KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Taş yerinde ağırdır

Herkes tatildeyken Florya'da çalışmalarını sürdüren tecrübeli futbolcu, "Önemli olmayan birkaç tatsız olay yüzünden, G.Saray'daki emeğimi bir kalemde silemem. Hasan Şaş olarak kulübümün tarih defterine geçmek istiyorum" dedi.

Taş yerinde ağırdır
27 ARALIK 2007 PERŞEMBE 13:52
0
1039
0
AA aa
GALATASARAY'ın, İstanbul BŞB ile oynadığı ve berabere kaldığı maçta gördüğü kırmızı kart sonrası Türkiye'de futbol oynamayacağını ve sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Hasan Şaş, sembol olduğu takımında kalacağını söyledi. Herkes tatildeyken, Florya'da çalışmalarını sürdüren ve tesislerdeki sessizliği bozan tek isim olan Hasan, "Gider mi, kalır mı?" sorusuna da netlik getirdi.

Florya sevdalısıyım

Sarı kırmızılı takımın yaramaz çocuğu tam bir Florya sevgilisi olduğunu ifade ederek, "Buraya aşığım. Evim burada. Çalışmalarımı sürdürüyorum, burada oturuyor ve çayımı yudumluyorum. Keyfim yerinde. Yeni yılda da Ankara'dan gelecek misafirlerimi evimde ağırlayacağım, tesislerimizi de onlara gezdireceğim. Öncelikle bir yere gitmiyorum. Benim, aşığı olduğum Florya'dan ayrılmam çok zor. Galatasaray'dan daha güçlü bir takım beni isterse giderim. Öyle de bir takım yok. Adım atarken, ileriyi de görerek adım atılmalı. Taş yerinde ağırdır. Benim de yerim Galatasaray'da" diye konuştu.

Bir kalemde silmem

Takımının formasıyla sembolleşmiş isimlerin daha dikkatli olması gerektiğini de sözlerine ekleyen yıldız futbolcu şöyle devam etti: "Karataş'lı Hasan olarak burada ismimi ve kalitemi kanıtladım. Takım içindeki arkadaşlarımdan saygı görüyorum. Gençlerin ağabeyi konumundayım. Bunun bir anda yıkılmasına izin vermem. Galatasaray'da olduğu gibi, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da uzun yıllar forma giyen futbolcuların böyle anılması lazım. En güzeli bu. Benim içimdeki Galatasaray sevgisi çocukluğumdan içime yerleşti. 20 yıl önceki takımın kadrosunu ezbere sayarım. Kimin nerede nasıl oynadığını, büyük maçların neticelerini bilirim. O zamanki futbolculara özenir, ben de onlar gibi olmak isterdim. Galatasaray forması altında büyük başarılar yaşadım. Sayısız kupa kaldırdım. Kritik goller attım. Tarifsiz mutluluklar yaşadım. Önemli olmayan birkaç tatsız olay yüzünden Galatasaray'ı ve buradaki emeğimi bir kalemde silemem. Galatasaraylı doğdum ve Galatasaraylı Hasan Şaş olarak tarih defterine geçmek istiyorum. Ben kendime fazlasıyla güveniyorum."

Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın