KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Sulama çalışması yok!

Bahçelievler sakinleri doğalgaz çalışmalarıyla sonrası sulama çalışmalarının yapılmamasından şikâyetçi. Mahalle sakinleri havaların ısınmasıyla beraber, tozdan dolayı pencerelerini açamadıklarını söylediler.

Sulama çalışması yok!
29 HAZİRAN 2018 CUMA 20:54
4
1846
2
AA aa

Bahçelievler Mahallesi'nde yaklaşık iki aydır yürütülen doğalgaz kazıları vatandaşı zor durumda bırakıyor. Özellikle Cumhuriyet ve Hilmi Elçi Caddelerinde yoğun tozdan şikâyet eden çevre sakinleri, firmanın kazı çalışmalarını koordineli yürütemediğini ileri sürdü.

Çalışmaların plansız yapıldığından yakınan çevre sakinleri, yoğun tozdan nefes alamaz hale geldiklerini kaydetti.

Belediyenin ise çalışmaları yakından takip etmesini talep eden çevre sakinleri, “Mahallemizde iki aydan fazla bir süredir kazı çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalardan dolayı birtakım sıkıntıların olması normaldir, ancak buna karşı önlem almak ve planlı bir şekilde çalışmakta imkânsız değildir. Örneğin Cumhuriyet ve Hilmi Elçi Caddelerinde plansız kazılar yapılıyor. Önce dağıtım için ana hat boruları döşendi ve birkaç hafta sonra kazılan yerler asfalt ve kilitli parke ile kapatıldı. Buraya kadar her şey normal seyretti, fakat kısa bir süre sonra asfaltı dökülen ve kilitli parke döşenen yerler bu defa kutu bağlantıları için tekrar kazıldı. Burada bir plansızlığın olduğunu, iki hafta önce yapılan yolların tekrar kazılması ortaya koyuyor. Bu arada da buralarda ikamet eden bizlerde toza dumana boğuluyor. Şuan Hilmi Elçi Caddesi ve çevresinde kum ve toz fırtınaları oluyor. Burada caddede yürümek dahi imkânsız hale geldi. Havaların ısındığı için balkona çıkmak istiyoruz, balkonlarda dahi tabaka tabaka tozlar birikiyor. Şirkete laf söyleyemiyor kimse zaten. Kendilerini devlet gibi görüyorlar. Sanıyorlar ki onları yöneten patronları dünyayı da yönetiyor. Devletimizin gerekli organları bu konuda adımlar atmalı” şeklinde ifadeler kullandılar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29619)
01 Temmuz 2018 Pazar 16:41
seçim bitti birdahaki seçimde orda olurlar bekelyiniz :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29616)
01 Temmuz 2018 Pazar 14:17
Yeşilyurt mahallesi de aynı durumda..
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl`de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın