KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Toplu sünnet töreni

Bingöl Valiliği, yaz mevsiminde yapacağı ‘Toplu Sünnet Töreni' hazırlıklarına başladı. Müracaatlar pazartesi günü başlıyor

Toplu sünnet töreni
21 MART 2008 CUMA 10:02
0
1014
0
AA aa
Bingöl merkez ve köylerdeki maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını Bingöl Valiliği sünnet ettirecek. Başvuruların, 24 Mart 2008 Pazartesi günü itibariyle kabul edileceği bildirildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, amaçlarını; yoksul ve maddi durumu yerinde olmayan ailelerin çocuklarını valilik aracılığıyla sünnet ettirmek ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak olduğunu belirtti.
Başvuruların, 24 Mart 2008 Pazartesi günü itibariyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) yapılacağını kaydeden Balkanlıoğlu, eğitim yılı sonuna kadar müracaatların kabul edileceğini vurguladı.
Maddi sıkıntılar yâda çeşitli sebeplerden ötürü çocuklarını sünnet ettiremeyen ailelerin bu amaçla çocuklarını sünnet ettirme imkânına kavuşacağını aktaran Balkanlıoğlu: “Yaz tatilinde düzenleyeceğimiz toplu sünnet töreniyle bu çocuklarımızı sünnet ettireceğiz. Tüm imkân ve masraflar ise tarafımızdan karşılanacaktır. Devletimiz hiçbir zaman vatandaşının isteğini geri çevirmemiştir. Yeter ki vatandaş istemesini bilsin” dedi.
‘Başvuruda bulunacak ailelerin, nüfus cüzdan fotokopisi, fakirlik belgesi, ikametgâh belgesi ile aileden birinin başvurusuyla Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaatları kabul edilecek' diyen Balkanlıoğlu, toplu sünnet töreninin, yapılacak müracaatlar göz önünde bulundurularak Şehir Spor Salonu yâda Şehir Stadyumu'nda yapılacağını sözlerine ekledi.







BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın