KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Mayıs 2025 Cuma
°C

Şüküran Aşireti Derneği'nde görev değişimi

Yeni başkan Bayar: 'Ülkemizde ve ilimizde, ailemizin âli menfaatleri için var olduğumuzu cümle cihanın bilmesinde yarar vardır. Ailemizin birer basamak olmadığını, kendi öz dinamikleriyle her yerde söz sahibi olduğunu da herkes bilmeli ve öyle davranmalıdır.'

Şüküran Aşireti Derneği`nde görev değişimi
05 MAYIS 2022 PERŞEMBE 13:39
13
9902
17
AA aa

Şükran Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2'inci olağan üstü genel kurulu, 04 Mayıs 2022 Çarşamba günü Bingöl Üniversitesi Kongre Merkezi'nde İstanbul, Erzurum, Elazığ, Mardin, Muş, Bingöl il merkezi ve ilçelerinden gelen aile büyükleri ve akrabaların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Divan Kurulu seçimi öncesi gerçekleştirilen açılış oturumunda aile büyükleri konuşma yaptı ve tüm konuşmalarda öz değerlerin bilinmesine ve aile birliğinin önemine vurgu yapıldı.

Salih Kızılboğa'nın Divan Başkanlığı yaptığı kongrede Erdoğan Bayar başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Yaklaşık 500 kişinin katılım gösterdiği kongrede Erdoğan Bayar oy birliğiyle Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Bayar: “Ailemizin birer basamak olmadığı bilinmelidir”

Seçim sonrası yeni başkan Erdoğan Bayar, yönetim kurulu adına yaptığı konuşmasında; “Şüküran Aşiretimizin ikinci kongresine Mardin-Kızıltepe, Muş-Varto, Erzurum-Çat-Hınıs, İstanbul, Elâzığ, Bingöl merkez ve ilçelerimizden gelen tüm akrabalarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şüküran Aşiretinin bir evladı olmaktan gurur duyduğumu ifade ederek, kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bir önceki yönetime yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemde görevi birlikte devraldığımız yönetim kurulumuza yeni süreçte başarılar diliyorum” dedi.

“Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde, daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız bulunmaktadır” diyen Bayar, şöyle devam etti;

“Bu birlikteliği sağlayabilmek, ancak samimiyet ve inançla mümkündür. Ailemizin yekvücut olarak bir araya gelmesi, bizden sonraki nesillere çok büyük bir miras olarak kalacaktır. Bu mirasa sahip çıkmak tüm aile fertlerinin asli görevi ve sorumluluğudur. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük aşireti olarak, ülkemizin birliği ve beraberliği, ailemizin huzuru ve refahı için Şüküran Aşireti ve tüm aile bireyleri sorumluluk almaya hazırdır. Ülkemizde ve ilimizde, ailemizin âli menfaatleri için var olduğumuzu cümle cihanın bilmesinde yarar vardır. Ailemizin birer basamak olmadığını, kendi öz dinamikleriyle her yerde söz sahibi olduğunu da herkesin bilmeli ve öyle davranmalıdır. Bizler köklü ve oldukça büyük bir aileyiz. Gücünüzü asla azımsamayın... Başarı, bizim inanç ve kararlılığımızın meyvesi olacaktır. Hiç kimse unutmasın ki; çıktığımız bu kutlu yolda durmadan ve yılmadan çalışacağız. Aile üyelerimizin ortak kararıyla yönetim kurulu başkanlığına seçildiğim için, herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Tekrardan ailemizin birlik ve beraberliğine, huzur ve mutluluğuna vesile olması temennisiyle tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Allah'ın izniyle, hep beraber başaracağız. Bundan hiç kimsen endişe veyahut da tereddüt duymasın. Hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Allah'a emanet olun!”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96134)
20 Ekim 2022 Perşembe 13:41
yukarıya baktım paylaşımların yüzde 80 i vefat haberleri böylesine fani bir dünyada en büyük dernek, vakıf, aşiret, parti İSLAM SANCAĞIDIR.her insanın hakını savunmak için çaba sarfedersek doğru yolu buluruz zanediyorum saygılar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92200)
09 Mayıs 2022 Pazartesi 09:33
Bunu adı çıkar sendikası olsa,top yekün çıkarlar sendikası.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92197)
09 Mayıs 2022 Pazartesi 08:55
En başta aşiret nedir onu bilmeniz lazım. Aşiret demek: Aşiret üyesi olduğunu idaa edenlerin tamamının TEK bir babadan olmaları gerekiyor yani dedelerinin en az onuncu kuşağa dayanması lazım veya daha eski olması gerekir. Her nedense 40 yıldan beri Bingöl de yaşıyorum ve ilk defa ŞÜKÜRAN aşiretini duydum Bunlar ne zaman aşiret oldu bizim haberimiz olmadı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92182)
08 Mayıs 2022 Pazar 20:06
Yusuf korkmaz da yıllarca arka perdede demişti ben Elmalı köyün ağasıyım ben ne dersem o olur bi duyduk son seçimde oyları MHP ye verdik çok şükür artık benim köyüm demiyor ne ağalık isteriz nede aşiretçiliği bu işler boş dine sarılmanız yeterli çok şükür hepimiz müslümanız...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92173)
08 Mayıs 2022 Pazar 13:52
Bu kejan ile tavz ne zaman aşiret oldu? Önüne gelen aşiret kuruyor. Hepinizin tek derdi var: Kim çok cebini doldurdu... Vel hasıl kelam: siyasetçiler yine sahnede umarım kimse artık kendini kullandırmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92126)
06 Mayıs 2022 Cuma 23:30
salih başkana sevgiler. Adamdır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92118)
06 Mayıs 2022 Cuma 21:15
Aşiret yapısında esas olan kan bağıdır. Zikte,tavuz,poğ,sekaran bunlar bölge adlarıdır aşiret değiller.İyi niyet ve samimi duygularla hareket ettikleri zaman bu tür yapılar faydalı birer sivil toplum örgütleri olabilirler ama maalesef Doğu ve güneydoğuda seçimlere meze oluyorlar, İnşallah sizler meze olmazsınız. Hayırlı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92115)
06 Mayıs 2022 Cuma 20:58
Misafir kullanıcıya cevap siz 21. yy aişertçilik tuhaf diyorsunuz. 21. yy oldu diye soyumuz ve atalarımızı inkar edecek değiliz. Tuhaf olan sizin zihniyetinizdir. Misafir değil sizin aslında çekememezliktir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92103)
06 Mayıs 2022 Cuma 10:24
21. yüzyıl ve aşiretçilik, aşırı tuhaf!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92101)
06 Mayıs 2022 Cuma 09:34
siyasal islam, neo-osmanlicilik, asiretciligin tekrar diriltilmesi, dunyanin dort bir yanindan arap alfabesi kullanan kullanisli kalabalik gocmen kabulu, asil cumbus 2023'de elde edilecek yeni bir zaferle gelecek. gule gule turkiye, hosgeldigin ne idugu belirsiz muz devleti.
30.05.2025
21:38
Bingöl`de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.
30.05.2025
21:30
Narkotik köpekleri uyuşturucuyu zulasından çıkardı
Narkotik köpekleri uyuşturucuyu zulasından çıkardı
Bingöl'de bir evde yapılan aramada ilaç kutuları ile çamaşır makinesindeki çoraplara zulalanmış halde kokain maddesi ele geçirildi.
30.05.2025
21:29
Bingöl`de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 4 bin 763 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
30.05.2025
14:48
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
'Kiralar fahiş seviyelere ulaşmış, vatandaşlarımız barınma kriziyle boğuşmaktadır' diyen HÜDAPAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru: 'Solhan'da 196 konut planlanırken, yapı stoku daha zayıf ve ihtiyacı daha fazla olan Genç'te bu sayı sadece 150 olarak belirlenmiş, o da henüz ihaleye çıkmamıştır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Artık oyalayıcı açıklamalara değil, net adımlara ihtiyaç vardır.'
30.05.2025
14:20
Naci Görür Bingöl depremi sonrası üstüne basa basa uyardı!
Naci Görür Bingöl depremi sonrası üstüne basa basa uyardı!
Bingöl Kiğı'da dün saat 21.14'te 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası olumsuz bir gelişme yaşanmazken Prof. Dr. Naci Görür, bu depremin ne anlam ifade ettiğiyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Görür, bölgedeki son depremi de hatırlatarak 'Bu deprem stres alanında değişime ve stresin artmasına neden olabilir' ifadelerini kullandı.
30.05.2025
13:27
İBAN ile para gönderme artık değişti!
İBAN ile para gönderme artık değişti!
Mobil bankacılıkta yeni dönem başlıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte mobil bankacılığın kullanımı da arttı. Bankalar hem güvenliği hem de kullanıcı konforunu artırmak için uygulamalarına 'Ödeme İste' gibi yenilikçi bir özellik entegre etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın