KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2025 Cuma
°C

Sekaranlılar dernek kurdu

İstanbul Ümraniye'de kurulan derneğin açılışı 25 Mart Pazar günü yapılacak

Sekaranlılar dernek kurdu
23 MART 2007 CUMA 12:01
0
1308
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre, Bingöllüler arasında sosyal ilişkileri güçlendirme ve kültürel öğeleri yaygınlaştırmayı amaçlayacak olan dernek Bingöl İli Ilıcalar Beldesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adı altında İstanbul merkezli olarak kuruldu. Ilıcalar Beldesi dahil olmak üzere 11 köyün tek çatı altında bir araya getirildiği derneğin açılışı, 25 Mart Pazar günü yapılacak. 
Bölgenin İstanbul'da ikamet eden sakinlerinin girişimiyle kurulan derneğin başkanlığına Mahmut Varol getirildi. Dernek faaliyetleri, yapı olarak Sekaran Bölgesini kapsasa da çalışmaların tamamı tüm Bingöllülere yönelik yürütecek.
Yerel bilincin gelişmesi adına güzel bir oluşum kurduklarını belirten Dernek yöneticileri, Bingöllü hemşerilerini derneğin açılışında görmek istediklerini vurguladılar.
Bu tür derneklerin varlıklarının artmasının Bingöl adına sevindirici bir gelişme olduğunu ifade eden dernek yöneticileri, gurbetteki Bingöllülerin birbirlerinden kopuk olarak hayat sürmesinin sebep olduğu kültürel tahribin de ancak bu şekilde durdurabileceğinin önemini belirttiler.
Derneğin açılışına gitmek isteyenler için verilen açık adres; Ihalamurkuyu mah. Nato Yolu Akasya sok. No:14/3 Ümraniye-İstanbul olarak belirtildi.

Bingol Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2025
23:50
TOKİ Bingöl`de konut ve işyeri satacak
TOKİ Bingöl'de konut ve işyeri satacak
TOKİ Başkanlığı, Bingöl merkez Kültür TOKİ'deki 165 konut ve 150 işyerinin satışını duyurdu. Vadeli, açık arttırma ile satılacak konut ve işyerlerinde yüzde 25 peşinat istenecek. Vade oranı ise 60 ay olacak. Taksit tutarlarını görenler ise şokta!
19.06.2025
18:40
Bingöl`de aranan 103 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 103 şüpheli yakalandı
Bingöl'de güvenlik güçleri tarafından son 2 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, aranan 103 şüpheli yakalandı.
19.06.2025
18:14
Bingöl`de en çok ölüm bu sebepten!
Bingöl'de en çok ölüm bu sebepten!
Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılına ilişkin ölüm ve ölüm nedeni istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de 2024 yılında yaşanan ölüm sayısı bir önceki yıla göre artarken, en çok ölümün yaşandığı hastalıklar ise şöyle sıralandı;
19.06.2025
17:35
Bingöl`ü onlar temsil edecek!
Bingöl'ü onlar temsil edecek!
Bingöl'de kurumlararası masatenisinde kupanın sahipleri belli oldu. Yoğun katılım sağlanan yarışmada dereceye giren takımlar, Antalya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında Bingöl'ü temsil edecekler. İl Temsilcisi Atalay, emeği geçen ve katılımcılara teşekkür etti.
19.06.2025
17:02
Bingöl`de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
19.06.2025
16:47
Bingöl`de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Bingöl'de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Keneyle biyolojik mücadele kapsamında doğaya salınan keklik ve sülünlerin korunması için salım yapılan alanlar 3 yıl süreyle ava kapatılacak. Bingöl'de bu yıl salım yapılacak alan belli oldu. Yasa dışı avcılık durumunda ağır para cezaları uygulanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın