KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Haziran 2026 Çarşamba
°C

TOYOTA, Üniversiteye araç hibe etti

'Üniversite-Sanayi İş Birliği' çerçevesinde, sanayi sektöründeki paydaşlarıyla güçlü ilişkilere sahip olan Bingöl Üniversitesi'ne, mesleki ve teknik eğitime önemli desteklerde bulunan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından sıfır kilometre, çalışır durumda bir Toyota Corolla araç hibe edildi.

TOYOTA, Üniversiteye araç hibe etti
29 TEMMUZ 2020 ÇARŞAMBA 16:00
13
3994
0
AA aa

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu için bir ilki teşkil eden ve öğrencilerin teknik eğitim sırasında, gelişen teknolojiyi yakından takip etmelerine olanak sağlayacak hibe araç, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. Kurumsal İlişkiler yetkilileri Tuncay Okçu ve Kamil Ölmez tarafından, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Akif Akyol'a teslim edildi.

Doç. Dr. Akyol, "Değerli öğrencilerimizin gelişen teknolojiyi tanıyıp kaliteli şartlarda uygulamalı eğitim almaları için destek veren Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş'ine, Toyota Türk A.Ş kurumsal iş ve planlama bölümünde Sayın Tuncay Okçu ve Kamil Ölmez beylerin şahsında tüm TOYOTA ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Üniversiteye hibe edilen araçla meslek yüksekokulu öğrencilerinin mesleki gelişimine önemli katkılar sağlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.'ye teşekkür eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK, Toyota'nın, diğer sanayi kuruluşlarına da örnek olacak nitelikte bir davranış sergilediğini belirtti.

Üniversite-Sanayi iş birliğinin büyük önem taşıdığına değinen Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, eğitime verilen her desteğin karşılığının mutlaka alınacağını belirtti.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, sözlerine şöyle devam etti: “Bingöl Üniversitesi olarak, Toyota'nın araç hibesini memnuniyetle karşılıyor, kendilerine gönülden teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz için üniversite-sanayi işbirlikleri çok önemli ve değerli. Bu birliktelikler, akademik bilgiyi pratikteki uygulamalarla birleştirerek, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin özel sektöre daha yakın olmasını sağlıyor. Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında bugüne kadar önemli protokollere imza atmıştık. Hem üniversitemizin akademik donanımını sanayicilerin hizmetine sunuyor hem de bölgedeki istihdama ve nitelikli iş gücü yetiştirilmesine önemli katkılar sağlıyoruz. Okulumuza, otomobil ve motorların hibe edilmesi sürecinde desteklerini esirgemeyen, Toyota Türkiye yetkilileri Tuncay Okçu ve Kamil Sönmez başta olmak üzere, tüm fabrika yönetimine, üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.06.2026
18:42
Bingöl Aşağıçarşı Yolu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Aşağıçarşı Yolu İhaleye Çıkıyor
Bingöl Belediyesi, Aşağı Çarşı Yol Yapım Projesi için ihaleye çıkıyor. 4 kilometrelik güzergâhta yürütülecek çalışmalar kapsamında yol genişliği 18 metreye çıkarılacak, imar planına uygun acele kamulaştırma kararı doğrultusunda 10 mesken ve 28 ahır kaldırılacak. Projede ayrıca Hacı Rıza Camii bölgesine yaya merdivenleri ve yürüyüş yolu yapılacak.
03.06.2026
18:22
Tosun:
Tosun: 'Bingöl'ün Altındaki Güç, Bölgenin Geleceğini Değiştirebilir'
Bingöl ve çevresindeki jeotermal yatırımlara karşı başlayan direniş üzerine değerlendirmelerde bulunan Jeotermal Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tosun, Bingöl'ün fay hatları üzerindeki konumunun yalnızca deprem riskiyle değil, aynı zamanda jeotermal potansiyeliyle de bilimsel olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.
03.06.2026
18:12
A Milli Takım`a Dünya Kupası`nda Bingöl Balı Teklifi
A Milli Takım'a Dünya Kupası'nda Bingöl Balı Teklifi
Bingöl Balı Üreticileri Birliği, Dünya Kupası sürecinde A Milli Futbol Takımı'nın günlük enerji ihtiyacının karşılanmasına katkı sunmak amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na Bingöl Balı desteği teklifinde bulundu.
03.06.2026
17:41
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde İmplant Tedavisi Başladı
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde İmplant Tedavisi Başladı
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavi hizmeti uygulanmaya başlandı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Samet Tatlı, yeni hizmetle vatandaşlara daha kapsamlı ve nitelikli sağlık hizmeti sunulacağını söyledi.
03.06.2026
03:36
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıllık hayal tehlikede! Başkan Özturan aday olmayacağını açıkladı
30 yıl sonra profesyonel liglerde yeniden umut olan, şampiyonluklarla 2. Lig kapısını aralayan 12 Bingölspor'da tarihi bir kırılma yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın görevi bırakma kararı, sadece bir yönetim değişikliği değil; Bingöl futbolunun geleceğine ilişkin ciddi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
03.06.2026
00:20
Kiğı`da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Kiğı'da yol isyanı! Yürüyüşe hazırlanıyorlar!
Bingöl'ün kuzey ilçelerinde yıllardır çözülemeyen ulaşım sorunları yeniden gündemde. Kiğı-Bingöl yolu başta olmak üzere Yedisu ve Yayladere bağlantılarındaki yol problemleri, bölge halkının tepkisini her geçen gün artırırken vatandaşlar seslerini duyurmak için Karayolları Elâzığ 8. Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüyüş düzenlemeye hazırlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın