KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Trabzonspor nefes nefese: 4-3

Bordo-mavililer gol düellosu şeklinde geçen maçta Gençlerbirliği'ni 4-3 yendi. Ankara ekibi 90+4'te Okan ile penaltı atışından yararlanamazken bordo-mavililerde Erdinç son dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı.

Trabzonspor nefes nefese: 4-3
07 NİSAN 2007 CUMARTESİ 20:15
0
1057
0
AA aa
 
Turkcell Super Lig'de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-3 yendi.

 

3 penaltının atıldığı ve bir kırmızı kartın çıktığı mücadelede bordo-mavililer sahadan 3 puanla ayrılarak Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan bordo-mavililer, 4. dakikada Ersen Martin'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk golün pasını veren Gökdeniz, 22. dakikada takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.


2-0 geriye düştükten sonra daha çok atak yapan Gençlerbirliği, 28. dakikada Engin'in ayağından bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında Ankara ekibinin gol çabaları sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına 2-1'lik skorla gitti.

İkinci yarının henüz başında Gökdeniz'in pasında ceza sahasında topla buluşan Ersen Martin şık bir vuruşla kendinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı. Gençlerbirliği'nde Okan Öztürk, 52. dakikada Mehmet Çakır'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve farkı tekrar 1'e indirdi.
55. dakikada Mehmet Çakır, Tolga'nın büyük hatasında serbest vuruştan attığı golle oyuna dengeyi getirdi.


Evsahibi ekip bu dakikadan sonra baskısını arttırırken kakem Halis Özkahya, Mehmet Çakır'ın ceza sahasında topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle 62. dakikada penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Gökdeniz meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak karadeniz ekibini tekrar öne geçirdi: 4-3. Kalan dakikalarda gol için bastıran Ankara ekibi, 90+3'te kazanılan penaltı atışını Okan ile değerlendiremeyince bordo-mavililler sahadan 3 puanla ayrıldı.


İlk yarıda 3-0 yenildiği Gençlerbirliği'nden rövanşı alan Trabzonspor, puanını 39'e yükselterek rakibinin 1 puan önüne geçti.

 

TRABZONSPOR: 4 - GENÇLERBİRLİĞİ: 3
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Halis Özkahya xxx, Bahattin Duran xxx, Uygar Bebek xxx
Trabzonspor: Tolga xxx, Ufukhan xx (Dk. 46 Hasan x), Erdinç xx, Celaleddin xx, Çağdaş xx, Hüseyin xxx, Ayman xx, Ferhat xx, Gökdeniz xxx, Ersen Martin xxx (Dk. 79 Ceyhun x), Umut xx (Dk. 54 Yattara x)
Gençlerbirliği: Recep xx, Erhan xx, Tuna xx, Adem xx (Dk. 53 Isaac x) , Eren xx, Erkan xx, Mehmet Nas xx (Dk. 87 Sandro ?), Engin xxx, Draman xx, Okan xx, Mehmet Çakır xx
Goller: Dk. 4 ve 47 Ersen Martin, Dk. 22 ve 62 (penaltıdan) Gökdeniz (Trabzonspor) Dk. 28 Engin, Dk. 52 Okan (Penaltıdan) Dk. 55 Mehmet Çakır (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 42 Ufukhan, Dk. 52 Ayman, Dk. 60 Çağdaş, Dk. 68 Hüseyin, Dk. 90 Erdinç (Trabzonspor), Dk. 22 Recep, Dk. 22 Erkan, Dk. 48 Adem (Gençlerbirliği)
Kırmızı kart: Dk. 90 Erdinç (Trabzonspor)


ntv

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın