KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Haziran 2025 Perşembe
°C

Tüpten sızan gaz bir can aldı

Tüpten sızan gazdan zehirlenen 40 yaşındaki Ayşe Bahadır hayatını kaybetti

Tüpten sızan gaz bir can aldı
02 MAYIS 2006 SALI 16:34
0
1540
0
AA aa
Bingöl'de piknik tüpünden sızan gazdan zehirlenen sağır ve dilsiz bir kadın hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 12.00 sıralarında Yeşilyurt Mahallesi Yaprak Sokak no.6 ‘da meydan geldi. Banyo yapmak için piknik tüpüyle su ısıtmak isteyen sağır ve dilsiz Ayşe Bahadır(40), suyun taşmasının etkisiyle sönen tüpten çıkan gazdan zehirlendi. Olayı fark eden ailesi Acil 112'ye haber verdi.
Kısa sürede olay yerine gelen Acil 112 ambulansıyla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bahadır, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2025
17:35
Bingöl`ü onlar temsil edecek!
Bingöl'ü onlar temsil edecek!
Bingöl'de kurumlararası masatenisinde kupanın sahipleri belli oldu. Yoğun katılım sağlanan yarışmada dereceye giren takımlar, Antalya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında Bingöl'ü temsil edecekler. İl Temsilcisi Atalay, emeği geçen ve katılımcılara teşekkür etti.
19.06.2025
17:02
Bingöl`de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
19.06.2025
16:47
Bingöl`de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Bingöl'de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Keneyle biyolojik mücadele kapsamında doğaya salınan keklik ve sülünlerin korunması için salım yapılan alanlar 3 yıl süreyle ava kapatılacak. Bingöl'de bu yıl salım yapılacak alan belli oldu. Yasa dışı avcılık durumunda ağır para cezaları uygulanacak.
19.06.2025
16:06
DEM`li Meclis Üyelerinden Arıkan`a Ziyaret
DEM'li Meclis Üyelerinden Arıkan'a Ziyaret
Su sorunun ve çözüm yollarının konuşulduğu ziyarette DEM Partili Belediye Meclis üyeleri, uyuşturucuyla mücadele konusunda da bir dizi talepleri paylaştılar.
19.06.2025
14:55
Bingöllü güreşçiler finalden madalyalarla döndü!
Bingöllü güreşçiler finalden madalyalarla döndü!
Elde edilen dereceleri ve şampiyonluğu paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Bingöl'e bu gururu yaşatan sporcularımızı ve yetiştiren hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim' dedi.
19.06.2025
14:07
Bingöllü genç yetenekler takımlarıyla yeniden anlaştılar
Bingöllü genç yetenekler takımlarıyla yeniden anlaştılar
Bingölspor FK'den yapılan açıklamada; 'Miraç, Musa ve Eyyüp'e yeşil-beyaz armamız altında bir kez daha başarılar diliyor, yuvanıza hoş geldiniz diyoruz' denildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın