada duran paraları çaldı, polisten kaçamadı
Bingöl'de bir şahıs, bir evin bahçesindeki masa üzerinde duran paraları çalıp kaçtı. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.05.2025
22:12
Bingöl`de arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı
Bingöl'de arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı
Bingöl'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile ifadeye yönelik arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı.
23.05.2025
20:19
12 Bingölspor`dan sert mesaj: ‘Ya sahip çıkın ya da çekiliyoruz!`
12 Bingölspor'dan sert mesaj: 'Ya sahip çıkın ya da çekiliyoruz!'
Bingöl'ün simge kulübü 12 Bingölspor'un yönetimi, altyapı, stat ve bütçe taleplerinin karşılanmaması halinde görevi bırakacaklarını duyurdu. 'Bu şehir artık sessiz kalmamalı' diyen yönetim, iş dünyasına ve yetkililere açık çağrıda bulundu: 'Şimdi değilse ne zaman?'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın