KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Sözen,'Türkiye düşmanlarına karşı Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz'

Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen,'Türkiye düşmanlarına karşı, emri Amerika'dan alanlara karşı, İsveç'te Kuran- Kerimi yakanlara karşı Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz' dedi.

Sözen,`Türkiye düşmanlarına karşı Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz`
22 OCAK 2023 PAZAR 17:19
53
3705
24
AA aa

Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, “Mutlu Kadın Mutlu Toplum, Büyük Kadın Buluşması” programı çerçevesinde, bir düğün salonunda düzenlenen programda konuştu.

Seçime dair açıklamalarda bulunan Sözen, “Bingöl'de nefes alıp veren bacılarım, Bingöl'de yaşayan ve üreten ablalarım, Bingöl'e değer katan kıymetli hanımefendiler, Türkiye yüzyılında hep beraber üzerimize düşeni yapmalıyız. Allah kısmet eder, Sayın Cumhurbaşkanımız tensip buyurursa sizler de destek verirseniz, Allah kısmet ederse karşısına milletvekili olarak çıkmak istiyorum. Çıktığımda da sizlere hiçbir zaman tepeden bakmayacağım, hiçbir zaman ayrım yapmayacağım, hiçbir zaman adaletsizlikte bulunmayacağım. Şu fakirin oğludur, şu zenginin kızıdır ayrımı yapmayacağım. Başörtülü, başörtüsüz ayrımı yapmayacağım, alevi-suni ayrımı yapmayacağım. Fikri, zikri ve dünya görüşü ne olursa olsun en önce insan olsun mantığıyla davranacağım” dedi.

Kadınlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Sözen, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Kadın annedir, kadın eştir, kadın yuvadır, kadın insandır, kadın ailenin temel direğidir, kadın toplumun aynası, geleceğimizin ümit ateşidir. Kadının elinin değdiği yer de bereket vardır, huzur vardır, birlik vardır, beraberlik vardır. Bugün Bingöl'den bu kadın elini Sayın Cumhurbaşkanımıza inşallah hayır dualarımızla, desteklerimizle hep beraber değdirelim. Aslında zaten AK Parti, 5 milyon kadın üyesi olan büyük bir kadın hareketidir. Milyonlarca gönüllü neferi olan bir kadın hareketidir. Cumhurbaşkanımız da her ortamda şunu ifade ediyor, ‘Ben şuan da Cumhurbaşkanıysam, bu ağzı dualı, eli dualı, eli kınalı, kadınlar sayesindedir' diyor. Nasıl ki bugüne kadar dik bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durduysak, inşallah Mayıs ayında da hep beraber Bingöl'de Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında duracağız. Türkiye düşmanlarına karşı, emri Amerika'dan alanlara karşı, İsveç'te Kuran- Kerimi yakanlara karşı Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz. İçinizde kara çarşaflı ablalarımız, bacılarımız var. 28 Şubat sürecinde bu Kemal Kılıçdaroğlu, bu 6'lı masanın ortağı Meral Akşener, sizlere irticacı diyordular. Başınızı örttüğünüz için aranızda ayrımcılık yapıyordular. Bugün de gelmişler aramıza, bizimle Sayın Cumhurbaşkanımızın arasına mesafe sokmaya çalışıyorlar. Ablalarım size net bir şey söyleyebilirim, aç olabilirsiniz, açıkta olabilirsiniz, dün zengindiniz, bugün fakir olabilirsiniz yada bugün fakir yarın zengin olabilirsiniz ama Allah bizleri vatansız, devletsiz, bayraksız ve ezansız bırakmasın inşallah.”  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97652)
25 Ocak 2023 Çarşamba 04:43
Mikrofon elinize hiç yakışmamış. Biz sizi daha çok elinizdeki silahlarla hatırlayacağız. Bu milleti düşünüyorsanız aklınızdan geçenleri sakın hayata geçirmeyin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97650)
24 Ocak 2023 Salı 23:11
Bu kadar parayi nerden buluyorsun Allah askina.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97647)
24 Ocak 2023 Salı 20:23
Allah muhafaza bunun milletvekili olması Bingöl için büyük hayal kırıklığı olur hem ziyanın hemde diğer tüm milletvekili adaylarının amacı kesinlikle Bingöle hizmet etmek değildir maksat makam mevki sahibi olmak zenginleşmek ve lüks hayat yaşamak ben kesinlikle oy vermeyecem..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97645)
24 Ocak 2023 Salı 17:11
Kendini ne zannediyor bu yaratık. işine bak. Cevdeten kurtulduk derken Bi 10 senede seni çekemez bu hallk zaten yanmışiz yanacagimiz kadar. Sen nereden çıktın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97642)
24 Ocak 2023 Salı 11:50
SN. Abdurrahman ANIK 'ı Unutmayın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97640)
24 Ocak 2023 Salı 01:25
Allah korusun inşallah sana yer vermezler bu iş dernek vakıf başkanlığına benzemez sen ordan dewamke
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97629)
23 Ocak 2023 Pazartesi 18:59
Bir sen eksiktin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97626)
23 Ocak 2023 Pazartesi 16:56
Seçim geldi başladı artık din iman naralarina.dine imana kurban olun siz sizin din imanla alakanız yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97625)
23 Ocak 2023 Pazartesi 16:53
Menfeatçi seni oy moy yok size bu boş laflar karın doyurmuyor.git bunları kendi şakşakcilarina anlat
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97622)
23 Ocak 2023 Pazartesi 14:01
SEÇİM YAKLAŞTI HERKES PİYASADA
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın