KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Haziran 2026 Salı
°C

Sulama çalışması yok!

Bahçelievler sakinleri doğalgaz çalışmalarıyla sonrası sulama çalışmalarının yapılmamasından şikâyetçi. Mahalle sakinleri havaların ısınmasıyla beraber, tozdan dolayı pencerelerini açamadıklarını söylediler.

Sulama çalışması yok!
29 HAZİRAN 2018 CUMA 20:54
4
2273
2
AA aa

Bahçelievler Mahallesi'nde yaklaşık iki aydır yürütülen doğalgaz kazıları vatandaşı zor durumda bırakıyor. Özellikle Cumhuriyet ve Hilmi Elçi Caddelerinde yoğun tozdan şikâyet eden çevre sakinleri, firmanın kazı çalışmalarını koordineli yürütemediğini ileri sürdü.

Çalışmaların plansız yapıldığından yakınan çevre sakinleri, yoğun tozdan nefes alamaz hale geldiklerini kaydetti.

Belediyenin ise çalışmaları yakından takip etmesini talep eden çevre sakinleri, “Mahallemizde iki aydan fazla bir süredir kazı çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalardan dolayı birtakım sıkıntıların olması normaldir, ancak buna karşı önlem almak ve planlı bir şekilde çalışmakta imkânsız değildir. Örneğin Cumhuriyet ve Hilmi Elçi Caddelerinde plansız kazılar yapılıyor. Önce dağıtım için ana hat boruları döşendi ve birkaç hafta sonra kazılan yerler asfalt ve kilitli parke ile kapatıldı. Buraya kadar her şey normal seyretti, fakat kısa bir süre sonra asfaltı dökülen ve kilitli parke döşenen yerler bu defa kutu bağlantıları için tekrar kazıldı. Burada bir plansızlığın olduğunu, iki hafta önce yapılan yolların tekrar kazılması ortaya koyuyor. Bu arada da buralarda ikamet eden bizlerde toza dumana boğuluyor. Şuan Hilmi Elçi Caddesi ve çevresinde kum ve toz fırtınaları oluyor. Burada caddede yürümek dahi imkânsız hale geldi. Havaların ısındığı için balkona çıkmak istiyoruz, balkonlarda dahi tabaka tabaka tozlar birikiyor. Şirkete laf söyleyemiyor kimse zaten. Kendilerini devlet gibi görüyorlar. Sanıyorlar ki onları yöneten patronları dünyayı da yönetiyor. Devletimizin gerekli organları bu konuda adımlar atmalı” şeklinde ifadeler kullandılar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29619)
01 Temmuz 2018 Pazar 16:41
seçim bitti birdahaki seçimde orda olurlar bekelyiniz :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29616)
01 Temmuz 2018 Pazar 14:17
Yeşilyurt mahallesi de aynı durumda..
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi`ne start verildi
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim`den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı:
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.06.2026
13:26
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
30 yıl sonra yeniden TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan 12 Bingölspor'un yeni sezondaki rakipleri netleşti. Ancak yeşil-beyazlı kulüpte kongre öncesi yönetim belirsizliği sürerken, gözler aday çıkıp çıkmayacağına çevrildi.
08.06.2026
13:07
Bingöl Dallıtepe`de ormanlar neden kesiliyor?
Bingöl Dallıtepe'de ormanlar neden kesiliyor?
Son birkaç yıldır yapılan kesime bu yıl da itirazlar yükseldi. Kesimi yapan o köylü, itiraz eden de yine o köylü! Orman katliamıysa neden göz yumuluyor? Yasalsa olayın perde arkasında ne var? İşte yaşananlar ve edinilen o bilgiler…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın