KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Şehit çocukları TT Arena'da!

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şehit çocuklarının proje kapsamında İstanbul Türk Telekom Arena stadyumunda oynanacak olan Galatasaray-BŞB Erzurumspor Spor Toto Süper Ligi futbol maçını tribünden izleyeceklerini açıkladı.

Şehit çocukları TT Arena`da!
27 EYLÜL 2018 PERŞEMBE 18:20
0
3528
0
AA aa

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca hayata geçirilen “Spor İle Hayata Gülümse” projesi kapsamında vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerin çocukları ile Çocuk evleri ve koordinasyon merkezinde yaşayan çocuklar, 28 Eylül 2018 Cuma günü İstanbul Türk Telekom Arena Stadyumunda oynanacak olan Galatasaray – BŞB Erzurumspor Spor toto süper ligi futbol maçını tribünden izleyecekler.

 “Spor ile Hayata Gülümse” Projesi kapsamında Bingöl'den İstanbul'a gidecek olan çocuklar ilk olarak İstanbul'un tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret edecekler. Daha sonra akşam oynanacak olan Galatasaray-BŞB Erzurumspor maçını tribünden izleyecekler.

Proje kapsamında Bingöl'den katılacak olan şehit, gazi, çocuk evleri ve koordinasyon merkezinde kalan 12-18 yaş Aralığındaki 14 erkek çocuk ve aileleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan'ı makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Arıkan; “Bakanlığımızca hayata geçirilen Spor İle Hayata Gülümse Projesi ile vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Çocuk evleri ve koordinasyon merkezinde yaşayan gençlerin, sosyalleşebilmeleri, sportif faaliyetlerle zararlı alışkanlıklardan korunmaları ve spor yoluyla duygusal açıdan desteklenebilmeleri amaçlanmaktadır. Bu projeden faydalanacak olan gençlerimize bu imkânı sağladıkları için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi`ne start verildi
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim`den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı:
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın