KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Sydv'ye rekor başvuru

9 kişilik alım için Bin 750 kişi başvurdu. Mülakata, KPSS puan sıralamasına göre ilk 27 kişi çağrılacak ve isim listesinin bugün ilan edilmesi bekleniyor.

Sydv`ye rekor başvuru
16 MAYIS 2012 ÇARŞAMBA 09:45
0
1994
0
AA aa

Bingöl İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 7 adet ‘Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi' ile 2 adet ‘Büro Görevlisi' unvanlı personel alınacağının duyurulmasının ardından Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü web sitesinde kabul edilen müracaatlar, dün saat 17.30 itibariyle sona erdi. Genel müdürlüğün, bir kişinin birden fazla ilde müracaat edebilmesinin önünü açması ise müracaat patlamasına neden oldu. 

Bingöl SYDV'ye alınacak 9 sözleşmeli personel için müracaatların Bin 750 civarında olduğu, KPSS P–3 puanına sıralamasına göre 7 Sosyal İnceleme Görevlisi için 21 kişi, 2 Büro Görevlisi için de 6 kişi olmak üzere toplam 27 kişi mülakata çağrılacak. 

Dün sona eren başvuruların ardından genel müdürlükçe belirlenecek 27 kişilik isim listesinin, bugün Bingöl Valiliği resmi web sitesinden (www.bingol.gov.tr) duyurulması bekleniyor. Mülakatlar ise Bingöl Valiliği'nce oluşturulacak komisyon tarafından önümüzdeki günlerde yapılacak. Alınacak sözleşmeli personellerin 1 Haziran 2012 günü işe başlaması planlanıyor. 2 ay deneme süresini başarıyla geçenler çalışmaya devam edecek, başarı gösteremeyenlerin ise sözleşmesi feshedilecek. 

Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmuyor. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamayacaklar.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın