KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Siyasi fatura tarafıma çıkmasın

Bingöl Valisi Ali Mantı, tanıtım toplantısında net konuştu. Olumlu yada olumsuz sonuçlarda kendisine fatura çıkarılmaması konusunda katılımcıları uyaran Vali Mantı; Açık ve net söylüyorum. Ne bir beşeri, ne bir parasal ne de bir siyasi fatura tarafıma çıkarılmasını istemem net söylüyorum dedi.

Siyasi fatura tarafıma çıkmasın
12 EYLÜL 2018 ÇARŞAMBA 20:17
7
8257
8
AA aa

Bu yıl 3'üncüsü 19-22 Ekim tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılacak olan ‘Bingöl Tanıtım Günleri' organizasyon toplantısı Vali Ali Mantı Başkanlığında yapıldı.

Tanıtım günleri toplantısında açılış konuşması yapan Vali Mantı, Bingöl için en hayırlısını, en güzelini temenni ettiğini söyledi.

Katılımcıların net bir şekilde konuşmasını isteyen Vali Mantı, olumlu yada olumsuz gelişmede kendisine fatura kesilmemesini söyledi.

Vali Mantı; “Geçen yıl İstanbul'da Bingöl günleri yaptık, bu yılda Kocaeli'nde böyle bir irade ortaya çıktı. Gerek bunun süreci, gerek bunun mali tablosu, gerek boyutunu konuşmak için buradayız. Herkes söylemek istediği şeylerin maddi ve manevi boyutunu rahat bir şekilde konuşsun. Yarın, öbür gün şöyle olur, böyle olur faturayı kimse bana çıkarmasın. Açık ve net söylüyorum. Ne bir beşeri, ne bir parasal ne de bir siyasi fatura tarafıma çıkarılmasını istemem net söylüyorum. Ana temamız tanıtım günleri ama onun dışında Bingöl'ün gidişatı ile ilgili, ekonomik ve sosyal konularda fikri olan insan varsa bugün burada konuşsun. Özellikle geçen yıl ki aksaklıklar, bu seneki durum. Herkes net fikrini açıkça koysun ortaya. Klasik metor şudur, tek bir kişi hedef seçilir vali etti, vali yaptı, vali gitti bu lafları duymak istemiyorum. Sorumluluk müşterektir. Herkes buraya çağrıldıysa ağrılınca fikrini beyan edecek, ortaya koyacak. Bu fikirlerde medeni kurallar içinde burada tartışılacak. Esnaflarımızda, odalarımız da fikrini söyleyecek.Bingöl'ün ilinin tanıtımda ne kadar katkısı olur, iyi mi olur, kötü mü olur, ne kadar bir fatura çıkar. Bu tanıtımın bedeli nedir. Ama yine söylüyorum yarın birgün olumlu, olumsuz bir şey çıktığı zaman vali etti diye duymak istemiyorum. Burası Bingöl, toplu halde hareket ediyoruz. Herkesin yaşadığı bir, herkes elini taşın altına koysun. Söyleyeceklerini net bir şekilde söylesin. Yapacağımız şey bu” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31249)
14 Eylül 2018 Cuma 13:38
Sayın valim bırakın siyaseti devlete ait resmi kurumlar iş göremez oldular iş kur çalışanları amirilerine emir verir hale geldiler kurum amirleri safsata bir versiyon sergiliyorlar devlet disip ahlakına ve ehline sahip değiller birde 10 yıldan fazladır hepsi aynı görevlerindeler bulunuyorlar bu ilde riyakat sahibi olanlar var neden görev verilmiyor hep şovmenler ön planda..?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31230)
13 Eylül 2018 Perşembe 19:58
Ne kadar yalaka bi millet olduk çıktı vali diyecek ki bu işi yaparsak bize getirisi ne bizden götürüsü ne Devlete külfeti olmadan yapılmalı devletin kasasından para çıkmamalı esnaf gidip tanıtsın Bingöllü...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31227)
13 Eylül 2018 Perşembe 17:49
Biz buraya çıktık sonra biz buraya çıkmadıkmı dedik ....Çıktıysak çıkmışızdır çıkmamışsak çıkmamısızdir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31207)
13 Eylül 2018 Perşembe 07:59
Alem Vali görsün. Bingöl sizinle gurur duyuyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31203)
13 Eylül 2018 Perşembe 06:22
Bingölün daha en az bir iki yıl sizin gibi bir yöneticiye ihtiyacı var. Kurumlar kurum olduğu nun farkina varıp iş yapar oldu. Bingölün en.büyük sıkıntısı siyasi ve bürokrasi iç içe. Bu iki iş karışır ise orda huzur olmaz icraatte olamaz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31202)
13 Eylül 2018 Perşembe 01:40
Sen benim iki gözümsün.Helal olsun.Mert ve delikanlı adam böyle olur.Helal sana Valim.Bingöl seninle gurur duyuyor.Herkes senin gibi net olsa Bingöl şahlanır.Bingöl spor için elinden geleni yaptın size fatura kesildi.Amacınız Bingöl ün güzel bir yere gelmesiydi.Biz sizin ne kadar iyi niyetli olduğunuzu biliyoruz.Rabbim yardımcınız olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31199)
12 Eylül 2018 Çarşamba 21:32
sayın valimizi tebrik ediyorum vali bu ilin yoneticilerini siyasilerini çok iyi tanımış bu ilde çamur at izi kalsın il özel idaresinden bir iş makinası talebinde bulumdum yönetici makinayı veriyor operatör gelmiyor il özel idaresinde çalışan operatörler köylülerden para talep ediyor ve ben ordan yatırım yapmaktan vaz geçtim lafın kısası vali bu yöneticileri çok iyi tanmış tebrikler vali bey
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31253)
14 Eylül 2018 Cuma 17:25
@Misafir Kullanıcı madem tespıtli oparetör ise kurum amırı var ısım vereydınız dırek bır kurumun calışanlarının ısmını kullanmak hoş degıl
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın