KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2025 Pazar
°C

Şehidin cenazesi gözyaşları arasında uğurlandı

BİNGÖL - Bingöl'ün Genç İlçesi'nde PKK'lıların açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Cihan Bayık'ın (33) cenazesi göz yaşları arasında memleketine gönderildi.

Şehidin cenazesi gözyaşları arasında uğurlandı
05 NİSAN 2006 ÇARŞAMBA 17:55
0
2247
0
AA aa
Elazığ Fırat Tıp Merkezi'nde şehit olan polis memuru Cihan Bayık için Bingöl Emniyet Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi.
Sağanak yağış altında yapılan ve göz yaşlarının yağmura karıştığı törende şehidin yakınları ve meslektaşları fenalık geçirdi.
Tören sırasında ayakta durmakta güçlük çeken şehidin eşine destek olmaya çalışan bayan polis memuru göz yaşlarını tutamadı.

Törene, Bingöl Valisi Vehbi Avuç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İshak Ceylan, Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, askeri ve sivil yetkililer, şehidin meslektaşları ve şehidin görev yaptığı Genç ilçesi halkı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende şehidin öz geçmişi ve dua okundu. Okunan duanın ardından ambulansa konulan şehidin cenazesi toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Ankara'nın Mamak ilçesine gönderildiği öğrenildi.

Cenaze ambulansa konulurken, törene katılan bir grup PKK aleyhine slogan attı.

Bingöl'ün Genç İlçesi Merkez Polis Karakolu'na yapılan terörist saldırıda şehit olan Polis Memuru Cihan Bayık evli ve 3 çocuk babasıydı.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın