KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ağustos 2026 Salı
°C

Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor…

İçişleri Bakanlığı, trafikte karşıdan gelen sürücülerin görüşünü olumsuz etkileyen beyaz far kullanımını yasaklama kararı aldı. İşte yeni düzenlemenin detayları...

Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor…
14 MART 2025 CUMA 06:34
13
2859
2
AA aa

İçişleri Bakanlığı, trafikteki pek çok sürücüyü ilgilendirecek bir karar almaya hazırlanıyor. Yeni karar ile birlikte trafikte "xenon beyaz far" kullanımı resmen yasaklanacak. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre yeni düzenlemeyle fabrika çıkışı haricinde takılan beyaz farlar artık yasaklanacak, uymayan sürücülere ise ağır para cezaları uygulanacak.

2025 yılı itibarıyla abartılı egzoz kullanımına verilen 9.267 TL'lik cezanın, beyaz far kullananlar için de geçerli olması bekleniyor.

Cezaya rağmen farlarını değiştirmeyen sürücüler için trafikten men cezası uygulanacak. Denetimlerin artırılmasıyla birlikte fabrika çıkışı harici beyaz far kullanımı tamamen sona erdirilecek.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113780)
14 Mart 2025 Cuma 13:42
Geç bile kalındı. Karşıdan gelen sürücünün görüşünü sıfıra indirmeye kimsenin hakkı yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113779)
14 Mart 2025 Cuma 13:25
Çok doğru bir karar.
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
11.08.2026
22:06
Bingöl`de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de bir inşaatta asansör montajı yaptığı sırada üzerine asansör kabini düşen 32 yaşındaki işçi Muhammed Uyğur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
11.08.2026
22:04
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan yolda başlatılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte Hesarek'i ilin ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
11.08.2026
22:03
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde çalıştığı inşaatta dengesini yitirerek düşen 70 yaşındaki işçi Necmettin Barut, hayatını kaybetti.
11.08.2026
22:02
Bingöl`de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl'de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı çalışma programı kapsamında kentin dört bir yanında kaldırımları yeniliyor. Bazalt, begonit ve kilitli parke uygulamalarıyla hem yaya güvenliği artırılıyor hem de engelli vatandaşlar için erişilebilir güzergahlar oluşturuluyor.
11.08.2026
22:00
Bingöl`ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
Bingöl'ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
DSİ, Bingöl içmesuyu isale hattındaki çalışmaları tamamladı. Yeni hat ve 5 bin metreküplük depo ile kentin içme suyu ihtiyacının 2055 yılına kadar karşılanması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın