KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Terfi ligi için düğmeye basıldı

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Şampiyonu Bingöl Belediyespor, Terfi Ligi ön hazırlık çalışmaları için Antalya Belek'e gitti.

Terfi ligi için düğmeye basıldı
19 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ 09:22
0
1397
0
AA aa
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi'nin ardından başlayan sessizlik süreci Cumartesi günü son buldu. Terfi Ligi ön hazırlık çalışmaları için kolları sıvayan Bingöl Belediyespor, kamp için Antalya Belek'e gitti.
2 yönetici, teknik heyet ve 24 futbolcunun katılacağı kamp çalışmalarının verimli geçeceği ümidini taşıdıklarını aktaran kulüp yöneticileri, 20 günlük Antalya kampından sonra takımı Karadeniz Bölgesine götüreceklerini ve ikinci etap kamp çalışmalarını orada sürdüreceklerini belirttiler.
Kamp boyunca iyi bir performans sergileyip Terfi Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini kaydeden kulüp yöneticileri, Nisan ayının son haftasında başlayacak Terfi Ligi'nde gerekli başarıyı sağlayacaklarını belirttiler.
Bingöl'ü 3. lig'e taşımak için her türlü gayreti sarf ettiklerini ifade eden kulüp yöneticiler; “Gerek takım olarak gerekse yönetim olarak Bingöl'ü profesyonel lige taşımayacağımıza inanıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamp süresince eksikler giderilecek ve yenilikler kazandırılacak. İyi bir başlangıç yapıp ligi şampiyonlukla kapatacağımıza olan inancımız tamdır” diye konuştular.
Kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Hayri Tekelioğlu'nun programı doğrultusunda hazırlık maçları da yapıp takımın maç eksikliğini gidereceklerini sözlerine eklediler.


BİNGÖL KENT HABER

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın