KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Sulama çalışması yok!

Bahçelievler sakinleri doğalgaz çalışmalarıyla sonrası sulama çalışmalarının yapılmamasından şikâyetçi. Mahalle sakinleri havaların ısınmasıyla beraber, tozdan dolayı pencerelerini açamadıklarını söylediler.

Sulama çalışması yok!
29 HAZİRAN 2018 CUMA 20:54
4
1998
2
AA aa

Bahçelievler Mahallesi'nde yaklaşık iki aydır yürütülen doğalgaz kazıları vatandaşı zor durumda bırakıyor. Özellikle Cumhuriyet ve Hilmi Elçi Caddelerinde yoğun tozdan şikâyet eden çevre sakinleri, firmanın kazı çalışmalarını koordineli yürütemediğini ileri sürdü.

Çalışmaların plansız yapıldığından yakınan çevre sakinleri, yoğun tozdan nefes alamaz hale geldiklerini kaydetti.

Belediyenin ise çalışmaları yakından takip etmesini talep eden çevre sakinleri, “Mahallemizde iki aydan fazla bir süredir kazı çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalardan dolayı birtakım sıkıntıların olması normaldir, ancak buna karşı önlem almak ve planlı bir şekilde çalışmakta imkânsız değildir. Örneğin Cumhuriyet ve Hilmi Elçi Caddelerinde plansız kazılar yapılıyor. Önce dağıtım için ana hat boruları döşendi ve birkaç hafta sonra kazılan yerler asfalt ve kilitli parke ile kapatıldı. Buraya kadar her şey normal seyretti, fakat kısa bir süre sonra asfaltı dökülen ve kilitli parke döşenen yerler bu defa kutu bağlantıları için tekrar kazıldı. Burada bir plansızlığın olduğunu, iki hafta önce yapılan yolların tekrar kazılması ortaya koyuyor. Bu arada da buralarda ikamet eden bizlerde toza dumana boğuluyor. Şuan Hilmi Elçi Caddesi ve çevresinde kum ve toz fırtınaları oluyor. Burada caddede yürümek dahi imkânsız hale geldi. Havaların ısındığı için balkona çıkmak istiyoruz, balkonlarda dahi tabaka tabaka tozlar birikiyor. Şirkete laf söyleyemiyor kimse zaten. Kendilerini devlet gibi görüyorlar. Sanıyorlar ki onları yöneten patronları dünyayı da yönetiyor. Devletimizin gerekli organları bu konuda adımlar atmalı” şeklinde ifadeler kullandılar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29619)
01 Temmuz 2018 Pazar 16:41
seçim bitti birdahaki seçimde orda olurlar bekelyiniz :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29616)
01 Temmuz 2018 Pazar 14:17
Yeşilyurt mahallesi de aynı durumda..
22.12.2025
04:26
12Bingölspor`dan Hakem İsyanı: Bu Bir Operasyon
12Bingölspor'dan Hakem İsyanı: Bu Bir Operasyon
12Bingölspor, Silifke maçının ardından yaptığı sert açıklamada, verilen ve verilmeyen kararlarla adaletin yok sayıldığını belirterek, karşılaşmanın sahadaki mücadeleden çok tartışmalı hakem kararlarıyla şekillendiğini ve 'operasyon' havasında yönetildiğini savundu.
22.12.2025
04:25
Genç yolunda kaza: 4 yaralı
Genç yolunda kaza: 4 yaralı
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
22.12.2025
04:24
Bingöl gençlerinden önemli başarı!
Bingöl gençlerinden önemli başarı!
Bingöl'den sporcu gençler Antalya'da düzenlenen Kros finallerinde Türkiye şampiyonu, Mersin'de düzenlenen 'Volo Atış Oyunları'nda ise ikincilik elde ederek önemli başarılara imza attılar.
22.12.2025
04:23
Hatısaru: Seçim Değil, Geçim Zamanında da Halkımızın Yanındayız
Hatısaru: Seçim Değil, Geçim Zamanında da Halkımızın Yanındayız
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Adaklı'da düzenlenen Anadolu Halk Buluşması'nda vatandaşlarla bir araya gelerek ekonomik sıkıntıları dinledi, 'Sahada olmaya devam edeceğiz' mesajı verdi.
22.12.2025
04:22
Gençlerin fikirlerine 1 Milyon 850 Bin TL`lik proje desteği
Gençlerin fikirlerine 1 Milyon 850 Bin TL'lik proje desteği
UNİDES kapsamında Bingöl'de üniversite öğrencilerinin hazırladığı 26 proje desteklenirken, projeler için toplam 1 milyon 850 bin TL hibe sağlandı. Projelerde görev alan üniversite öğrencileri için sertifika töreni düzenlendi.
22.12.2025
04:20
Bingöl`de Gençler ve Aileler İçin Farkındalık Konferansları
Bingöl'de Gençler ve Aileler İçin Farkındalık Konferansları
2025 Aile Yılı kapsamında Bingöl'de düzenlenen konferanslarda gençlerin kişisel gelişimi ve aile içi iletişim konuları ele alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın