KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Şubat 2026 Cuma
°C

Sesimi bile verdim kötülük mü ettim

Pop müziğin ünlü sanatçısı İzel, geçtiğimiz yıl albüm yapmasına yardımcı olduğu Seray Sever'in Kelebek'te yayınlanan açıklamalarına isyan etti.

Sesimi bile verdim kötülük mü ettim
10 ŞUBAT 2007 CUMARTESİ 09:25
0
1523
0
AA aa


 
Manken ve sunucu Seray Sever, önceki gün Kelebek'te yayınlanan röportajında kullandığı sözlerle, kendisine yardımcı olan Türk Pop Müziği'nin ünlü sanatçısı İzel'i kızdırdı. Müzik dünyasına birlikte adım attığı Çelik'le beraber Seray Sever'in albüm çalışmalarına büyük ölçüde katkıda bulunan İzel, "Onunla çalıştığım için kendime kızıyorum" dedi. Sever'in, "Türkiye'nin en kötü sesi ilan edilmem de kötü niyet vardı. Ben iyi niyetimin kurbanı oldum. Oysa bugün piyasada olan yüzde yetmiş şarkıcıdan daha iyi sesim var" sözlerine tepki gösteren İzel, "Sesimi bile verdim, kötülük mü ettim" dedi.

"Aylardır susuyorum ama artık yeter." diyerek sözlerine devam eden İzel, "Seray'ın her seferinde beni ve Çelik'i suçlaması çok ayıp. Bütün işimizi bırakıp, ona bir emek vardık. Bu emeğe saygısızlık etmesi beni çok üzüyor. Ben ona emeğimi, zamanımı, sesimi verdim. Ona niye kötülük yapalım. Seray her açıklamasında bizi üç kağıtçı durumuna düşürüyor. Sanki parasını almışız, hiçbir şey yapmamışız, bir de onu rezil etmişiz... Oysa ona doğru yolu izah etmeye çalıştık, o bizi dinlemedi. Keşke evimde oturup, bu işlere hiç kalkışmasaydım. Çok pişmanım. Ama kendime kızıyorum. Asıl iyi niyetli davranan bendim" açıklamasını yaptı.

İzel ve Çelik, Seray Sever'in bir yıl önce gerçekleşen albüm tanıtım toplantısında basın mensuplanının karşısına birlikte çıkmışlardı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.02.2026
02:01
Bingöl Belediyesi`nden Günlük 2 Bin Kişilik İftar Sofrası
Bingöl Belediyesi'nden Günlük 2 Bin Kişilik İftar Sofrası
Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan iftar sofralarımızda hemşehrilerimizle aynı ekmeği paylaşmaya devam edeceğiz' dedi.
20.02.2026
02:00
Bingöl ve Fırat Üniversiteleri arasında İş Birliği!
Bingöl ve Fırat Üniversiteleri arasında İş Birliği!
Bingöl Üniversitesi ile Fırat Üniversitesi arasında imzalanan bilimsel iş birliği protokolü kapsamında 3 milyon TL bütçeyle 10 ortak Ar-Ge projesi hayata geçirilecek. Üniversite-sanayi odaklı projelerle hem bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması hem de uluslararası düzeyde nitelikli akademik yayın üretilmesi hedefleniyor.
20.02.2026
01:59
Genç için ‘Mesleki Eğitim Kampüsü` önerisi
Genç için 'Mesleki Eğitim Kampüsü' önerisi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan strateji raporunda, artan okul terkleri ve sosyal risklere karşı ilçeye müstakil bir Meslek Lisesi ile üretim odaklı 'Mesleki Eğitim Kampüsü' kurulması önerildi. Modelin, gençleri hem istihdama hem de toplumsal hayata güçlü şekilde kazandırması hedefleniyor. Rapor, ilgili makamlara sunuldu.
20.02.2026
01:58
Bingöl`de ‘Araba Çekilişi` tuzağı! 1 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 'Araba Çekilişi' tuzağı! 1 şüpheli tutuklandı
Bingöl'den 557 bin TL'nin aktarıldığı olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çekilişe katılım bahanesiyle para talep eden şüphelilerin, vatandaşlardan topladıkları paraları farklı banka hesaplarına yönlendirdiği tespit edildi.
20.02.2026
01:57
Yayladere`de iki metreyi bulan karla mücadele
Yayladere'de iki metreyi bulan karla mücadele
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde İl Özel İdaresi ekipleri 2 metreyi bulan karla mücadelesini sürdürüyor.
20.02.2026
01:56
Bingöl`de kontrolden çıkan otomobil takla attı! 7 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan otomobil takla attı! 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın