KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

TOYOTA, Üniversiteye araç hibe etti

'Üniversite-Sanayi İş Birliği' çerçevesinde, sanayi sektöründeki paydaşlarıyla güçlü ilişkilere sahip olan Bingöl Üniversitesi'ne, mesleki ve teknik eğitime önemli desteklerde bulunan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından sıfır kilometre, çalışır durumda bir Toyota Corolla araç hibe edildi.

TOYOTA, Üniversiteye araç hibe etti
29 TEMMUZ 2020 ÇARŞAMBA 16:00
13
4094
0
AA aa

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu için bir ilki teşkil eden ve öğrencilerin teknik eğitim sırasında, gelişen teknolojiyi yakından takip etmelerine olanak sağlayacak hibe araç, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. Kurumsal İlişkiler yetkilileri Tuncay Okçu ve Kamil Ölmez tarafından, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Akif Akyol'a teslim edildi.

Doç. Dr. Akyol, "Değerli öğrencilerimizin gelişen teknolojiyi tanıyıp kaliteli şartlarda uygulamalı eğitim almaları için destek veren Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş'ine, Toyota Türk A.Ş kurumsal iş ve planlama bölümünde Sayın Tuncay Okçu ve Kamil Ölmez beylerin şahsında tüm TOYOTA ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Üniversiteye hibe edilen araçla meslek yüksekokulu öğrencilerinin mesleki gelişimine önemli katkılar sağlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.'ye teşekkür eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK, Toyota'nın, diğer sanayi kuruluşlarına da örnek olacak nitelikte bir davranış sergilediğini belirtti.

Üniversite-Sanayi iş birliğinin büyük önem taşıdığına değinen Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, eğitime verilen her desteğin karşılığının mutlaka alınacağını belirtti.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, sözlerine şöyle devam etti: “Bingöl Üniversitesi olarak, Toyota'nın araç hibesini memnuniyetle karşılıyor, kendilerine gönülden teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz için üniversite-sanayi işbirlikleri çok önemli ve değerli. Bu birliktelikler, akademik bilgiyi pratikteki uygulamalarla birleştirerek, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin özel sektöre daha yakın olmasını sağlıyor. Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında bugüne kadar önemli protokollere imza atmıştık. Hem üniversitemizin akademik donanımını sanayicilerin hizmetine sunuyor hem de bölgedeki istihdama ve nitelikli iş gücü yetiştirilmesine önemli katkılar sağlıyoruz. Okulumuza, otomobil ve motorların hibe edilmesi sürecinde desteklerini esirgemeyen, Toyota Türkiye yetkilileri Tuncay Okçu ve Kamil Sönmez başta olmak üzere, tüm fabrika yönetimine, üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.08.2026
22:07
`O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık`
'O sellektörün ölüm işareti olduğunu birkaç saniye sonra anladık'
Bingöl'ün merhum Belediye Başkanı Hikmet Tekin, şehadetinin 47. yılında dualarla anılacak. O kanlı saldırının canlı tanıklarından Mithat Dopdoğru, 47 yıl sonra Bingöl Online'a konuştu. Dopdoğru'nun anlattıkları, yalnızca bir suikastın değil; yarım kalan hayatların, çocuk yaşta taşınan korkuların ve Bingöl'ün hafızasında hiç kapanmayan bir yaranın hikâyesi.
11.08.2026
22:06
Bingöl`de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de inşaatta feci iş kazası! Genç işçi kurtarılamadı
Bingöl'de bir inşaatta asansör montajı yaptığı sırada üzerine asansör kabini düşen 32 yaşındaki işçi Muhammed Uyğur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
11.08.2026
22:04
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Hesarek hedefi: Bölgenin turizm merkezi olacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'ne ulaşımı sağlayan yolda başlatılan genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ulaşım altyapısının güçlendirilmesiyle birlikte Hesarek'i ilin ve bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
11.08.2026
22:03
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Çalıştığı inşaattan düştü, hayatını kaybetti
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde çalıştığı inşaatta dengesini yitirerek düşen 70 yaşındaki işçi Necmettin Barut, hayatını kaybetti.
11.08.2026
22:02
Bingöl`de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl'de Kaldırımlar Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı çalışma programı kapsamında kentin dört bir yanında kaldırımları yeniliyor. Bazalt, begonit ve kilitli parke uygulamalarıyla hem yaya güvenliği artırılıyor hem de engelli vatandaşlar için erişilebilir güzergahlar oluşturuluyor.
11.08.2026
22:00
Bingöl`ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
Bingöl'ün içme suyu hattında kritik etap tamamlandı
DSİ, Bingöl içmesuyu isale hattındaki çalışmaları tamamladı. Yeni hat ve 5 bin metreküplük depo ile kentin içme suyu ihtiyacının 2055 yılına kadar karşılanması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın