KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Şehit Yakınları Ve Gazilerimizin Yanındayız

İftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Kaymakam Okumuş; 'Biz şehit yakınımızın, gazimizin, başarılı sporcumuzun her türlü yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz'

Şehit Yakınları Ve Gazilerimizin Yanındayız
13 MAYIS 2019 PAZARTESİ 19:14
0
2941
1
AA aa

Solhan Kaymakamlığı tarafından her Ramazan ayında düzenlenen iftar programının bu yıl ilki şehit yakınları, gaziler ve sporcularla oldu.

Solhan Kentmar Restaurant'ta düzenlenen iftar programına Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Erer, Cumhuriyet Başsavcısı İzzettin Bozkuş ile Adliye Mensupları, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, şehit yakınları ve gaziler ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları katıldı.

Şehit yakınları, gaziler ve sporculara yönelik düzenlenen iftar programında konuşan Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş, “Burada özellikle şehit yakını, gazilerimiz, vatandaşlarımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcularımız bulunuyorlar. Sporcularımıza başarılar dilerim. Özellikle şehit yakınları ve gazi kardeşlerimize de zaten bu memleketin vatan yapılmasın için bedel ödenmesi gerekiyordu. Bu bedeli en aziz varlıkları olan canlarıyla ödemişler. Onların akrabaları veya yaralanmışlar, gazi olmuşlar. Onlara minnetimiz, diyetimiz, şükranımız, her türlü değerin ve takdirin üzerindedir. Onlara şükranlarımı arz ediyorum. Rahmete gitmiş olanlara zaten cenabı Mevla'mdan rahmet, mağfiret niyaz ediyorum. Onların şefaatine bizleri, sizleri, hepimizi nail etmesini diliyorum. Zaten şehit yakınları ve gazilerimizle ilgili devletimizin; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın tanıdığı haklar, hukuklar var. Bunun dışında da genel devlet cihazında; Cumhurbaşkanlığımız nezdinde, Valiliğimiz, kaymakamlıklarımız ve bakanlıklarımız nezdinde bütün kurumlarımızın nezdinde şehit yakınlarımız ve gazilerimiz birinci sınıf muamele ile onların yanında olan bir devletle beraber yaşıyorlar. Biz şehit yakınımızın, gazimizin, başarılı sporcumuzun her türlü yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz. Mevcut haliyle de zaten tanımış olduğu dünyada hiçbir bedelle de onların bize sağlamış olduğu emaneti karşılamamız mümkün değil. Bir nebze olsun ateşlerini söndürme anlamında da dünyevi olarak yapılabilecek şeyleri de devletimiz zaten yapmakta. Hali hazırda da sıkıntı ve sorun olduğunda da yapacağı yönünde taahhütte bizler aracılığıyla bulunmaktadır. Dolayısıyla bu vesileyle bu mekânı şereflendirdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum, şükranlarımı arz ediyorum, cenabı Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44393)
14 Mayıs 2019 Salı 11:21
Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize sağlık sıhhat versin
20.05.2025
16:19
Şehir içinde şehir; yepyeni bir yaşam modeli! Ataşehir Ankara!
Şehir içinde şehir; yepyeni bir yaşam modeli! Ataşehir Ankara!
Başkentte modern yaşam, estetik mimari ve yüksek yatırım değerini bir araya getiren Ataşehir Ankara Projesi, Ankara'nın parlayan yıldızı olmaya hazırlanıyor.
20.05.2025
14:56
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Yakın zamanda kurulan ve kısa sürede elde ettiği başarılar ile dikkatleri üzerine çeken Bingöl Orman Spor Hentbol Takımı, Antalya'da katıldığı Türkiye Finallerinde rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu.
20.05.2025
14:43
Bingöl`de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de kent merkezinde toplu taşımacılık yapan özel halk otobüslerinde yolcu bilet ücretlerine zam geldi. Vatandaş tepkili! Kooperatif ise çevre il emsali ile Bingöl'ün en uygun taşımacılık yapılan il olduğu savunmasında!
20.05.2025
14:21
Bingöl`de yeşil dönüşüm!
Bingöl'de yeşil dönüşüm!
Budancamak: 'SoGreen Projesi ile bölgemizde çevreye duyarlı, dirençli ve kapsayıcı bir ekonomik yapının temellerini atıyoruz. Kadınların ve gençlerin bu sürece liderlik etmelerini sağlayacak mekanizmalar oluşturuyoruz. Yeşil dönüşüm sadece çevre politikası değil, aynı zamanda sosyal adaletin ve sürdürülebilir kalkınmanın temelidir' dedi.
20.05.2025
14:02
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
İktidar, meyve-sebze fiyatlarını düşürmek için hal yasasını yeniliyor. Yeni taslağa göre üreticiye vergi muafiyeti sağlanacak. Kooperatiflere hallerde yüzde 75 indirim yapılacak. Marketlere ise doğrudan üreticiden mal alma şartı getiriliyor. Bu şart ile aracı devreden çıkacak ve meyve sebze daha ucuza gelecek.
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın