KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Sulama çalışması yok!

Bahçelievler sakinleri doğalgaz çalışmalarıyla sonrası sulama çalışmalarının yapılmamasından şikâyetçi. Mahalle sakinleri havaların ısınmasıyla beraber, tozdan dolayı pencerelerini açamadıklarını söylediler.

Sulama çalışması yok!
29 HAZİRAN 2018 CUMA 20:54
4
2350
2
AA aa

Bahçelievler Mahallesi'nde yaklaşık iki aydır yürütülen doğalgaz kazıları vatandaşı zor durumda bırakıyor. Özellikle Cumhuriyet ve Hilmi Elçi Caddelerinde yoğun tozdan şikâyet eden çevre sakinleri, firmanın kazı çalışmalarını koordineli yürütemediğini ileri sürdü.

Çalışmaların plansız yapıldığından yakınan çevre sakinleri, yoğun tozdan nefes alamaz hale geldiklerini kaydetti.

Belediyenin ise çalışmaları yakından takip etmesini talep eden çevre sakinleri, “Mahallemizde iki aydan fazla bir süredir kazı çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalardan dolayı birtakım sıkıntıların olması normaldir, ancak buna karşı önlem almak ve planlı bir şekilde çalışmakta imkânsız değildir. Örneğin Cumhuriyet ve Hilmi Elçi Caddelerinde plansız kazılar yapılıyor. Önce dağıtım için ana hat boruları döşendi ve birkaç hafta sonra kazılan yerler asfalt ve kilitli parke ile kapatıldı. Buraya kadar her şey normal seyretti, fakat kısa bir süre sonra asfaltı dökülen ve kilitli parke döşenen yerler bu defa kutu bağlantıları için tekrar kazıldı. Burada bir plansızlığın olduğunu, iki hafta önce yapılan yolların tekrar kazılması ortaya koyuyor. Bu arada da buralarda ikamet eden bizlerde toza dumana boğuluyor. Şuan Hilmi Elçi Caddesi ve çevresinde kum ve toz fırtınaları oluyor. Burada caddede yürümek dahi imkânsız hale geldi. Havaların ısındığı için balkona çıkmak istiyoruz, balkonlarda dahi tabaka tabaka tozlar birikiyor. Şirkete laf söyleyemiyor kimse zaten. Kendilerini devlet gibi görüyorlar. Sanıyorlar ki onları yöneten patronları dünyayı da yönetiyor. Devletimizin gerekli organları bu konuda adımlar atmalı” şeklinde ifadeler kullandılar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29619)
01 Temmuz 2018 Pazar 16:41
seçim bitti birdahaki seçimde orda olurlar bekelyiniz :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_29616)
01 Temmuz 2018 Pazar 14:17
Yeşilyurt mahallesi de aynı durumda..
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın