KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Şubat 2026 Salı
°C

Tartar güven tazeledi

Akp Genç İlçe Teşkilatı 2.Olağan Kongresini Cumartesi günü saat 09:00'da yapıldı.Kongreye, Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demir, Bingöl İl Başkanı Yusuf Çoşkun, Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Genç Belediye Başkanı M.Hadi Topraktan, Parti üye ve delegeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Tartar güven tazeledi
06 MART 2006 PAZARTESİ 12:22
1
1704
0
AA aa
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdür yardımcısı Akif Gülle, Akp Bingöl Milletvekilleri Abdulrahman Anık ve Mahfuz Güleri'in tebrik telgıraflarının okunmasıyla başlayan kongrede bir dizi konuşma yapıldı.
Ak Parti'nin Genç'te daha güçlendiğini ve aktif çalışmalarda bulunacağının belirtildiği konuşmalarda karikatür krizi değerlendirildi. İslam alemini derinden yaralayan ve dünyanın hemen her yerinde tepkilerin çığ gibi büyümesine neden olan karikatürlerin yayınlanmasının ardından Daimarka'nın sergilediği tutumu sert bir dil ile eleştiren Genç Belediye Başkanı Topraktan Diğer AB Ülkelerinde bu duruma sesiz kalmasını şiddetle kınadığını aktardı. Elazığ Milletvekili Demirbağ da Topraktan ile aynı duyguları paylaşarak, ''Bu olaylar karşısında sessiz kalmayacağız. Her zaman sloganlarımızı atmalıyız, hakkımızı arayacağız ama bir yerlere saldırarak değil demokratik yollarla protestomuzu göstermeliyiz'' dedi. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde 400 kayıtlı üyeden 189'u oy kullandı. Tek liste halinde gidilen seçimde oyların tamamını alan Ak Parti Genç İlçe Başkanı Şahabettin Tartar yeniden başkan seçildi. Kendisine oy veren herkese teşekkür eden Tartar, görevini en iyi şekilde yürütmek ve Partinin Genç'te daha aktif faaliyetlerde bulunması için gösterdiği gayretlerin devam edeceğini söyledi.
    Kongrenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyeret eden Elazığ Milletvekili Demirbağ Bingöl Valisi Vehbi Avuç ile birlikte Van Valisi Niyazi Tanılırın annesinin vefatı üzerine taziye için Diyarbakıra geçtiler. Van Valisi Tanılırın Bingöllü olduğu açıklandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.02.2026
00:07
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolu Ekinyolu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.
24.02.2026
00:06
'İslam Düşmanlığınızı Laiklikle Örtemezsiniz'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, bazı meslek odaları ve sendikaların yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Kava, 'Laiklik adı altında milletin inancına düşmanlık ediliyor' dedi.
24.02.2026
00:05
'Muhtarlık Makamı Siyasetin Değil Halkın Hizmetindedir'
Bingöl'de muhtarlık kurumunun işleyişine ilişkin değerlendirmesinde, muhtarların asli görevinin halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 'Muhtarlık makamı siyasilerin kölesi değil, milletin hizmetkârı olmalıdır' dedi.
24.02.2026
00:03
Bingöl`de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi öğrencileri, atık yağları sıvı sabuna dönüştürerek hem çevre bilinci kazanıyor hem de okulun temizlik giderlerine katkı sağlıyor.
24.02.2026
00:01
Sülbüs Dağı`nda zorlu kış tırmanışı
Sülbüs Dağı'nda zorlu kış tırmanışı
Dağcılar bir araya gelerek Sülbüs Dağına zorlu kış tırmanışı gerçekleştirdi. Yoğun kar örtüsü ve sert hava koşulları altında ilerleyen sporcular, planlı ve disiplinli bir şekilde hareket ederek zirveye ulaştı.
23.02.2026
03:42
'Kuaförler güzellik salonu gibi çalışamaz ama göz yumuluyor'
Bingöl'de Güzellik Salonu İşletmecisi Necla Gülek, bayan kuaförlerinin yetki alanı dışına çıkarak hizmet verdiğini belirtti ve defalarca yaptığı şikayetlerden dönüş alamadığını vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın